*~(.)(.)Лятна кърмаческа серия?(.)(.)~*

• 46 474
  • 1 251
  •   1
Отговори
# 1 200
Момичета, Шаманката е онлайн по БТВ-ту  Wink

Точно и аз я гледах и и се радвах... Много е хубав кърмаческия потник, а Матея беше със супер силата...и така олигави Боги... Joy

Шаманич, много хубаво говори... Поздравления!  bouquet

Малко ме е яд, че ще си дойдем след ССК, ама здраве да е...

# 1 201
И аз гледах  Mr. Green страхотни са и мама Шаманка и малкото Шаманче  Heart Eyes

# 1 202
Благодаря момичета, малко беше кратко и не успях почти нищо съществено да кажа, но толкоз  Mr. Green

# 1 203
Времето наистина беше малко, ама то не само за това...аз почти всеки ден ги гледам и все нямат време...ми като захващат по 5-6 теми в едно предаване... поне за кърменето можеше да отделят повечко време. Sad

# 1 204
Еееех привееет момичета  Hug хайде и аз да пусна снимка на бодито със супер силата.Малко кофти стана ,ама това ми беше единствения шанс преди да го намаже с пюре  hahaha А и бързах да се похваля,колко съм доволна,страхотно ушито,страхотен памук.Не се раздърпа както други такива които съм купувала.Веднага се усукват на една страна след първото пране.
Яд ме е че бяхме позакъсали с паричките и неможах да си взема и за мен нещичко ама нищо.

Ето го юнака,с който гордо разходихме бодито и всички минаващи мами любопитно надничаха да прочетът  Grinning Искам да благодаря на Шаманката за труда,и на Усмихнатото че търпеливо ме изчака да се натутам да си взема поръчката  Hug

хубав ден ви желая   bouquet

# 1 205
Шаманче,  Hug Супер сте!
( знаех си аз, че има защо да ви сънувам днес!  Hug )
А на Васко не му ли омръзна да задава един и същи въпрос по различне начин?  Crazy
Първите няколко въпроса се въртяха около това защо е полезно кърменето.

# 1 206
  • Къде ли не
И аз гледах Шаманката. Тоя въпрос какво толкова има в кърмата ме вбесява! Ми има, ако нямаше щеше от гърдите да тече нещо друго не мляко! Например бензин! Пфуууу!
Иначе малката Тея беше ослепителна и майка й също.  Laughing

# 1 207
Той задаваше супер глупави въпроси и прекъсна Шаманката над 100 пъти  Close много се ядосах... Защо толкова малко време отделиха?! Мафията, да ги засипем с разочаровани е-мейли, след като са толкова застреляни  hahaha

# 1 208
Къде я гледахте Шаманката ?Тюуу ,изпуснах. Crossing Arms
Ще ровя из сайта на БТВ.Имат записи на "Денят е прекрасен"

# 1 209
http://www.btv.bg/shows/deniat-e-prekrasen
От 40-тата минута нататък  Peace

# 1 210
Гледам го вече! Grinning

Шаманката с какво шаманско бижу е .Ейц!

А Матеа ще я изям ,ще й нащипя бузанките.

А сега признавайте ,коя дългогодишна кърмачка е съпругата на Мавриков  Mr. Green

# 1 211
И аз изгледах предаването вчера и аз се ядосвах, че много прекъсваха Шамана, обаче тя сигурно е свикнала, че си казваше каквото има да си каже  Mr. Green, пък като я питат поне да я изчакват да се изкаже. Тоз Васко "С какво е полезна кърмата, С какво е полезна кърмата, С какво е полезна кърмата........, защо  та защо, ама как защо, щом се пройзвежда специално от майката за детето, значи няма нищо по- полезно и естествено от това да се кърми! Матея беше много сладка и готина със супер силата  Hug

# 1 212
Е, Шаманич, как така не можа да кажеш какво толкова има в кърмата и защо е толкова важно да се кърми за Цеееели 3 минути  Naughty То нали причините и ползите са 2 на кръст...  ooooh!
Всъщност това... "Кърменето е природна норма.. начина, по който човешкото бебе трябва да се храни!" не обощи ли всичко, подяволите!
Толкова романтично казано!
А, пък на Матеа очитеееее... нямат право да са толкова .. якииии  Heart Eyes

Поздравления за участието... желая ви на всички от ЛЛЛ някой скоро да се сети да направи едно цяло предаване само за кърмене, само с вас и кърмещи майки... Ама ей такова предаване - минимум 1 час... Не "Бон Апети"  Laughing

# 1 213
Е, Шаманич, как така не можа да кажеш какво толкова има в кърмата и защо е Поздравления за участието... желая ви на всички от ЛЛЛ някой скоро да се сети да направи едно цяло предаване само за кърмене, само с вас и кърмещи майки... Ама ей такова предаване - минимум 1 час... Не "Бон Апети"  Laughing

Подкрепям с 2 ръце. Peace

Малко ме е яд на тези от предавенето - днес вече 15 мин. говорят за видовете шоколад, а за кърменето толкоз малко време...

# 1 214
  • Германия
Шоколадът също е важно нещо! Wink

Общи условия

Активация на акаунт