първи детски обувки- актуална информация???

• 23 305
  • 125
  •   1
Отговори
# 90
  • София
В тази тема майчетата коментират за магазини в София: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=476177.0
А това е сайтът на официалния представител за БГ: http://www.ilinor.com/about.html

10x  Hug

# 91
Стеф, ще гледам да направя снимка и да я пусна, че сега имаме излизане. Иначе моите критерии за гъвкава подметка може да не съвпадат с твоите. Дано не те подведа. Но пък са с лепенка, което ти търсиш.

# 92
Четох,четох,ама да си питам!Дъщеря ми е на 11 месеца и правим първи стъпки от около месец!Купила съм и едни сандали на К и К за вън,защото в къщи е босичка!Е като сложим сандалите навън и е като спъната!Явно тежки и идват!Та сега съм в чуденка  newsm78!В събота обиколях по центъра и видях,че в Geox са пуснали сандали на намаление и се чудя,дали да не и взема такива,ама като не сме проходили още?Модела ми се видя мноооооогоооо по-лек от нашите и пак си хваща глезена отзад!Ама дали ще е добре за нея,да проходи с такива!  bouquet

# 93
  • София
ако им е гъвкава подметчицата бих ги купила.

# 94
А сега де  newsm78!Не го видях това,ама съм се сетила де!Другата ми идея е Елефанте,май и там са намалени сега!Незнам вече,май ще я грабвам и да мери!За мен и цената е от значение,защото като сме навън си бута Уокъра и като и писне се пуска да лази,и ще ги съсипе за нула време!

# 95
Примиджи - на Бадемова гора 3 до Южния парк откъм входа при ул. Нишава. Работят с доставка от завода в Добрич. Доста повече модели на марката, отколкото в други магазини. Много по-добри цени (под тези на Капчица и КиК)

# 96
  • София
А сега де  newsm78!Не го видях това,ама съм се сетила де!Другата ми идея е Елефанте,май и там са намалени сега!Незнам вече,май ще я грабвам и да мери!За мен и цената е от значение,защото като сме навън си бута Уокъра и като и писне се пуска да лази,и ще ги съсипе за нула време!

с уокър или не почти сигурно е, че ще ги съсипе, з-то докато се научи да преодолява препятствията ще би обели най-малкото отпред  Peace

# 97
Цитат
с уокър или не почти сигурно е, че ще ги съсипе, з-то докато се научи да преодолява препятствията ще би обели най-малкото отпред  Peace
о,обувките с които проходи димитър са носени близо 4 мес и са като нови.
виж откакто кара кола, за месец стават на парцал.

# 98

виж откакто кара кола, за месец стават на парцал.
Понеже и моят син е див почитател на бъгито си и съсипа много обувки заради него, направих откритие.
Купих евтини гуменки Сандик, с голямо гумено бомбе, което е по-устойчиво на триенето от карането.
Когато излизаме да кара бъги му слагам гуменките и в едно пликче маратонките или сандалките за смяна.

# 99
благодаря ти, за съвета, Sourcherry   bouquet
точно обмислях такъв вариянт, но се чудя дали си заслужава да му взема кецове на паблоски или бефадо или да е нещо по- евтинко ( рънърс, денди ... до към 15 лв ). кецовете на паблоски изглеждат срахотно памук със стелка от ест. кожа, но струват 30+лв ...

# 100
  • София
брей къде ги тези паблоски за 30+ Simple Smile  да не са в намаление някакво.
иначе сандик запарват и запотяват(поне това което сме имали), паблоски изобщо нямат такъв проблем.

# 101
ако не бъркам миналата есен ниските им кецове на витошка бяха около 32- 34лв

# 102
  • София
аз пък и миналото и това лято(началото) ги взимам за 49лв, за това се учудвам...есентта може и да са били понамалени, ако са били останали единични бройки някакви.

# 103
  • София
аз пък и миналото и това лято(началото) ги взимам за 49лв, за това се учудвам...есентта може и да са били понамалени, ако са били останали единични бройки някакви.
ние в момента сме с Паблоски за 54лв  Peace

# 104
при нас все се случва да купуваме обувки в края на сезона и все уцелваме последния чифт от нашия номер, но нито един чифт купен от junior's way не е бил намален.
може и да бъркам за цената на кецовете

Общи условия

Активация на акаунт