*~(.)(.)Лятна кърмаческа серия?(.)(.)~*

• 47 729
  • 1 251
  •   1
Отговори
# 495
Роро, до 74 са бодита, а от 80 нагоре са тениски. Няма как да има и боди и тениска от един размер, защото става много сложно за кроене и ще ме бият (пак) производителите.

Бубечка, Мама Цоцоланка и който още беше питал, не сте много желаещите, но ще направя и по-големи блузи. Ще се наложи вероятно да ги скроя аз, но ще станат. Пишете си в темата 3ХЛ и ще се сетя

Въпросът ми е следният: Моделът на дамските тениски същият ли е като на кърмаческата К1 (с разлика джоба за кърмене, разбира се) ?
Лорче, силуета е същия, но отпред има нещо като гръцко деколте. Когато мога, ще снимам прошита блуза  Simple Smile

# 496
Да успокоя тези, които се притесняват за размерите на детските бодита. Ако са като миналогодишните, няма да имате проблеми с отговарящ размер. Миналата година взех на сина ми 74 размер боди и до последно се чудих защо не го смених с блуза 80 размер. Тогава заложих на удобството и по-голямата употреба на бодито. Останах приятно изненадана. Бодито все още му става и си го носи и зимата и сега, при положение, че е на 1г. 5 мес. и 82-83см! Вярно, че е слаб, но си е височък  Peace

Нагледно да покажа манекена с бодито 74 размер (снимките са от преди около месец, значи на 1 год и 4 мес.):
http://kokonut.snimka.bg/baby/viktor.324889.18800578.big
http://kokonut.snimka.bg/baby/viktor.324889.18800575.big

Последна редакция: чт, 20 май 2010, 10:38 от Kokonut

# 497
  • Пловдив
благодаря на Шаманката и на всички други , благодарение на които става всичко това  newsm51. Имам само 1 въпрос ( за сега  Mr. Green) ще има ли и с надпис за малките " До кога ще суча, не е ваша работа" или не  newsm78?

# 498
Коксче, същите ще са.  Grinning

Амару, трябваше все нещо да отпадне. Дори и тези са бая количество  Mr. Green По нататък мейби

# 499
  • Пловдив
Амару, трябваше все нещо да отпадне. Дори и тези са бая количество  Mr. Green По нататък мейби

Ок другият път  Laughing

# 500
Амару, на следващата колекция, тъкмо да ти се удължи кърмаческия стаж и да си идва надписа съвсем на място  Wink  Joy

# 501
Благодаря Шаманке за бързия отговор! Heart Eyes
А гръцкото деколте не е ли под нормалното (т.е. то се използва за кърмене) ?
Аз май ще изчакам да пуснеш снимки и тогава ще поръчвам, за да не редактирам после. Може ли така?  Blush

# 502
Шами, моделите и надписите на блузките са страхотни! Благодаря, че така ни угаждаш!  Hug  bouquet
Толкова много неща харесах, че направо ще се разоря.  ooooh!

Гледам, че са се появили вече списъци за хладилни чанти и торби за пазаруване, моля и мен да ме добавитеPeace
И чадърче ми се иска да си вземем, но шасито на количката е с елипсовидно сечение, та ще чакам ако шамповате подходящи чадърчета.

# 503
НЕ помня изявих ли желание за чанта за пазаруване, та да си кажа пак  Blush

# 504
Другите (дамски, детски и вероятно мъжки) ще са бели или светло екрю, беж ... зависи какво намеря.

ако може да не са екрю като миналата колекция...

Peace И аз се присъединявам към тази молба, че с цвят екрю лицето ми изглежда като измито.  ooooh!

Ще ми се блузките да са бели - хем на всички хора им отива(и с по-тъмна, и с по-светла кожа), а и през лятото бялото стои много свежо и чисто.  Не случайно бялото се счита за аристократичен цвят. Peace

Последна редакция: чт, 20 май 2010, 12:03 от refresh

# 505
  • Пловдив
Амару, на следващата колекция, тъкмо да ти се удължи кърмаческия стаж и да си идва надписа съвсем на място  Wink  Joy

Аз затова го исках, защото 90% от разбиращите, че още кърмя казват "Е до кога", "Още  Shocked !?", "Ти от майките героини ли ще ставаш, спирай вече, знаеш ли колко трудно се отбива после."  #Crazy  #Crazy  #Crazy Акъли колкото искш  Laughing

# 506
  • в сбъднатите мечти
Цитат

Peace И аз се присъединявам към тази молба, че с цвят екрю лицето ми изглежда като измито.  ooooh!

Ще ми се блузките да са бели - хем на всички хора им отива(и с по-тъмна, и с по-светла кожа), а и през лятото бялото стои много свежо и чисто.  Не случайно бялото се счита за аристократичен цвят. Peace

Аз пък смятам, че най-подходящ е розовия цвят!  Wink Самия акт на кърмене излъчва много нежност, която се предава отлично с розово и едновременно с това контрастира добре със закачливите надписи.
Сигурна съм обаче, че Шаманката ще избере най-подходящия цвят!

# 507
  • София
И аз съм за розово и бледо лилавко, но и бяло няма да откажа де. Grinning

# 508
Рядко пиша, но сега да кажа че и аз съм за розово  Party Харесвам и светло синьо, но розово - лилаво, такива по женски цветове са по подходящи за каузата  Wink

# 509
От сега да ви кажа, че ако пуснем розово, ще ме утрепят поне 7 познати кърмачки  Mr. Green Бяло мисля е най неутрално.

Общи условия

Активация на акаунт