Идеи за подарък на мъж зодия Телец

• 28 888
  • 135
  •   1
Отговори
# 90
Еее...ти какво предлагаш от ахат и тюркоаз? Сувенирчета не вървят. Бижута?  Laughing

Аз много обичам цветя да. При това и аз имам рожденик, та покрай обсъждането и аз се подхранвам с идеи. Mr. Green Обожавам пролетни цветя, но пустия му телец все рози ми подарява. Laughing

Сега ще му спретна някое ей такова букетче та и аз да се порадвам  Joy:

# 91
Ми не знам какво. Преди години ми бяха подарили едно яйце от малахит и много му се кефя.

# 92
Има и нещо друго... важното е как се поднася самият подарък... с какви думи, с какъв поглед...

... когато е с обич и от сърце си личи...

# 93
Ми не знам какво. Преди години ми бяха подарили едно яйце от малахит и много му се кефя.

Силно се съмнявам да се закефи на такова нещо. Mr. Green А аз как не се кефя на боклучета дето се подмятат безцелно...не е истина. Laughing

# 94
Е аз се кефя защото ми е подарено от любов, но пък не съм Телец.

# 95
  • София
А аз как не се кефя на боклучета дето се подмятат безцелно...не е истина. Laughing

Подобни подаръци изхвърлям без грам угризение. Не държа да е скъпо, но ако не го намирам за красиво и не се връзва с нищо в дома ми, отива директно в кофата. Да трупам по шкафове и чекмеджета разни боклуци само по сантиментални съображения - не, мерси.

# 96
  • София
Мъжът ми е Телец. Мрази скъпи подаръци.
Най-много би се изкефил, ако му подаря няколко каси бира  Crazy

# 97
Телецът обича лукса. Забелязала съм, че силят на всякакви маркови неща.
В случая някакви китки, рязани или нерязани - биха могли  само да придружат основния подарък.
Икебаните можем да ги оставим за по-възрастните дами-телци. Саксиите също- подарявам ги само на майки-вманиачени градинарки, които и без това нямат угода за нищо друго.
Съвсем отделен въпрос е доколко искаш да опознаеш не дотам добре познатия мъж-телец.
Някои от предложенията тип :гърди си с рози накичи: са приложими само в случай, че имаш сексуални апетити към горкия човечец.

# 98
  • София
Телецът обича лукса.
Shocked
Моят мъж е някакъв повреден телец значи  Mr. Green

# 99
tonkabonka, да знаеш, повреден ще да е  Laughing. И аз самата съм телец, и мъжа до мене, и много познати телци имаме, ама наистина много. Различни сме като хора и характери в много отношения, обаче има едно обединяващо между всички ни и то е стремежа към материалната стабилност и слабостта към лукса. Нищо, че сме и духовно извисени  Crazy. ВЕрвай ми, телетата по това се познават.

# 100
  • София
Чисто нoва, ти направо ме разби с това изказване  Grinning
Аз съм Лъв и на мен са ми присъщи споменатите от теб качества  Wink Благодарение на мен вкъщи имаме хубави неща.
Но мъжът ми изобщо не се интересува от материалното. Дори когато вземе заплата ми дава всичките си пари, защото на него не му трябвали  Crazy
Извинете за спама, но наистина се изумих от определенията за зодията.

# 101
Айде да се изказа като жена на Теле от 7-8 години.

Аз изненади не му правя НИКОГА. Обикновено го питам какво ИСКА. Неговите подаръци са СКЪпи, например, сега иска трета пушка, ловец е. Еми не мога да му извадя 1000 лева за пушка, затова участвам с част от сумата.

Друго, на което знам, че ще се радва, е нож, от тия, в специализираните магазини. И такова нещо съм му подарявала.
Това все едно аз съм го писала . Само че моя е риболовец, не ловец. Има незнам колко ножове, но ако му купя примерно сабя или меч ще се радва като малко дете  Crazy Уфф,  много е трудно  и още се чудя какво да купувам, но май ще взема хубав парфюм. Падат си по лукса Wink

# 102
Това все едно аз съм го писала . Само че моя е риболовец, не ловец. Има незнам колко ножове, но ако му купя примерно сабя или меч ще се радва като малко дете  Crazy Уфф,  много е трудно  и още се чудя какво да купувам, но май ще взема хубав парфюм. Падат си по лукса Wink

Не е трудно, вземи му Fallkniven A2  Grinning

# 103
Чисто нoва, ти направо ме разби с това изказване  Grinning
Аз съм Лъв и на мен са ми присъщи споменатите от теб качества  Wink Благодарение на мен вкъщи имаме хубави неща.
Но мъжът ми изобщо не се интересува от материалното. Дори когато вземе заплата ми дава всичките си пари, защото на него не му трябвали  Crazy
Извинете за спама, но наистина се изумих от определенията за зодията.

Наистина, тогава, не е типичен Телец. Телецът е земен знак и е най-добрият финансист сред зодиака. Спечелените пари ги харчи с щедра ръка, за да си купува хубави неща и да се обгражда с лукс.
Щом ти дава заплатата си и твърди, че не му трябват пари, значи наистина е странен Телец  Laughing

# 104
Абе ко си пада по лукса, като не мога да го замъкна , тоест, със зор успявам, в някой избран от мене СПА хотел. Ауууу, зор, ти казвам. И не е заради парите, не. А защото това "Не било неговото място".
Ама какъв анализ им направихме, не  е истина. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт