Идеи за подарък на мъж зодия Телец

• 28 913
  • 135
  •   1
Отговори
# 75
  • Plovdiv->Toronto
Нали говорехме за мъжете и букетите, а не за жените ?
Букет за мъж е много странно, който каквото иска да си мисли  hahaha ...
Освен това букетът не е подарък, а придружава подаръците  ...
Колкото до това, какво подарява телеца, той никога няма да подари нещо, което знае че не одобрявате или не се е убедил, чрез умело сондиране и наблюдение, че със сигурност ще ви хареса. Ако знае че обичате букети, ще ви подари, макар и да не му е по сърце  Grinning. Но ако обичате цветя и искате на вашия телец да му е комфортно и уютно с вас, научете го да обича и разпознава екзотични цветя и ще ви носи по някое от време навреме. Не мога да го измъкна от разсадниците сега, и сам си полива и тори орхидеите  hahaha ...
За букети, потърсете си мъж лъв. Майко мила какви букети по повод и без повод  ooooh!, двама съм наблюдавала, ужасно романтични  Shocked ... Като дева не държа на тези неща. От телец ще видите романтика само ако предполага че много ще ви впечатли, имитира филми човека в началото, мъчи се   Joy ...

Последна редакция: чт, 15 апр 2010, 19:20 от eli_c

# 76
Цитат
Четох в една книга за Ванга, която много е обичала цветя, че откъснати й изглеждат "като отрязани ръчички". ....

Баба Ванга като манталитет и мислене си беше проста селска българска баба. При това никога и невиждала ги цветята. Ти сега с баби ли ще се сравняваш?
Може ли да се сравнява която и да била украса за дома с цветна аранжировка? Нито една саксия не може да замени рязания цвят.
Би ли съществувало изкуството за аранжиране, икебаната...ако това не беше красиво?
Нещо са ти много объркани понятията за красота.

Ели, нещо бъркаш сериозно с телците или покрай някой сбъркан екземпляр съдиш. Телецът е романтичен и със силно развит нюх към естетичното. С развити светски маниери и художествени наклонности. Няма начин, това е Венерин знак. Прочети което и да е описание на зодията- това са силно подчертани качества.

# 77
Delusion  Shocked
Вижте, сега! Аз, като една бедна духовно личност (и финансово), да подчертая- аз подарявам цветя и жестът ми е приятен. Обожавам пролетта, всеки Телец я обожава, това е нашият сезон. Цъфналите дръвчета и полянките с цветя са най-красивото нещо на света за мен.
Обаче отрязаното цвете не е нито природа, нито романтика, нито признак на богата душевност. То просто е отрязано цвете, отгледано в парник, за да бъде продадено.
Плебей по душа, аз мога да се разрева от поднесени ми с целувка собственоръчно набрани кокиченца. Розите, поръчани в цветарския магазин, не могат да произведат този ефект.

Блажени са бедните духом...как беше точно. Та така-блазе ми  Laughing Обаче китките в чушки не ги обръщам. Предпочитам да ги обърна в нещо по-егоистично- примерно в обувки. Пълен плебей, предупредих ви.

# 78

Баба Ванга като манталитет и мислене си беше проста селска българска баба. При това никога и невиждала ги цветята. Ти сега с баби ли ще се сравняваш?
Може ли да се сравнява която и да била украса за дома с цветна аранжировка? Нито една саксия не може да замени рязания цвят.
Би ли съществувало изкуството за аранжиране, икебаната...ако това не беше красиво?
Нещо са ти много объркани понятията за красота.

Ели, нещо бъркаш сериозно с телците или покрай някой сбъркан екземпляр съдиш. Телецът е романтичен и със силно развит нюх към естетичното. С развити светски маниери и художествени наклонности. Няма начин, това е Венерин знак. Прочети което и да е описание на зодията- това са силно подчертани качества.

Напълно подкрепям казаното и за цветята и за Телците.  Мъж телец никога няма да оцени практичен подарък, а за гърне с цвете -  да не говорим. Много им е висока летвата.

# 79
  • София
Баща ми е телец и обожава цветя в саксия. Терасата му прилича на оранжерия. И определено не е романтичен, дори обратното - никак не се сеща да направи някой символичен жест за майка  smile3555 Но хората са различни, не е само до зодия.

А, спомних си, че имах един обожател-телец - той пък наистина беше много по романтичните изяви. Цветя, бонбони (шоколадови, не харибо  Mr. Green ) му бяха запазена марка.

Разни хора. За подарък не бих мислила според зодията, а според човека.

# 80
Нека се опитам да помогна...

Нещо направено от теб... остави ги съветите за скъп и изискан подарък... много снобско ми звучи... успех...

# 81
Цитат
Баща ми е телец и обожава цветя в саксия. Терасата му прилича на оранжерия. И определено не е романтичен, дори обратното - никак не се сеща да направи някой символичен жест за майка   Но хората са различни, не е само до зодия.

Това е разликата между влюбения телец и....семейния с голям стаж (хайде да не обиждаме някои Mr. Green). Когато е влюбен телецът е най-романтичния човек на света. Ще те води по най-изискани ресторанти да хапвате шоколадови деликатеси, ще ви устройва романтични вечери в петзвездни хотели, ще устройва пикници сред природата или хижи в гората, ще сервира най-романтичната маса, за която ще се погрижи много внимателно за декора, специално ще поръча от сто места най-изискани специалитети, хубаво вино и скъпи сирена, ще ви затрупва с цветя и подаръци. Всъщност, хороскопите твърдят че стигне ли се до подарък златно украшение, значи се замислял сериозно за брак. Laughing Мога да потвърдя че моя преди брака все по такива магазини ме водеше. Laughing

Телецът след 30 и нагоре години брак не е същия определено.

Бабилия, съгласна съм че летвата им е много по-висока от саксия, но принципно те обичат подаръка да е практичен. Телецът обича покрай големия основен подарък да има и съпътстващи малки дреболийки. С подаръка да има цветя, шоколад или вино, а може би скъп марков коняк, шампанско... Подаръкът му трябва да внушава лукс и респектабелност. Това трябва да е красива и практична вещ. Може да е предмет на изкуството, билети за театър или концерт, а може би нещо свързано със слушане на музика в домашна обстановка (телците принципно ценят изкуството), луксозен аксесоар към облеклото, кожен портфейл или чанта, парфюм, а също предмети които служат като тактилен стимул (масажори, самобръсначки и подобни неща за грижа за тялото).
Вратовръзките и шалчетата казват че са особено подходящи от аксесоарите , т.к. знакът контролирал шията и гърлото. Ако вратовръзката е от Версаче, със сигурност ще го впечатли. Laughing Ключовата дума за подаръка е "разкош"

# 82
Подаряването на цветя на мъж ми се струва много странно. Хич не мога да го възприема.

# 83
Подаряването на цветя на мъж ми се струва много странно. Хич не мога да го възприема.

И аз това щях да кажа, обаче се опасявах, че съвсем ще ви падна в очите с простащината си Blush

# 84

Странно че го приемаш странно. Като се казва цветя, не се подразбират само рози и карамфили. Една красива аранжировка за дома изключително би зарадвала всеки един телец със сигурност (той си умира за всякакъв начин да си украси дома). А аранжировка може да се направи с много интересни екзотични цветя, които напълно биха подхождали за подарък на всеки мъж. Със стрелиция и антуриум например...и още безброй варианти. Аранжировката може да е супер-мъжка като избор на цветя, материали и форма.

http://www.arenaflowers.com/product_image/large/1001-strelitzia_arrangement.jpg
http://www.tropicalflowers.us/img/arrangement-medium.png
http://www.puttsgreen.co.nz/wp-content/gallery/corporate/corpora … t%20anthurium.JPG
http://www.desflora.com.au/products_pictures/3000.jpg
http://www.neibert.com/images/Ikebana-DSCN3807-copy.jpg
http://sas.guidespot.com/bundles/guides_tk/assets/widget_cMrqQKo … mNz5f6vzWuWoE.jpg

# 85
Една красива аранжировка за дома изключително би зарадвала всеки един телец със сигурност.

Crossing Arms Не всеки.
Моля ви, хайде след поста на Ксения, който ще последва, да не пише друг вече, че ме е срам от авторката на темата. Оспамихме му на момичето темата и още повече, сигурно я накарахме да бяга със 100 км/ч. от избраника-Телец  Mr. Green

Разни хора. За подарък не бих мислила според зодията, а според човека.

Ей това е истината. Пък и, както разбрахме от Ксения, Телетата не са това, което са Mr. Green

# 86
Crossing Arms Не всеки.
Моля ви, хайде след поста на Ксения, който ще последва, да не пише друг вече, че ме е срам от авторката на темата. Оспамихме му на момичето темата и още повече, сигурно я накарахме да бяга със 100 км/ч. от избраника-Телец  Mr. Green

Ти първо опитай да подариш такъв букет пък после ще си говорим пак дали не всеки!

п.с. Не съм никаква ксения моля! Naughty

Между другото, една икебана е изключително красива украса за дома, много ефектна, известно е че най-добрите икебанисти са именно мъже, а в икебаната като правило не отива много материал, т.е. не излиза скъпо като крайна стойност, така че, желаещи могат да проявят и лично творчество и да съставят сами за любимия си мъж такава.

http://4.bp.blogspot.com/_skoudgScMio/SrreOP2fIHI/AAAAAAAAEb8/k6 … +Kuga+Designs.jpg

Последна редакция: чт, 15 апр 2010, 23:26 от Delusion

# 87
Аранжировките са красиви, но не биха ме впечатлили като подарък. Деля подаръците на практични и такива, които оставят спомен. Аз бих се зарадвал на подарък, свързан с хобитата ми, но е трудно да знае някой точно какво би ми харесало. Затова е по-добре нещо, което ще го свързвам с човекът, който ми го е подарил. В този случай трябва да е нещо трайно, без значение какво, може и някой шарен камък да е.

# 88
Аранжировките са красиви, но не биха ме впечатлили като подарък. Деля подаръците на практични и такива, които оставят спомен. Аз бих се зарадвал на подарък, свързан с хобитата ми, но е трудно да знае някой точно какво би ми харесало. Затова е по-добре нещо, което ще го свързвам с човекът, който ми го е подарил. В този случай трябва да е нещо трайно, без значение какво, може и някой шарен камък да е.

Цветята вървят в допълнение към подаръка. И аз не бих се впечатлила ако остана без подарък и само с цветя. Mr. Green Но и без цветя също не приемам. Абе не може подарък без цветя.

Мисля си че за мъж също така ще бъде подходящ всеки пролетен непретенциозен букет от сини цветя или в близка гама. Wink Люляк, зюмбюли, ириси, а също смески. Нарциси също.

# 89
Ти май много обичаш цветята. Въртиш сучеш и пак до цветята опираш. Grinning  А дали неможе да му подари нещо от ахат или тюркоаз? Това са камъните на Телеца.

Общи условия

Активация на акаунт