ЯНУАРСКИ бебета 2011г. чакаме ви от днес......

• 31 903
  • 745
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте бъдещи и настоящи мамчета.
Примаете ли новодошли мамчета във вашите редици.Simple Smile
Казвам се Христина и съм на 33г. и чакам второто си детенце.Преди два дни си правих тест ,който за нашата голяма радост е положителен(защото правим опити почти година).Очакваният термин е около 15 януари.Имам дъщеря,която се казва Ивелина и е на 2 и 3м.
ПОжелавам леко бременеене на всички ни .  bouquet

# 151
xixi добре дошла при нас честити ти две чертички и леко бременеене Hug

Имам въпросче към раждалите мами, ако има със секцио, нормално ли е да ме сърби операцията. Все си мисля, че като започваш да се разтягаш е нормално да те сърби, но все пак е доста рано?

# 152
  • София
Добре дошла на xixi. Аз пък много се радвам, че в темата има дами, които ще стават мами за втори, че и трети път и ще помагат с практически познания.

Поздрави и успешен ден на всички.

# 153
Здравейте момичета и добре дошли на новите мами.
Дени, защо те викат чак юни месец? Не трябва ли по-раничко,да се чуе сърчице. Моя термин го преизчислих за 06.01., още не съм ходила на доктор. Някой друг ходил ли е на доктор, мен ме е страх направо да отида, да не се окаже като предния път, беше му спряло развитието на сакчето и се наложи да го махнем. Сега сигурно затова ми е по притеснено,но стига по тая тема.
Захира, кое е селото до Казанлък? Аз живея в Казанлък.
Melissa2011- и аз чувствам корема ми подут , все едно съм напомпена- ха ха. А и май съм напълняла, поне така се чувствам,но нищо де. стига всичко да е наред.

# 154
Antoaneta за какво село до Казанлък ме питаш? Или въпросът не е към мен?

# 155
  • Варна
DeniGrozeva, xixi,  Hug.
Antoaneta Simple Smile, аз се изчислявам към началото на 5- та г.с. и не съм ходила още на доктор. Мисля поне след седмица да отида.
И моя корем е подут, обаче и стегнат, малко ме притеснява това стягане.
Adi_80, аз раждах със секцио, усещам това нещо и аз, може от преяждане да ми се опъва  Crazy кожата  Laughing. Предполагам, че е нормално.
Искам и аз да попитам нещо мамите с малки дечица, вдигате ли ги? Аз се опитвам да вдигам Борислав по- малко, но е навъзможно да не го правя изобщо.

# 156
  • София
Антоанета, предполагам, че въпросчето за Кз беше към мен Wink (не към Захира)  SunglassesСтава дума за с. Енина  bouquet
Хi xi  welcome welcomeВече станахме много майките очакващи второ Hug, а е страхотно, че има и с повече HugДобре си дошла в отбора Peace
Инка, аз все още вдигам Преслав - той е 10 кг, но не знам, докога ще мога, мисля, че само ще си покаже Grinning
Предполагам, че и при вас е така, но аз готвено да не помириша Confused, а толкова обичам LaughingМога да ям само плодове, зеленчуци и хляб. Не помня колко точно продължи този период миналата бременност, но се надявам бързо да отминава, че не е приятно Shocked

# 157
Здравейте и от мен бъдещи и настоящи мами.
Вчера бяг на преглед и доктора потвърди така очакваната ми бременност. В момента съм в 4 г.с. и се надявам всичко да е наред и през януари да си имаме малко сладко бебче.
Инъче съм на 29 години от Русе. Това ми е първа бременност.
Пожелавам късмет на всички     bouquet  bouquet  bouquet

# 158
Инка, моя вече е 20кг и незнам защо някаква невероятна "обич" към мен проявява напоследък и постоянно иска да се гушка в мен и да го нося. Аз пък искам колкото е възможно по- късно да му кажа, чак когато се установи всичко ли ще е наред при мен. Въпреки, че това ще стане горе- долу около 4тия месец. Добре, че е мъжа ми та той постоянно му говори, че вече е тежък и не може мама да го носи, че е срамота Grinning

# 159
Сори Захира, въпроса ми би трябвало да е отправен към Моник,.. Simple Smile

# 160
Здравейте от мен  Hug
Виждам , че има много нови бременни момичета..на всички тях добре дошли   bouquetи леки и безпроблемни 9  месеца.
Аз си записах час за четвърътк. Много се надявам да видим и сърчице, макар че може и да е рано, но се надявам поне да се види сакчето на правилното място.
Ади, и аз не съм казала още на моите деца и се чудех кога да го направя. Може би наистина е най-добре към четвъртия месец.

# 161
Моник, свекъра ми има вила там, така,че се падаме малко селски,  Grinning
Добре дошла на дескатта Hug

# 162
Марийче, за това кога да кажем на децата.......да не се повтарям, ама преди им бях казала веднага след като разбрах ,обаче, като се случи така, и.. абе кофти е,,,,така ,че възнамерявам да им кажа когато съм по сигурна ,че всичко е наред, наистина в 4ия месец е най добре, макар, че каката видя,че пия витамини за бременни,а тя е на 14 години,твоите как биха реагирали, моите не искат бебета,ревнуват..

Последна редакция: вт, 11 май 2010, 14:35 от Antoaneta :)

# 163
Моя всеки ден си сменя мнението. Един ден иска братче, на другия сестричка Laughing Обаче ми направи впечатление като роди сестра ми миналата година и Мартин започна сериозно да ревнува най-вече баба си от бебетата и не ми даваше да им купувам нищо ако не купя нещо и на него.

# 164
Малката много иска сестричка, но съм сигурна, че доста ще ревнува, защото сега е глезаната на баби и дядовци. Каката, която е на 11, сигурно няма да се зарадва в началото, но се надявам да свикне с идеята.

Общи условия

Активация на акаунт