Идеи за подарък на мъж зодия Телец

• 28 899
  • 135
  •   1
Отговори
# 60
И аз като Телец да добавя-нещо скъпо и вкусно Embarassed.

# 61
Цитат на: Delusion link=topic=489283.msg14840446#msg14840446

За всеки човек, който не е лишен от вкус, саксиено цвете за подарък е безвкусица......
 Това е хипер-скъперничество и абсолютно просташко.
Превъзпитавайте си мъжете! Laughing Бива-бива стиснатост, ма чак толкова....

Shocked Защо си толкова груба и правиш подобни констатации за хора, които дори не си виждала  Rolling Eyes

Това са общи неща които важат за абсолютно всички. А че ти или друг се разпознавате...аз какво съм ти виновна? Mr. Green

Цитат
Със сигурност ще се зарадват на рядко цвете, което да прибавят към колекцията

Важи само ако е колекционер, ако му познаваш много добре колекцията и си абсолютно вътре в подробностите на хобито му и желанията му. Цветарски колекционери има. Често орхидейни, на чийто желания и претенции непросветен не би могъл да отговори адекватно. Не само с орхидейните е така. Принципно цветарските колекционери купуват от специални изложения, от други градове и даже страни.

При всички други случаи саксията не е адекватен подарък. Така както комплект тенджери и тигани примерно. Моветон.

# 62
Delusion, много добре ме разбираш, но няма как да не се изкажеш последна, нали... Joy Така да бъде... И за да си наистина последна, може, ако имаш желание, да ми отговориш на следния въпрос: Колко от моите познати, които визирах, са цветарски колекционери и колко от от тях купуват от други градове и страни? Wink

# 63
Колко от моите познати, които визирах, са цветарски колекционери и колко от от тях купуват от други градове и страни? Wink

Ако намекваш за това че не бих могла да ги знам, аз пък ще ти припомня че колекционерски екземпляр не е просто "цвете в саксия", а подарък имащ отношение към нечие хоби. Също ще кажа, че когато хобито е цветарско колекционерство, адекватен подарък за колекцията се купува изключително трудно и това въобще не касае авторката, която въобще слабо познава човека и потребностите му.

# 64
Delusion, права си. Кой не обича букети е стиснат и трябва да се поправи на секундата.
Аз, като не обичам да ми подаряват букети и не мога да оценя този жест, каква съм?

# 65
  • Бургас
Здравейте , в чуденка съм какво да подаря на мъж,който познавам от скоро, но е от голямо значение за мен  Heart Eyes ако можете помагайте с идеи.Зодия Телец-съвсем непозната за мен  Embarassed

Като Телец ще ти кажа аз какви подаръци предпочитам - може да е малко ,но да е луксозно ,с хубава опаковака.Примерно някакъв аксесоар ако не сте толкова близки и не му познаваш вкуса за дрехи ,бижута ,парфюми и козметики.

Може и шал /вратовръзка / да е,запалка ,химикалка ,но да са скъпи,луксозни  и естетично опаковани и все пак да имат практично предназначение .

Такива сме ,какво да направиш  Simple Smile

# 66
Delusion, права си. Кой не обича букети е стиснат и трябва да се поправи на секундата.
Аз, като не обичам да ми подаряват букети и не мога да оценя този жест, каква съм?

Високото грозде е кисело.

# 67
Чувала съм, че виновните мъже също подарявали често цветя на половинките си.
Може би....и тях трябва да причислим към "високо грозде". Laughing

# 68
  • София
Delusion, недей така. Аз също не обичам букети, предпочитам живи цветя, може да ти се струва просташко. Но мъжът ми от самото начало на връзката ми подарява букети и не му признавах, че не ги искам, защото как да пресечеш у мъж подобна проява  Mr. Green Рядко им се случва, особено на тукашните. Чак миналата година се пресрамих, оттогава заедно с подаръците ми носи не цветя, ами пакетче Haribo  - поне чувство за хумор има.

Не винаги е въпрос на "грозде".

# 69

Високото грозде е кисело.

cry Всъщност си права, но защо трябваше толкова директно и безсърдечно да ми го казваш  Cry
Защо мама ме е родила такаааааваааааааа  smile3511

# 70
Delusion, недей така. Аз също не обичам букети, предпочитам живи цветя, може да ти се струва просташко. Но мъжът ми от самото начало на връзката ми подарява букети и не му признавах, че не ги искам, защото как да пресечеш у мъж подобна проява  Mr. Green Рядко им се случва, особено на тукашните. Чак миналата година се пресрамих, оттогава заедно с подаръците ми носи не цветя, ами пакетче Haribo  - поне чувство за хумор има.

Не винаги е въпрос на "грозде".

Все тая. Ако мъжът не е стиснат, жената е. Нали бюджета е общ. Simple Smile Харибото е по-евтинко. Laughing

# 71
Ептен овапцахте темата, обаче важното е Ксения да е последна. Laughing

# 72
Ептен овапцахте темата, обаче важното е Ксения да е последна. Laughing

Или ерина.  Laughing

# 73
Така.... от кратък разговор с моя телец за цветята. Би се грижил и за саксийка ако му подарят, но не можело да се сравнява с букет рязан цвят. Не рози обаче- това са женски цветя.

Букетът цветя е идеалният подарък за всяка жена. Няма жена на света която да не обича. Има жени, на които никога не им е подарявано и се чувстват неловко. Всичко зависи от самооценката и. Какво се учудваш- казва, няма мъже днес, които да правят такива жестове. Разбира се, жената би се радвала и кола да и подариш, но това не значи че и на цветя няма да се радва. Припомни ми шокирания поглед на тъща му всеки път когато и подарявал букети. Laughing Веднага изчислявала колко чушки и домати можело да се купи с тези пари. Joy Човек, който не е свикнал с романтични жестове и храна за душата. Но въпреки това винаги и е много приятно.
Според него, жени твърдящи че не обичат цветя са лишавани от внимание и всичко е от бедност - финансова и духовна.

Това е. Точно препредадени думите му. Wink

# 74
  • София

Все тая. Ако мъжът не е стиснат, жената е. Нали бюджета е общ. Simple Smile Харибото е по-евтинко. Laughing

Не е въпрос на икономия (точно пък прахосник като мен да обвиниш, че е стиснат  smile3555 )

Четох в една книга за Ванга, която много е обичала цветя, че откъснати й изглеждат "като отрязани ръчички". И преди не държах на букетите, но след тоя цитат наистина нищо красиво не намирам в тях - останала ми е тази асоциация. Красив е жестът, разбира се. Но има и други жестове, които показват било любов, било уважение - не е нужно да се ограничаваме в букетите.

Общи условия

Активация на акаунт