АВГУСТинчето сричките реди и се учи да пълзи....тема № 15

• 26 553
  • 737
  •   1
Отговори
# 345
Захирка, Praynig Praynig! И аз се присъединявам към отбора, който няма да заспи Mr. Green.
Хари, Алегория, този биберон е една от най- вървежните ни играчки Grinning.Белослава много се забавлява с него.Едно, че дрънкалките са хубави, а и шишето е много функционално.На мен ми е много удобно, защото всички се прибира обратно в него.  Белослава го ползва като туба и пее в него Laughing.
Като заговорихме за играчки, да кажа, който дебне в продавалника, ако ви изпадне големият жираф на ФП, изобщо не се колебайте да го вземете.Уникална играчка е .Аз го бях намерила за 35 лв с доставката и е едно от най-яките ми попадения.Не мога да ви опиша колко е функционален.Спиралата му е много удобна за опора на различна височина и детето се стимулира да става.Животинчето за отрицателно време се научи да си пуска сама топките в устата и по улеите.Само направихме грешка , че не сложихме веднага батерии и тя свикна , че е тиха играчка и сега се плаши от музиката. А мелодиите са много приятни и тихи.
Биа, пусни и тук романтичната визия Hug.Нямам регистрация във фейса Embarassed.
Лиде, честита месечинка на Макс Hug

Хари, бая ще се потрудим, докато я напълним тази касичка Joy

# 346
Шайн специално за теб,понеже нямаш рег.това е романтичната визия сподед Ивушата  Grinning  Иначе хайде рег.се и ти.Simple Smile

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs516.snc3/27076_129 … 896_2716824_n.jpg

Захирка,айде появи се де,че искам да си лягам,а верно ще те мисля. Laughing

Последна редакция: нд, 18 апр 2010, 00:16 от Биа _

# 347
Ма много пишете, още имам да чета
Алекс, при баба му, понеже така й беше по-лесно беше свикнал в една дълбока кофа, а вече беше на 1г6м, после не искаше в коритот, но организирахме една игра и го оставях повече време да се къпе и така се оправи.
Трейси и бебчо да си опитва от манджичките, които правиш.
Биа,  Hugразлиата на Дани и Павката е 3г 8дни
алегория, направо си им натрила носовете, важнотое да ви обърнат нужното внимание и детето да е добре
Лека нощ и сладки сънища

# 348
  • София
Ето ме и мен пак по нощите. Сега се прибрахме от среща с приятели и как да не влезна да видя какво става из форума Simple Smile  Embarassed

Глупи- за топките има ги на първия етаж, като се влезне от входа и е се завива в дясно, в първите редици е навътре ( ех, ама как го обясних Simple Smile ). Струват 10 лв, не са много като бройка. За бънджито- търсим от тези, които се захващат за касата на вратата. Спрях се на Линдам като ги гледах в нета, но нещо 90лв не ми се даваха, а пък другите, които гледахме ( по-евтините) не ми вдъхнаха доверие. Ще видя дали ще намерим по-евтино такова или ще се спрем на друг вариант.

Хариела, честити покупки.И ние миналата седмица си взехме столче за колата от Вис Виталис. Може и да сме се разминали някъде из Джъмбо. Гледахме ги тези шишета с разните играчки, виждам, че давате добри отзиви за тях. Трябва да вземем такова на Алекс.

Долс и при нас се случва от време на време, но както са казали и другите момичета сигурно е от емоциите, възможно е и да са зъбките. Аз също бях питала педиатърката и тя ми каза, че по-чуствителните и емоционални деца имат такива моменти.

Биа, страхотна снимка  Peace. Замечтана и романтична.

Захира, заинтригува всички. Дано зарадваш с хубавата новина Simple Smile

Вече мога спокойно да отида да си легна. Лека нощ и хубави сънища на всички !

# 349
# 350
Добро утро!
Не знам дали ще смогна да изчета двете теми, но виж кафето веднага го надуших  Laughing
Хубав ден на всички големи и мънички!
И честито на днешните месечинки!   bouquet

# 351
Какво напрежение съм ви причинила вчера и даже не се сещам да вляза.
На въпроса и аз все още не мога да отговоря, но ще стане ясно макс. до седмица,  иначе работим вече по въпроса да. Ама нали знаете, че някой път става веднага, някой не.

Последна редакция: нд, 18 апр 2010, 09:45 от * Zahira *

# 352
Ех Захираааааааа, стискаме палци!!! Много ме разчувства  Praynig Peace Hug

# 353
Добро утро  kaffeetrmker_2
Захира браво  Hug дано да стане и да се похвалиш после  Hug
Дано и днес да е слънчево,че малчо вече му писна.
Утивам да му изрежа ноктите,че растът за 3 дена  Outta Joint
Хари споко ще събираме пари и ще се напълни  Joy
Хайде до после,че не спря да реве  Whistling

# 354
Ееее сладурки,ама в4ера доста сте изписали,4овек едва ви смогва.То като е гадно времето вси4ки сте тук, браво.
И при нас в4ера цял ден шантаво време...вали 5 мин, спре...после пак по4ва...ама успяхме да излезем от 15 до 18,30 и даже не ни заваля  Mr. Green
4естита месе4инка на Макси /с малко закъснение/.Лиде дано имате пове4е успех с новата клиника.
Рени ВМ  Shocked Ква е пък тая майка....ти не и ли каза да си гледа работата  #Cussing out
Александра, не ти е било лесно с тоя натиск...Данонино -манонино....никакви такива Naughty Аз не мога да разбера, някои хора що се мешат и не си гледат работата...
8. Ако искате второ/трето бебче, с каква разлика бихте искали да бъде от предното?   Embarassed Flushed Flushed
Я казвай сега...има ли  EFP или вси4ки се заблудихме и те "обременихме" Laughing набързо
Глупи, давай попарка...Марти ве4е е голям.А за Павлова ,след като ги видях пове4ето лекари какви са тук, ще ти кажа ,4е е мноооого готина докторка.Тия тука направо ще ме  #2gunfire с глупостите си,ама кой ли па ги слуша
Дани1801, аз като по4нах да давам на Ради АМ, не сме имали проблеми с шишетата.Слу4вало се е в на4алото да му давам кърма от шише /доста пъти/ и може би е свикнал по този на4ин с яденето от шише ...и после като му давах АМ не е имало проблем.Друг е въпросът,дали ще му допадне самото АМ.В на4алото давах НАН, после бяхме на НАН ХА...и нямаше проблем, харесваше ги ...но като минахме на НАН 2 ...пиеше го, но по много малко/едва по 160 мл/,явно не му допадаше.После по4нах да му давам Хип 2 розов и си го яде с голям кеф/по 220 мл изпива от него/.Дано нямате проблеми с АМ-то ,защото то рано или късно ще трябва да го опита...няма ве4но да се кърмите я  Hug
Хар4е страхотни покупки  HugМоже ли да го снимаш този килим-пъзел и да ми го покажеш?За пореден път да кажа ,колко е сладка снахи4ката Софи/гледах снимките във ФБ/
Ивушке може плюшките да са нежелани от майките....ама децата много ги оби4ат....,а и не вси4ки майки мразят плюшките.
Като гледам на почти всички им се иска нова работа, дайте да измислим нещо и да го направим на мрежа из цялата страна  Grinning

Мдааа, навита съм.И аз не мисля да се връщам на старата ми работа,въпреки ,4е работех там 5 години и сега ще отидат залуду...ама много па важно. Mr. Green
А, щях да кажа, че новата снимка на Биа във ФБ е много хубава и романтична...
Айде отивам да я видя и аз ....Мдаааа много си готина.Аз тая снимка съм ти я виждала преди още и много ме изкефи...Малеее Руса много ти отива...направо ми останаха о4ите в теб
Долс ,при нас се слу4ва доста 4есто буденето с рев през ноща...ама мисля ,4е е от зъбките сега.Преди също се е слу4вало да хлипа на сън и да се буди с рев...нямам идея от какво може да е newsm78.Дали сънуват нещо,защото хлипа и 4ак се мръщи понякога....
Ех как хубаво се разходихме днес, а и сезона на масата на двора открихме  Mr. Green
Ох Ян4е...как ти завиждам.Ние в София нали си живеем в къща и си имаме двор  и ми е голяма мъка сега на морето в апартамен,без двор4е...
А обяда на двора ние още като бяхме при свеки го открихме...Ми голям кеф е ...няма какво да си говорим.А лятото като се раззелени вси4ко в двора, става 4удоооо...ама ей го на, ще гледам пясък и тая година  Mr. Green
Яна Вд и аз едната ни коли4ка я разскърцах от това сваляне/друсане/ по стълбите...Не сме я смазвали.Щяхме,ама ве4е не я ползвам щото минахме на лятната и сега така си стои скърцаща,но най-вероятно с машинно масло ще стане  Hug
Оле Захирке    newsm44 Много се радвам ,4е си се решила на второ толкова бързо.. newsm17 Дано да е станало ве4е/или да стане скоро/.... Ще 4акаме хубавите новини
П.П. Малииии ,толко дълъг пот не бях писала досега признавам си  Mr. Green
А дали някой ще ме про4ете  Thinking  hahaha hahaha hahaha

# 355
  • София
dolls - и ние често се будим така, но не мисля, че при нас е от емоциите, а от зъбките.
Захира - стискам и аз палци да ти се изпълни желанието и скоро да ни зарадваш  preggo
Да пусна едно бързо питане - малкия се обрина по челото и ушите с едни червени ситни пъпчици. Имам две съмнения - че е от една вълнена шапка, която му сложих за първи път, въпреки че е прана с неговия прах, или от печена червена чушка, която му дадох за първи път? Вече 2 дни не минават пъпките, а и двете подозрения не съм ги прилагала повече. Някакви предположения?  Thinking

# 356
Момичета, благодаря за успокоението  Grinning
Биби, зъбки още няма, а скоро ще направи 9 м.  Rolling Eyes. Има съвсем леки бабунки по венците и дано започнат да излизат вече. Давам му Дентокинд по 2 на ден и мисля да ги увелича с още едно. Давате ли нещо друго?

# 357
Дани1801 За солта имах предвид, че не препоръчват до годинката зареди бъбреците. Иначе много малко количество има и в сухарите така че не е чак толкова фатално.
Zahira Браво за намерението.
dolls И ние от доста време се будим с рев и през деня и понякога вечер. Дори идва една позната да му прибае. Имеше малък ефект само. И ние нямаме още зъби, но пада голямо ръфане.

Последна редакция: нд, 18 апр 2010, 11:53 от sosmy

# 358
Влизам набързо да кажа,че си добавих мами във фейса които разпознах.  Simple Smile
Един въпрос:Дават ли бебчетата да им се режат ноктите.При нас е истинска борба.Едва успях да изрежа на едната ръка,а другата после ще опитам,че бебчо иска да ми вземе ножичката. #Crazy

# 359
  • Sofia
Биа, и аз да кажа, че изглеждаш страхотно! Много си хубава на снимката!  Hug

Яна вд, аз режа ноктите на Софи само, докато спи, иначе абсурд да стане.  Naughty

Захирка, супер, много готино че сте се решили толкова скоро на още едно бебенце.  Grinning Хайде, дано скоро да се похвалиш!  Hug

Абе вие много станахте желаещите мами за следващо бебче - Трейси, Захира, Поли Зое, Пепеджийнс...  Laughing Hug Я да си каже още някоя, която действа по въпроса ... Тук само можем да й се радваме ...  Hug

Лиде, правилно си си спомнила - маслото се слага към края на готвенето!  Naughty Веднага се разрових...  Simple Smile

Сватя, е как ще те пропусна и няма да те прочета ... Бива ли такова съмнение ...!  Rolling Eyes Благодаря за комплиментите към София!  Hug Много целувки за Ради от снахичката ти!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт