*~(.)(.)Лятна кърмаческа серия?(.)(.)~*

• 47 715
  • 1 251
  •   1
Отговори
# 285
Всичко на Шаманката е страхото, както винаги!

# 286
Шаманке надписите "boobie monster" и " имам проблем с кърменето разполагам с две гърди и само една уста" ме разсмяха от сърце- страхотна си  Hug Hug

# 287
  • София
 Ауу, Флюбих се в последните два модела за мами, въпреки че в момента и за нас е много актуално акробатичното кърмене  hahaha

А от детските модели само тениски ли са, или ще има и потничета  Embarassed?

И последен въпрос - какво стана с хладилните чанти останали от миналата година?

# 288
Леле, Шаманич, пак ще падне едно мислене какво да поръчвам...щот искам от всичките... Hug И ние сме акробати, пък и БИОО и ЕКО-то са ни слабост, та.... newsm78

Прекрасни са ти хрумванията!   bouquet

# 289
Ау, това с акробатичната асоциация много кефи. Simple Smile  Има да се чудят несведущите и такива асоциации ли има вече. Laughing

# 290
Шаманке,бравос!
От детските най са ми на сърце boobie monster и това за суперсилата.
Мамешките с логото са  супер!

# 291
Лелееееее,Шаманче страшни неща и сътворила  Hug

# 292
Шамански страшни са, бравос!!! Много си дОбра! Искам, искам, искам и от двете...а за бебешорскитеееее най-яки са "boobie monster" и " имам проблем с кърменето разполагам с две гърди и само една уста"  rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo

# 293
ШАМАНКЕ, НЕВЕРОЯТНА СИ!
Започвам да събирам пари, защото като гледам ще изкупим почти цялата колекция!
За детските - по- готин надпис от тениската за 2 гърди и 1 уста, скоро не бях засичала, направо поръчвам + супер силата е разкош!
И акробатичното кърмене ще си го вземем....
За дамските - еко-логичното кърмене - чудна езикова комбинация!

Очакваме и за таковците да предложиш нещо, няма да ги ощетяваме, нали и те са в кърмаческия кюп!

# 294
С две ръце ( и две цици ) гласувам за Био и Еко- потници Simple Smile

# 295
Радвам се, че ви харесват нещата, но има вероятност да не успея да предложа всичките.

Детските традиционно ще са бодита (до р. 80) и тениски за по-големите. Дамските мисля тази година да са блузки с късо ръкавче, какво мислите?

За таотковците ми се струва подходящо третото от първия ред детски.

Току що ми хрумна и вариант за татко "Boobie monster senior"  Mr. Green

# 296
Съгласна за блузки с късо ръкавче, а за татковци с английския надпис - поръчвам от сега, че нали сме в чужбинско - да си ходи на работа с нея, ако не го санкционират. Mr. Green

# 297

Току що ми хрумна и вариант за татко "Boobie monster senior"  Mr. Green

Joy Joy Joy

Разкошни са!!! Влюбена съм в кърмаческите модели  Heart Eyes Харесвам и потничето и блузката Био и ЕКО Simple Smile 

ам интерес и към мъжка и бебешки с надпис boobie monster   и мама прави мляко  Peace

Мечтаех си за кърмачески блузки на Шаманката Heart Eyes Зимните ги проспах(не доразбрала) и сега съвсем случайно реших да видя темата и то точно на време Mr. Green

# 298
А ще има ли от  "кърмаче маниаче" и "денонощния млечен бар"  Embarassed

# 299
Всичко е страхотноооо  smile3501 smile3501 smile3501
За татковците задължително, че иначе нашия няма да даде парички за блузки, ако няма и за него.
Шаманке, а детските до кой размер тениски стигат, че моя в момента е с р-р 104 от миналогодишните летни, но е бая по него, нали ще има и по-големи?
и още едно въпросче - дамските блузки от памук+ликра ли са, много ми се иска да си взема и за мен, ама трябва да успея да натикам и шкембето  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт