*~(.)(.)Лятна кърмаческа серия?(.)(.)~*

• 47 715
  • 1 251
  •   1
Отговори
# 150
  • До хладилника, който обичам
Това като слоган го имаше вече на български, или греша? Thinking

# 151
Ох, аз не съм много редовна из тениските и прочие артикули, та като нищо да съм го изтървала...

# 152
Записвам се и аз да следя темата и дано този път не пропусна крайния срок Simple Smile.За бебешка блуза ми харесва "100%кърмаче"(това май беше от миналогодишната колекция newsm78).
P.S. На сливенската кърмаческа среща Else носеше прекрасна чанта с ЛЛЛ логото.Дали би могло и този път да има такива чанти.

# 153
Мдааа, това с интелекта не ме кефи. 100 пъти предпочитам "Цицоман"  Mr. Green

На нечий аватар видях надписа - I make milk. What's your superpower? Хареса ми Simple Smile, а и може що-годе добре да се преведе на БГ  Peace

Да, имаше го - май звучеше като "Мама прави мляко, а каква е твоята суперсила?"

# 154
  • Бургас
Всъщност превода е "Аз правя мляко, КАКВА е твоята суперсила?" имам такава лепенка на колата си Peace

# 155
Оооо това със суперсилата е от първата "колекция", в която участвах  Wink Ето малко мат`рял

# 156
А, Шаманич, страхотни са тениските... Mr. Green Много са хубави и манекените. Heart Eyes Ако има от тях и сега и аз бих си поръчала. Аз всъщност ще си поръчам каквито и да са, де... Peace

# 157
Оххохо, тези са супер ... Ако има, венднага ще отнеса 2 броя  Laughing !

# 158
И аз харесвам това за суперсилата. Пък, както виждаме, става и за детска и за мамина блузка.
"100% кърмаче" пък ми е любимия детски вариант, но навремето го пропуснах.  Embarassed Та ако има възможност сега... а? Моля!  Praynig
"Денонощния млечен бар", с който се разхождам сега, обира много точки навсякъде, където се застоя достатъчно дълго, за да могат да го прочетат.  Mr. Green
Пък и му се кефят всякакви - дори и такива мои познати, дето не си падат много по кърменето.  Wink

Харесвам си и българския вариант на Still brestfeading, still non of you business: Все още кърмя, но това не е ваша работа.
Леко перифразиран е, наистина, и не въздейства по същия начин, както в оригинал, но пък е пределно ясен за всякакви баби, дядовци и "вся остальная сволоч", дето все дава акъл.  Naughty

Шаманче, а кога се очертава началото на кампанията?

# 159
Феичке, работя ги нещата, но стават бавно. Когато имам нещо, ще покажа  Hug

# 160
Благодаря ти за отговора.
В никакъв случай не искам да те притеснявам - и без друго си имаш достатъчно ангажименти.
  Hug

# 161

Харесвам си и българския вариант на Still brestfeading, still non of you business: Все още кърмя, но това не е ваша работа.

Хохохо, това като за моите роднини, дето все ме питат "до кога?" (а бебето ми тия дни прави 5м)

И другите ми харесват, без онова с "Кърмаческата мафия". Цицоман-а кефи  Laughing

# 162
Аз имам от миналата година потниче с Кърмаческата мафия, всички много го харесаха и много се кефиха. Нямам против и за малкия една дрешка с надпис Цицоман - той и без това си е такъв. Хихи

# 163
  • Германия
С риск да отнеса мъмрене, дали ще има опция кърмаческа хладилна чантичка? Това се оказа невероятно практично нещо за следобедните закуски на децата в градината или като сме на път.

# 164
С риск да отнеса мъмрене, дали ще има опция кърмаческа хладилна чантичка? Това се оказа невероятно практично нещо за следобедните закуски на децата в градината или като сме на път.

Да, да, да!  newsm18 newsm18 newsm18 Аз миналата година не си взех и много ме е яд, оказва се супер удобно за взимане на яденето от детската кухня. Надявам се, че и други артикули ще има?  newsm53

Общи условия

Активация на акаунт