*~(.)(.)Лятна кърмаческа серия?(.)(.)~*

• 47 715
  • 1 251
  •   1
Отговори
# 300
А ще има ли от  "кърмаче маниаче" и "денонощния млечен бар"  Embarassed
Тани, признавам си, че маниачето не ми харесва, просто не я обичам тая дума. А млечния бар ми е любим, но го повтаряхме няколко пъти. Ако има начин да пусна повече варианти, ще помисля да включа и това.

Диданка, обикновено детските до 116 ги пускаме, но мога да намеря и по големи. Дамските смятам да са от памук с еластан, подобни на зимните, но по-тънки материи.

# 301
Бравос, чудесни са! С нетърпение чакам записванията  Simple Smile
Аз съм за блузи без ръкав или още по-добре - топ с презрамки  Peace

# 302
  • Видин
Страхотни са!!!
Искам от всичките, ама съм с доста ограничен бюджет  Cry Confused

# 303
Като жител на южния полюс ,пускам си гласа за потник. И тениска бих носила,като се зазими:)

# 304
Офф, пак ще ме карате да правя кройки. Ма така е, от добрината си патя Mr. Green

# 305
Шаманке,казвай си тежката дума и всеки да си харесва според твоите предложения. Не ни уйдисвай на ъкъла ( както казват по моя край)

Hug

# 306
Ще видим, може и да ви уйдисам

# 307
За таквоз златно сърце,одма правя златен зъб ( преден,по избор).

Айде и другите да се включат професионално с рушвети

# 308
Страхотни са!!!
Искам от всичките, ама съм с доста ограничен бюджет  Cry Confused

Боже, взе ми думите от устата.
Всичко ми харесва, ама....
Ще чакам окончателните предложения и тогава ще избирам.

Шаманче, златна си.  Hug

# 309
А ще има ли от  "кърмаче маниаче" и "денонощния млечен бар"  Embarassed
Тани, признавам си, че маниачето не ми харесва, просто не я обичам тая дума. А млечния бар ми е любим, но го повтаряхме няколко пъти. Ако има начин да пусна повече варианти, ще помисля да включа и това.

............

Е да ,но аз за първи път съм "млечен бар"  Rolling Eyes и ми е интересно.Предполагам и други майки така.За маниачето не държа особено...

# 310
Шаманич, много си добричка... те затова бебка и бати те оставят да помислиш за нас, щото са послушни докато мама мисли модели, че да уидиса на куп народ. Hug

# 311
  • София
Хммм, и аз почвам да спестявам, всичко ми хареса, особено ЕКО и БИО-то. А от ОНЕЗИ чантички, дето само ги размятате из един друг сайт да се дразни аудиторията - ще има ли Simple Smile

П.С. Аз съм за ръкав

# 312
Шаманке, всичко е великолепно, аз вече нямам търпение, но искам да те попитам нещо, което много ме вълнува - Ще има ли хладилни чанти и чадърчета за колички, защото още се сдържам да си купя, поради голямото ми желание да си ги поръчам при теб!

# 313
 Party Шамане, страшна си Heart Eyes Направо , човек не може да си избере Laughing аз ще вкарам маман-посредник в преразход ама искам от всички да му се невиди ooooh!
 А иначе за батковците и каките мисля, че "супер силата" е съвсем подходящ надпис -нека правят реклама на мама и за таткото "Boobie monster senior" също много кефи Peace
 Имам едно въпросче само, нали закачливите надписи могат да са и върху кърмаческите тениски?

# 314
Е да ,но аз за първи път съм "млечен бар"  Rolling Eyes и ми е интересно.Предполагам и други майки така.За маниачето не държа особено...

И аз така.... Веднага бих грабнала един "млечен бар".

Много ме изкефиха "Био" и "Еко",  smile3501

А от бебешките "проблем с кърменето" ми е фаворит.

Шаманката,   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт