*~(.)(.)Лятна кърмаческа серия?(.)(.)~*

• 47 751
  • 1 251
  •   1
Отговори
# 900
  • София
Аз само да подпитам какво стана със стикерите  Rolling Eyes

# 901
  • До хладилника, който обичам
светло тюркоазено синьо, но ще потвърдя по-късно.
Обичам светло тюркоазено синьо  Mr. Green

# 902
Аз само да подпитам какво стана със стикерите  Rolling Eyes
Към ССК ги мислим уж  newsm78

# 903
А какво е ССК? Embarassed Сигурно трябваше да се сетя, ама не се сещам... Изтечееее....Laughing
/Това май беше реплика на Бу!  Laughing/

Последна редакция: пт, 11 юни 2010, 15:59 от den 17

# 904
Световна седмица на кърменето, 1-7 август Simple Smile Всяка година правим някакви мероприятия за отбелязването й Simple Smile Ела на ЛЛЛ срещата на 26-ти този месец в Пловдив - ще ти промием мозъка Mr. Green (сериозно, ще говорим за ССК).

# 905
Световна седмица на кърменето, 1-7 август Simple Smile Всяка година правим някакви мероприятия за отбелязването й Simple Smile Ела на ЛЛЛ срещата на 26-ти този месец в Пловдив - ще ти промием мозъка Mr. Green (сериозно, ще говорим за ССК).

Еее, точно на 26.06?!
Ще бъдем семейно извън града! Тю!

# 906
 Жалко, но вече имаме нещо планирано и батко ще е разочарован, ако не стане. Я кажи за всеки случай в колко часа и къде?

# 907

Сигурно не ми е за тука въпроса, но защо няма такива срещи и в по малките градове,... дори Враца не е от най-малките градове, пък никога няма подобни мероприятия  Rolling Eyes

# 908
ЛЛЛ среща - 26.06., 10:30, събота, градската градина, най-големият площад в нея.

Сигурно не ми е за тука въпроса, но защо няма такива срещи и в по малките градове,... дори Враца не е от най-малките градове, пък никога няма подобни мероприятия  Rolling Eyes
Тези мероприятия не се "спускат" свише Simple Smile Ако има ентусиасти, които да участват и организират - има, ако не - не Simple Smile Ако искаш, можеш да направиш така, че и във Враца да има  Peace

# 909
Пролетната Фея , вътрешната платка и печата смятам да са тюркоазЪТ

kriskata Simple Smile , предвидила съм малко допълнителни бройки. Потвърди дали и какво ще искаш.

Герганчето, ако имаш ентусиазъм и интерес, винаги можеш да организираш нещо и във Враца с малко помощ от приятел   Wink А иначе ако силите и времето ми го позволят, още не съм се отказала да спретна среща или лекция във Хасково, щото ми е по сърце тоз град. Враца също бай дъ уей  Peace

# 910
  • София
Мога ли да си включа и аз в допълнителните бройки за потника в синьо и кафяво? Тениската в сиво също си я харесвам и си я искам Simple Smile Ако става тичам в банката още в понеделник  Embarassed

Последна редакция: сб, 12 юни 2010, 04:37 от nora_di

# 911
kriskata Simple Smile , предвидила съм малко допълнителни бройки. Потвърди дали и какво ще искаш.
Мила всемислеща и всеизпълняваща Шаманке, много ще съм благодарна за един потник К2, размер L  Hug. Да пусна и в темата за поръчките, за да е ясно? Веднага пускам парите!

Леле как ще ми се върже с новите обувки в кафяво и тюркоазено  Mr. Green

# 912
тази комбинация е разкошна! убедена съм, че като видите готовия потник- ще го харесате!

# 913
светло тюркоазено синьо, но ще потвърдя по-късно.
Обичам светло тюркоазено синьо  Mr. Green

и аз, и аз Mr. Green

# 914
ЛЛЛ среща - 26.06., 10:30, събота, градската градина, най-големият площад в нея.

Сигурно не ми е за тука въпроса, но защо няма такива срещи и в по малките градове,... дори Враца не е от най-малките градове, пък никога няма подобни мероприятия  Rolling Eyes
Тези мероприятия не се "спускат" свише Simple Smile Ако има ентусиасти, които да участват и организират - има, ако не - не Simple Smile Ако искаш, можеш да направиш така, че и във Враца да има  Peace

Аз пък искам да направя така, че да има и в Димитровград  Mr. Green Определено има голяма нужда, че разбиранията са ....

Общи условия

Активация на акаунт