*~(.)(.)Лятна кърмаческа серия?(.)(.)~*

• 46 441
  • 1 251
  •   1
Отговори
# 1 230
Шаманке, влюбена съм в кърмаческия потник, не ми се съблича, много е фешън, джиджен и практичен.  Heart Eyes Grinning Hug
Едва ли е възможно , но ако случайно има останал някой бих взела и за етървата /М или L/ - тя роди съвсем скоро и затова не я предвидих по-рано, че не знаех дали ще кърми. Тюх.  Confused

Последна редакция: ср, 04 авг 2010, 16:13 от tini-mini

# 1 231
Тини, съжалявам, но нищо не остана от потниците  Wink

# 1 232
Нищо, от следващата колекция другия месец. Wink   Laughing Hug

# 1 233
  • Видин
Нищо, от следващата колекция другия месец. Wink   Laughing Hug
Ще те бият  Joy

# 1 234
  • София
Здравейте, сигурно сте говорили вече по темата, но наистина нямам време да прочета назад - какво става с чантите от анкетата? Много искам...

# 1 235
Здравейте, сигурно сте говорили вече по темата, но наистина нямам време да прочета назад - какво става с чантите от анкетата? Много искам...
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=507739.0
Някой са готови, други се айсторят.
Но поръчването приключи. Peace

# 1 236
Да попитам.....Кога ще започнат поръчките за зимната серия?

# 1 237
  • До хладилника, който обичам
Да попитам.....Кога ще започнат поръчките за зимната серия?
hahaha

Мамо Цоцоланке, заеми позиция:  newsm43

# 1 238
Охо, вече за зимна колекция се мисли... Ми и аз ще мисля тогава Simple Smile

Още веднъж благодарности на Шаманката, нещата наистина са страхотни, а днес си взех и блузкат аза баткото (дано иска да я носи, че той вече има собствено мнение по въпроса).

# 1 239
# 1 240
стига го размахва тоз тиган, отивай да починеш и да сбереш сили за зимната колекция. няма отърване, то се знай.

# 1 241
Абе аз бях предложила Шамана да направи един целогодишен интернет бутик, ама тя се направи, че не ми видя поста  Mr. Green

# 1 242
чакай  Шамана да се върне от морето, ще видиш ти целогодишен бутик  Mr. Green

# 1 243
Такова..
... днес една женица ни съжали, защото Преслава беше в количката с тениската "Имам проблем с кърменето..." и останалото не се виждаше и вика "Проблем? КАкъв проблем?  Confused " После се поусмихна като й допоказах надписа  Laughing
Чакам и аз бутика  Mr. Green

# 1 244
Момичета имам въпрос... Само на мен ли ми се изтри ваденката на кърмаческия потник още при първото пране? Уж на 30 градуса прах, ама на...  Sad

Общи условия

Активация на акаунт