АВГУСТинчето сричките реди и се учи да пълзи....тема № 15

• 26 552
  • 737
  •   1
Отговори
# 330

Биа[/b], сега като не се кърмите с малкия какво Ам му даваш и как го приема?
Ако може и другите кърмещи които добавят Ам да ми кажат лесно ли свикнаха децата Simple Smile
Биа, това за породените наистина е така, толкова по хубаво е. Нашата разлика със сестра ми е 1 година, даже в 1 месец сме родени и е толкова хубаво. Винаги съм искала и моите деца да са така, но май заради работата няма да мога с толкова малка разлика. Но максимум 3-4 години, по голяма ми се струва много Simple Smile

Давам му НАН2,ами приема го много добре,всичко си изяжда и за още пита. Grinning Не е мрънкал или да се дърпал,всъщност той самичък се отби и определено си харесваше Ам повече от кърмата.

Захиркаааа,бременна ли сии? Hug Heart Eyes

# 331
  • Sofia
Ето ме, върнахме се от покупки  Laughing Аз съм загори тенджере, както казва мъжът ми "Пусни я по магазините и я чакай да си дойде след няколко дни, няма и да се сети да яде от кеф да изхарчи всичките пари."  Close Ми кво пък, такава съм си, то май повечето жени са такива.  Grinning

Първо да честитя на Макси месечинката!   bouquet  Hug   bouquet Много да слушка мама и повече да папка!  Hug
Лиде, ами и аз веднъж правих супичка с ориз и я пасирах леко, резултата беше, че се разводни, както ти казваш. Аз мачкам супите с картофче, които правя. За маслото незнам дали трябва да се слага по към края на готвенето, другите да кажат.

Сега да ви се похваля, че вече си имаме столче за кола. Купихме Феличе на Чиполино, аз много си я харесвам тази марка. Софи веднага го пробва и добре си поспа в него. Накупих й от Вис Виталис също кашички на Миласан, доста ми харесаха и цените им бяха хубави, по 4 лв. и някакви стотинки. Взехме и шише-чаша със силиконов накрайник на Томи Типи. Там имаше намаление на зеленчуковите пюрета на Хип, по 1,69лв. мисля че бяха.
После отидохме до Джъмбо и ние. Мариелка, може и да сме се разминали някъде в магазина.  Grinning Купих на Софи кутии за храна, че тези контейнерчета на Авент вече малки ни стават и няма как да й носе храна в парковете. Взех й един голям пъзел килимче да го слагам в гостната, където ни е теракота и Софи да си играе върху него. Най-много се изкефих на играчките, които й взех за 10лв., в едно голямо шише с биберон-играчка бяха наблъскани 8 малки играчки - дрънкалки, гризлки и разни такива. Много са сладки и София сега ги разглежда, защото са й нови, разбира се. Купих на Софи 3 кърпи за глава, в Джъмбо са напускали много, най-различни. И разни други нещица си взех ... Е дадох ви пълен отчет.  Laughing

# 332
Бибче на АМ-ти пише да се остави водата да се охлади, което за мен е синоним на 'изстивам'. Аз винаги го правя на стайна Т и никога не ми е ставало на бучки  Peace А тази твоя педиатърка що не вземе да се застреля???? Да вариш АМ? Направо  #Crazy

Захиркаааа: я кажи, кажи, гледай сега какво ни причиняваш  Joy

# 333
Честито на Макс, да расте здравичък и послушен!

Захиииии, казвай, че ми се е обърнал корема и няма да заспя...брей как се развълнувах за теб, а представяте ли си ако беше за мен...

Александра, същата работа с натиска...но само от свеки и то защото не мога да й тегля сектира, а се държа възпитано..Майка ми си знае и си трае.., но свеки..." ама как няма да слагаш захар в попарата ", " аз съм си гледала децата по този начин " и още у75749827 цитата, които не ми се цитират, че после ме боли глава като се размисля...А може би най-дразнещото ми е, като се движа с някого, той да ми бута количката..Знаете в какъв навик се превръща и все едно ти няма ръцете, много ме дразнят, аз като някой прошляк притичвам покрай собственото си дете..Пак да кажа, майка ми не се бута, тя си знае, а и то си е направо смешно отстрани...Многословна станах, ама снощи като се разписах и като спря тока и се чувствам недоизказана... Embarassed

Хари, браво, завиждам ти благородно..Ние пък преди няколко седмици взехме Версо на Чиполино, само че е 9-18 кг и ние такова си търсихме, че да има малко полегато положение на гръбчето Simple Smile

Аз пък за годинката, дето ще ходя др седмица, въпреки съветите на Биа....се метнах на една голяяяма плюшена крава...к`во да правя...знам , че плюшките са най-нежеланите подаръц за майките, ама като я гушнах и ме спечели..  Embarassed
Като гледам на почти всички им се иска нова работа, дайте да измислим нещо и да го направим на мрежа из цялата страна  Grinning

Желая приятна вечер...

А, щях да кажа, че новата снимка на Биа във ФБ е много хубава и романтична...

# 334
Ей, Хари за такова биберонче със залъгалки чакам вече месец от позната! Много е яко! Тя имаше и и казах да ми вземе, ама още го чакам. Да са ви честити покупките  Peace
Глупи, ако не успееш да си намериш топки, моите си стоят половината  Peace Ако искаш де, ми пиши на скайпето. Кофти е че ги продават по 100  Shocked а то какво да прави човек с толкова много.

# 335
Ех! Захира сега нарочно ни държи в напрежение,яко се развълнувах и аз ебаси,не е истина. Heart Eyes   Няма да мога да заспя,ако не каже,айде Захирка,ние сме твой човеци  Laughing
...
А, щях да кажа, че новата снимка на Биа във ФБ е много хубава и романтична...
ооо,мерси много.Тамън мислех да я сменям,ама сега зади тебе няма. Laughing

Последна редакция: сб, 17 апр 2010, 21:53 от Биа _

# 336
Имам един въпрос момичета - има ли бебета, който заспиват и после се будят с рев? НИки в последно време направо ме плаши. Заспива и после се събужда със страшен рев, чак хълца милия  Sad

# 337
alegoria, Yana-barborana, dolls, eli_diva, ivu6a, didolitka, italiana, Zvezditza Uranova, gemma, Lidiya_81 (+ 2 Скрит/и) и 1 Гост преглежда(т) тази тема. Ехеееееееееееееееееееееееееееееее
Долс, здрасти! Отдавна май не си писала! Според мен е от повечко емоции през деня  Peace

# 338
Ех как хубаво се разходихме днес, а и сезона на масата на двора открихме  Mr. Green

Глупи: видях, че питаш за АМ и кърмещите. Аз дохранвам вече около 3 седмици. Само първият път направи странна физиономия тип 'т'ва пЪ к'во е???' но веднага си го зацоцка и не го е отказвала. Аз първо кърмя, после в зависимост колко е сукала (предвид разсейването, за което вчера писах) давам между 60-120мл.

Хари: моля те кажи за килимчето точно какво е. Племенницата ми има тип пъзел от някакъв мек материал и баща ми искал от Люкс да носи на Анди, но било много обемисто, та искам от тук да намеря.

Ох и аз май няма да спя заради Викито    Mr. Green Heart Eyes Hug

Лека ви.   bouquet

# 339
Alegoria, колко струват тея топки и те от микропореста материя ли са, като гумени ли... newsm78

Оффф, все се каня да ида до тоя Джъмбо и все ни хваща мързела..

Биа, сериозна съм по твоя въпрос...отива ти по-романтичната визия..

ОФФФ, какъв човек трябва да си, за да биеш дете...Направо ми се къса сърцето ...На такива хора едно стадо с мамути им е малко!!!

Последна редакция: сб, 17 апр 2010, 22:15 от ivu6a

# 340
Мерси моми4ета за хубавите пожелания за дребчо   bouquet
Ивушке - много ми стана и на мен гадно като му видях гръбчето. Направо е за убиване, щом затвора не го е оправил... ooooh!
Данче - и аз знам така за киселчто - със сок и плод от компот, ама айде заради захарта и пюренце плодово е добре  Wink
Хари - незнам къде съм го чела това, май някъде из форумите покрай хранителни алергии бях засяла мама, която работела в детска градина като готвачка  Rolling Eyes непомня вече, то едно ли е... Браво за покупките. И тук ги има тия пъзели и аз си мислех за такъв, но сме почти навсякъде с мокет и няма нужда поне засега, а за момиченца има страхотни красоти  Crazy
Поли, Захира,...айде казвайте коя или кои сте следващите мами на хоризонта  Praynig

# 341
Янче ние имаме такъв пъзел, 10 кинта от Джъмбо 10 части като квадратчето е с размери 30 на 30 см. Удобно е но пак е твърдичко. Марти даже буксува на него с чорапите Simple Smile Ако се сложи килиме отдолу става още по меко инае ако падне пак боли Simple Smile

Лека и спокойна нощ на всички Simple Smile

# 342

Биа, сериозна съм по твоя въпрос...отива ти по-романтичната визия..

ОФФФ, какъв човек трябва да си, за да биеш дете...Направо ми се къса сърцето ...На такива хора едно стадо с мамути им е малко!!!
Мерси,мерси,що мойта визия иначе каква е?Леко хард?? Joy

Долс,според мен също е натрупал повечко емоции,това е често срещано при бебенцата.А със зъбките как е?

# 343
Привет и от мен
Магаре мъжо я смаза количката и тя взе да скърца повече.Много е странна точно като нашата има сигорно половината град,но никой не се оплаква от скърцане.Пък и тежи много не мога цяло лято да я свалям сама по стапалите.  Peace
ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА ПОРАСНАЛИТЕ
Глупи Алекс така и неще да разбере,че трябва да пие и АМ.Търси си си цица и това е.И аз давам НАН2.
Дани1801 пиеше само чай докато го кърмех,но пак неще да пие АМ.Едвам изпива 90мл.
Магаре и моя така пищи.От къде вади този глас не знам.Вижда,че  му се смееме и пищи ли пищи силно.
Хари и наз ни бяха подарили такова шише.То става и за касичка поне нашето.  Simple Smile
Хайде лека и мека от мен,че така ми се спиии.Алекс е решил от два дена да се буди по нощите и да си играе.Дори с любимата му цица неще да заспи.   Whistling Laughing smile3524

# 344
  • Sofia
Долс, Софи също се пробужда нощем с плач. Предполагам, че това са емоции, както казава Биа. Аз и на педи казах, и тя ми каза същото - ставали по-емоционални, и зъбките като се прибавят и те се наслагват нещата.

Пъзела-килимче е такова, каквото казва Глупи.

Яна вд, да, шишето става и за касичка и то голяма касичка, само да има кой да слага в нея.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт