*~(.)(.)Лятна кърмаческа серия?(.)(.)~*

• 46 463
  • 1 251
  •   1
Отговори
# 1 215
Шоколадът също е важно нещо! Wink
Особено ако е със синьо сирене или люти чушки  #Cussing out И аз им се ядосах - толкова много за един шоколад, пък за кърменето трохички някакви секунди...
Айде стига офтопик, че ще ни се карат Simple Smile

# 1 216
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ОСТАНАЛИ ДО ТУК:

Детски

Д3 - 80, 92 по 1 бр.

Ангелче и дяволче с дълъг ръкав - 62, 2 бр.
с къс ръкав - 92 (1), 98 (2)

Световна седмица на кърменето - 62, 98 по 1бр.

Кърменето е екологично - 110 - 2бр., 116 (1), 122 (1 с лек дефект)

Дамски

М1 - 2 бр. ХЛ

Внимание кърмачка - 2 бл. С

Биоо - 1 бр. С

М5 - 1 бр. ХЛ

# 1 217
  За момичетата от Бургас, да уточня, че срещата в морската градина на 3 август (вторник) от 18 часа ще е на алеята до петника на Пушкин.

# 1 218
  • Къде ли не
 Обръщам се към всички момичета от зона 2 ( ANI BANI, грахка, трън в очите, bilkata ), че  утре вечер заминавам на дъъълга ваканция извън София! Който иска да си получи нещата , през това време ще трябва да ми пише и да измисля как да ви ги предам. Ако пък никой не бърза,  като си дойда ще пиша.

Последна редакция: чт, 29 юли 2010, 17:41 от enimna

# 1 219
  • Видин
Още ли не ги раздадохте тези мат'ряли? То дойде време за зимната сесия  Sunglasses

# 1 220
Още ли не ги раздадохте тези мат'ряли? То дойде време за зимната сесия  Sunglasses

xaxaxa, Шаманката ще те бие вече  Mr. Green

# 1 221
  • Видин
Не разбрахте ли, че съм мазохист  Whistling Crazy

# 1 222
  • Къде ли не
Смешно ви е на вас, а аз се чудя къде се загубиха тези момичета! Обаче като знам аз кога си взех нещата от Билката миналото лято/есен не се притеснявам много. Лято е хората пътуват и сигурно  нямат нет. Само да ги успокоя, че няма да развивам търговска дейност с техните неща!  Mr. Green

# 1 223
...Само да ги успокоя, че няма да развивам търговска дейност с техните неща!  Mr. Green

Няма, .... поне засега.... докато не се получи някое изгодно предложение...... Mr. Green Twisted Evil

# 1 224

Само аз ли немога да го открия?  newsm78

# 1 225

Само аз ли немога да го открия?  newsm78
http://www.btv.bg/shows/deniat-e-prekrasen/videos/video/10089197 … na_karmeneto.html
Пробвай тук. Шаманката и Шаманчето са супер.   bouquet

# 1 226
Обръщам се към всички момичета от зона 2 ( ANI BANI, грахка, трън в очите, Jasra, bilkata, green_dawn и treasure ), че  утре вечер заминавам на дъъълга ваканция извън София! Който иска да си получи нещата , през това време ще трябва да ми пише и да измисля как да ви ги предам. Ако пък никой не бърза,  като си дойда ще пиша.

Енимна, много от гореописаните момичета си взеха нещата от мен, виж реално какво ти е останало в торбата? Билката като се появи, подсети я, че не си е платила нещата още, моля.

# 1 227
  • Къде ли не
Аууу хич не съм погледнала торбата! Ще редактирам списъка по - късно. Няма да забравя и за Билката.

# 1 228
Аууу хич не съм погледнала торбата! Ще редактирам списъка по - късно. Няма да забравя и за Билката.

Ааа,тая торбичка може и аз да я преслушам  Mr. Green,че останах без блузка  Sad. Все в последния момент се сещам.

Гледах Шаманка и малкото шаманче. Супер стееее,а бижуто наистина е уникалнооооо. Само Мавриков супер ме издразни,че все едно и също питаше  ooooh!.

# 1 229
И аз да се похваля че си взех нещата вчера, Шамане супер са, особено кърмаческите Hug Страхотни материи и въобще, намъкнах единия потник веднага даже без да го изпера и още не съм го свалила, толокова ми е кеф с него,останалото се суши и чака ред Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт