*~(.)(.)Лятна кърмаческа серия?(.)(.)~*

• 47 718
  • 1 251
  •   1
Отговори
# 990
  • До хладилника, който обичам
Както бе обещано, темата за торби и стикери!

Коментарите правете тук!  Flutter

# 991
Докога е срокът за поръчките на торбите и стикерите?

Упс, редактирам се.  Embarassed То си пишело, ама кой да види.  Laughing

# 992
Ако правилно съм разбрала, тази година няма да има хладилни чанти, така ли?
(Моля, кажете ми, че греша.   Praynig)

# 993
  • До хладилника, който обичам
Утре ще знам, Фейо! Има едни, уж, ако имат наличност от тях, ще купим авансово определена бройка и ще щамповаме тях, пък докъдето я докараме, дотам Laughing

# 994
  • Видин
Писах и в другата тема.
Изобщо не съобразих, че ми предстои пътуване и то за 3-4 дни и поех отгорността да съм преброител, ама...
Моля за малко помощ. Някой да се занимава с обновяването на таблицата до събота вечер  Praynig

# 995
Аз да понахалствам и да питам, как върви с блузките, че както се вижда от линйката ми няма да устискам още дълго  Mr. Green

# 996
И аз да питам какви са изгледите за готовност на кърмаческите блузки, защото на 16.07 се изселвам от София и заминавам да живея в Русе... В тази връзка молбата ми е ако не станат и няма среща дотогава, да ми ги пратите по куриер за моя сметка на адреса, който пратих на Шаманката на ЛС.

Последна редакция: ср, 07 юли 2010, 10:47 от Margaritka

# 997
Тениските само веднъж ли ще се поръчват за сезона? Съжалявам, че току-що попаднах на темата(а не миналия месец).

# 998
  • Видин
Тениските само веднъж ли ще се поръчват за сезона? Съжалявам, че току-що попаднах на темата(а не миналия месец).
Да, обикновено е лятна и зимна колекция. Питай Шаманката, може да има някой и друг изостанал брой тениска  Mr. Green

# 999
Благодаря ти.

# 1 000
И аз да питам какви са изгледите за готовност на кърмаческите блузки, защото на 16.07 се изселвам от София и заминавам да живея в Русе... В тази връзка молбата ми е ако не станат и няма среща дотогава, да ми ги пратите по куриер за моя сметка на адреса, който пратих на Шаманката на ЛС.

имаме група, чакащи тениските си в Русе, ако ти е удобно, може да пристигнат и твоите с общата пратка.

# 1 001

имаме група, чакащи тениските си в Русе, ако ти е удобно, може да пристигнат и твоите с общата пратка.

Абсолютно удобно ми е! Има само един проблем - не знам дали на първо време ще имам нет. Така че ще помоля отговорника за Русе да ми пише на ЛС и да си разменим телефоните!   bouquet

# 1 002
Ето ги ОТГОВОРНИЦИТЕ ПО ГРАДОВЕ. Където е оцветено в жълто, означава, че още чакам някой да излезе пред строя  Simple Smile
Който се види в списъка и не ми е пратил още адрес, да праща.

За София по квартали ще направя списък след известно време.

# 1 003
за Стара Загора

# 1 004
Шаманче, ако искаш за Търново ги дай на Патето, аз ще ги занеса после, ние често ходим до Търново, много е близо до Г.Оряховица.

Общи условия

Активация на акаунт