*~(.)(.)Лятна кърмаческа серия?(.)(.)~*

• 47 739
  • 1 251
  •   1
Отговори
# 510
Бяло за кърмаческите не мисля, че е най-подходящо - повечето не са възвърнали перфектните мерки от преди раждането, а на бялото "дефектите" изпъкват най-много.

# 511
  • Германия
От сега да ви кажа, че ако пуснем розово, ще ме утрепят поне 7 познати кърмачки  Mr. Green Бяло мисля е най неутрално.
Хайде, ако може поне да е братовчед на розАвото, а? Laughing

# 512
И на мен не ми се нрави беличкото докато братовчеда на розЪвотооо  Heart Eyes

Аз, за да съм сигурна, че съм разбрала /уж не съм руса, пък то виж..  Rolling Eyes / - сега като вписвам размера на кърмаческата в стария си пост и слагам и една мъжка примерно трябва да се цитирам или да се редактирам?  Embarassed

# 513
  • Германия
И на мен не ми се нрави беличкото докато братовчеда на розЪвотооо  Heart Eyes

Аз, за да съм сигурна, че съм разбрала /уж не съм руса, пък то виж..  Rolling Eyes / - сега като вписвам размера на кърмаческата в стария си пост и слагам и една мъжка примерно трябва да се цитирам или да се редактирам?  Embarassed

Самоцитираш се.
А кърмаческите в жълтоподобно има ли шанс?

# 514
Ааааа чакайте сега, кърмаческите няма да са бели! Обикновените тениски може са са.Все пак и аз имам паласки, знам как е  Mr. Green

Бубичка, още не съм броила, така че редактирай се ако можеш. Но по принцип за да не изпусна някоя корекция, нататък редакциите нека да са с цитат.

# 515
Кърмаческите в ЛИЛА ще са екстра Peace с бяло лого Simple Smile

# 516
Ааааа чакайте сега, кърмаческите няма да са бели! Обикновените тениски може са са.Все пак и аз имам паласки, знам как е  Mr. Green

Бубичка, още не съм броила, така че редактирай се ако можеш. Но по принцип за да не изпусна някоя корекция, нататък редакциите нека да са с цитат.

Ааа ей това е добра новина и аз съм против бялото на фона на следродилните паласки  Grinning

# 517
Ааааа чакайте сега, кърмаческите няма да са бели! Обикновените тениски може са са.Все пак и аз имам паласки, знам как е  Mr. Green
А така - за цвета на кърмаческите нямам претенции.   Peace  И в розово, и в лилаво да са, в името на каузата ще си купя и ще нося, какво да се прави...  smile3535  Joy Joy   
Иначе, зимната кърмаческа беше много сполучлива, въртях се, суках се пред огледалото - все нея обличах цяла зима, че и пролет. Тъй че и сега ще се доверя на избора на цвят на Шаманката.  Hug

Ама закачливите блузки както са показани сега в темата с поръчките - бели с шарени надписи са направо неустоими...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  На всичко могат да се носят и на всичко си отиват, няма да се съобразявам как да ги комбинирам ако се намъкна в някоя по-цветна пола или панталон.  Hug

# 518
  • София
Кърмаческите в ЛИЛА ще са екстра Peace с бяло лого Simple Smile
Да,  само че аз мисля, че логото трябва да е в тъмен цвят, за да изпъква.Примерно в 2-3 тона по тъмен цвят от основния.

# 519
Не че ме пита някой, но да си кажа и аз любимите цветове- кафяво, синьо и зеленко  Mr. Green пък може и на Шаманката да се харесат  Simple Smile. Ааа и червено разбира се(ще си ходи с количката на дребния).

# 520
  • Видин
Момичета, Шаманича ще подбере най-подходящия цвят. Имаме й доверие - все пак показа завиден вкус и класа  Mr. Green
Нека не я тормозим повече с претенции за цветове и прочее. Достатъчно й се качихме на главата  Hug

# 521
Айде стига, де! Да е розово - да не е розово, да е бяло - да не е бяло, да е лилаво - да не е лилаво, да е по-светло, да е по-тъмно....
Прекрасно знаете, че независимо от предпочитанията си, всички ще се намъкнем щастливо в какъвто и цвят да ни облече Шаманката.  Hug 
Нещо повече: ще се харесваме.
  Mr. Green

# 522
  • благоевград
Аз преведох паричките но на основание за плащане немогат да изпишат ника ми едно към едно вместо - ina_ mariq излиза INA MARIQ дано няма друга с този ник  Confused

# 523
  • До хладилника, който обичам
Аз викам всеки да може да си избере цвят за тениската   Bulb  Гениално, нали?

П.п. мога да нося без проблем розИви тениски, мерси.

# 524
Аз викам всеки да може да си избере цвят за тениската   Bulb  Гениално, нали?

П.п. мога да нося без проблем розИви тениски, мерси.
ЪхЪ, пък аз и небесно кафява ще нося, кУ има Mr. Green

Отивам да добавям и да не пипам повече! Hug

Последна редакция: чт, 20 май 2010, 16:11 от Бубичка

Общи условия

Активация на акаунт