Идеи за подарък на мъж зодия Телец

• 28 901
  • 135
  •   1
Отговори
# 30
Еми тогава облечи си хубаво бельо, сложи си хубав парфюм, Телците обичат хубавите аромати и са ценители на женската красота. Ако си слаба, вземи да понапълнееш малко - тези мъже обичат да има какво да пипнат. Купи му много скъпо отлежало уиски или добро вино, чревоугодници са. И после като останете насаме, ще види и бельото ти и със сигурност ще го впечатлиш   bouquet

Не съм Телец, но този вариант най-много ми харасва  Sunglasses

# 31
Подари му гащи,защото мъжът телец си е чисто и просто задник.

# 32
Ъ! Shocked

Моля, ако искаш, може и на ЛС, ама защо имаш такова мнение за Телците?

# 33
  • out of space

Току-що нарече мъжа ми задник. Ще му предам какво мнение има за него една напълно непозната. Ще се посмее.

# 34
Еми тогава облечи си хубаво бельо, сложи си хубав парфюм, Телците обичат хубавите аромати и са ценители на женската красота. Ако си слаба, вземи да понапълнееш малко - тези мъже обичат да има какво да пипнат. Купи му много скъпо отлежало уиски или добро вино, чревоугодници са. И после като останете насаме, ще види и бельото ти и със сигурност ще го впечатлиш   bouquet

Не съм Телец, но този вариант най-много ми харасва  Sunglasses
Абе пробвала съм го това. Трябва да е в добро настроение и на кеф иначе няма никакъв ефект .Те са си големи темерути мъжете-телци Whistling Crossing Arms

# 35
Те са си големи темерути мъжете-телци Whistling Crossing Arms

JoyТук днес се ръсят комплименти на килограм. Телците са непоправими оптимисти и "пролетни" натури, кое те кара да ги наречеш темерути? Добре, че мама не ме е родила мъж Mr. Green

# 36
Те са си големи темерути мъжете-телци Whistling Crossing Arms

JoyТук днес се ръсят комплименти на килограм. Добре, че не съм мъж  Flutter
Аз говоря за моя.Има си много положителни и хубави качества ,но даже сам и признава ,че е голям темерут Laughing

# 37

Току-що нарече мъжа ми задник. Ще му предам какво мнение има за него една напълно непозната. Ще се посмее.
А какъв е въобще смисълът да му предаваш, като е непозната?  Laughing

# 38
  • out of space

А какъв е въобще смисълът да му предаваш, като е непозната?  Laughing

Да се посмее.  Grinning

# 39
 Моят също е телец и е романтичен колкото касапин!
По-практично го давай, но секси.
п.п Марко П' Оло не е добър подарък за човек с пари.

# 40
Телецът е романтичен, но не до степен че да му се подари нещо нематериално. Все пак дой е материалист до дъното на костите си. Обича парите и всички вещи които притежава. Просто си трепери над тях. Много се привързва към вещи. И към дрехи също. Може да си има много, но като си нарочи любимо и си ходи само в него. Да изхвърля собствени дрехи мрази изключително. Така че... хубава дрешка подбрана с вкус вероятно ще му хареса. Разбира се ако е достатъчно близък за такъв подарък.

Цветята са много добър избор за романтичната му натура. Един телец повече от 10г вече още помни огромния букет който му подарих с цветя колкото са годините му.

# 41
Цветята са много добър избор за романтичната му натура.

Имам няколко много близки Телци в обкръжението си (жени) и ако на някоя от нас мъж и подари цвете, значи е ново гадже. Отдавнашните си знаят- парите за китките се прибавят към парите за подаръка  Mr. Green Когато купуваме подарък за някоя от нас, вместо букет, прибавяме луксозен шоколад.
Не познавам Теле, което да се очарова от купени цветя, по-скоро веднага ще извади калкулатор, да смята колко пари са дадени за това чудо, което нито се яде, нито се пие, нито ще остане за вековете. Ако искаш да го очароваш- набери му букетче полски цветя- този жест ще бъде оценен.

# 42
опс
последната страница е  Laughing
телец съм
а по темата   молив
                       марка
                       кибрит

# 43
Хм, педиатърката на детео ми е Телец. Най-много се зарадва на луксозен плик пълен с хубава сушеница, отлежало червено вино, бонбони, голяма ароматна свещ и скъп сапун. Точно това й подарих по един повод, а мъжът ми много се учуди като му дадох списъка какво да купи, защото луканки и сушеници не му се връзваха за подарък. Аз обаче като познавач на зодиите bowuu, му казах - "Вярвай ми, знам какво правя". И разбира се,тя беше очарована. Каза: "Веднъж да ми подарят нещо като хората".  

# 44
  • София
Запис  Blush

Общи условия

Активация на акаунт