*~(.)(.)Лятна кърмаческа серия?(.)(.)~*

• 47 715
  • 1 251
  •   1
Отговори
# 30
  • Видин
Я кажете, помеждудругото както потривате ръце за нови артикули, знаете ли кафенета във вашия град/квартал, в които да не се пуши?
В Мол-а и в още едно заведение за бързо хранене  Rolling Eyes Другата алтернатива е в кафенета, които имат маси навън. А има няколко такива в крайдунавския парк  Peace където се събират много майки с колички.

# 31
Проявявам силен интерес към новите кърмачески одежди!  Grinning  bouquet

...знаете ли кафенета във вашия град/квартал, в които да не се пуши?
Заведения, в които НЕ се пуши  Peace

# 32
  • София
Намък и аз тук да следя  Wink

# 33
bih iskala i az da se zapi6a da sledq tazi seriq!smile

# 34
Дамм, гледам, че пак сте подхванали Шаманката.
Много добре, много добре. Още по-добре е, че този път не съм аз подстрекателката, че иначе ....  Mr. Green
Тъкмо навреме ще ми дойде нова блузка с надпис, че вчера изцапах непоправимо моята с денонощния бар. Кантът на едно ново бяло яке на Поли пусна и ми остави розови петна  #2gunfire . А на якето нищо му няма - странно! Много ме е яд.  Ама ето, че може да ме "огрее" нова блузка с готин надпис.

Шаманче, обичам те.
 Hug

# 35
Тини Мини, честито бебче, да ти е здрав и много щастлив  Hug

Феичке  Heart Eyes

Чета редовно лейдис, чакам идеи  Wink

# 36
Записвам се и аз, ще се радвам да имам някакви кърмачески принадлежности. Досега идеите ми харесаха много, но не са ми били нужни, но сега задължително се включвам.

# 37
  • До хладилника, който обичам
...знаете ли кафенета във вашия град/квартал, в които да не се пуши?
Заведения, в които НЕ се пуши  Peace
Голяма да порастеш! Hug

# 38
  • София
Я кажете, помеждудругото както потривате ръце за нови артикули, знаете ли кафенета във вашия град/квартал, в които да не се пуши?

В Козлодуй имаме сладкарница, в която не се пуши - брои ли се  Joy

ЕДИТ: За протокола, вписала съм я в цитираната тема. Там малко е шантаво с корекциите, така че за актуален списък гледайте към края й  Peace

Последна редакция: вт, 13 апр 2010, 21:06 от зелено човече

# 39
  • До хладилника, който обичам
В Козлодуй имаме сладкарница, в която не се пуши - брои ли се  Joy
Абсолютно Grinning за всички градове питам.
Замислям нещо, но първо трябва да се види има ли смисъл изобщо Crazy

# 40
Ау, нова тема за модерни дрехи...
Записвам се да не изпусна. Grinning

# 41
  • Видин
Бу, не можеш ей така да хвърляш бомба след питанката си и после да изчезваш! Искам да знам какво замисляте  Crossing Arms
А смисъл винаги има  Naughty

# 42
И аз да се включа  Hug
За отпечатване на стикери можем да ударим едно рамо Mr. Green с това се занимаваме с мъж ми
а за идеи мисля че този сайт ще ни е мнооого от полза http://shop.cafepress.com/funny-breastfeeding-clothes има идеи както за наши така и за бебешорски блузки  Grinning

# 43
Записвам се и аз да следя развитието!  Peace

# 44
Eй дойде и моето време да се включа в тази тема  newsm51  Ако приемате новодошлите разбира се   bouquet

Бу, във Враца май няма заведения в които не се пуши, сега май има някакви новооткрити детски клубове там има май сладкарници в които не се пуши, но ще проверя допълнително информацията  Wink

Общи условия

Активация на акаунт