С грейнали от радост очички, скоро ще видим две чертички! еп.17

• 21 497
  • 750
  •   1
Отговори
# 30
Да ни е честита новата темичка Hugи да се изпълне с положителни тестове Praynig Praynig Praynigднес бях пак при доки сакчето ни е вече7.00мм след около 10 дни ме вика пак и дай боже тогава чуем и сърчице Praynig Peaceпреди малко с милото съобщихме на неговите родители,а сега са нред моите Embarassedза сега смятам да не ви изоставям момичета Blushстискам палци на всички нечакащи и на всички ловуващи  bouquet  bouquet Praynig Praynigспециални палчета за Ети данос ледващия месец бъде вашия мила Heart Eyes babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

Последна редакция: пн, 12 апр 2010, 16:27 от pufpaf

# 31
Цоп и аз под прашеца! fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 32
  • област Варна
Айде и аз да намажа от прашеца, че другите свършиха  LaughingКрая на седмицата ще се престраша за тест, дано е  EFP

# 33
  • Варна
Да се наредя и аз под прашеца.  newsm79

Галинаник, честито ти сърчице!  Hug и да знаеш, че ноемврийчетата са много хубави деца, малко инатливи и палави, но иначе много сладки.  Laughing

Пуф паф, честито ти ембрионче и другата седмица да ни зарадваш и със сърчице.  Hug

Еспиноза, дано края на седмицата да ти донесе  EFP

Бенджи, извинявай, че те пропуснах преди малко, искам да ти кажа, че съвсем скоро ще гушкаш едно Бенджолинче.  Hug Heart Eyes

# 34
Цоп под прашеца  Wink
Аника   bouquet

# 35
Цоп и аз.  help newsm47

# 36
Да е много късметлийска и бясно-магистрална новата ни тема! Аника, благодарско!
ЕтиграHug Hug Hug! Макар да ви е тежко сега, може би наистина лекарят е прав. Щом ще минавате през тази натоварваща процедура, нека шансовете да са максимално големи. Ще стане, ще видиш! Peace
Палци за НЕчакащите тия дни Danili, Love is in the air и всички, дето не са си още обадили! Praynig
Радвам се, че бременните тумбачета не са ни зарязали и освен, че ни информират за своите сакчета, сърчица и цветни гащички, пръскат бремелински прашец и кураж!  bouquet
toni_St, бързо оздравяване на детенцето ти!
Бенджи, ще успеем всички!
Аз този месец почти не се надявам - малко сърчица, много ядове и тревоги всякакви. Честно казано, чувствам се обаче леко облекчена, че нямам неистови надежди за бебе, щото много сме се постарали, както беше предните три месеца. Вие обаче действайте, успех!!!

# 37
Здравейте, мацки   bouquet

Три дена ме нямаше, бая мастило сте изписали  Mr. Green

Първо държа да благодаря на Плодче, която почти всяка сутрин е отговорник по кафето на форумската маса  Laughing Аз самата не пия кафе, нищо, че никът ми е такъв, но пък за сметка на това обожавам аромата му  Simple Smile

Kuester, bibi76 и LITA, аз също ще съпреживявам вашите сватби, защото мойто мъж нИ щЕ такЪва  Crossing Arms. Поне засега. Затова съм му казала, че децата ще носят моето име за второ и фамилията ми  Laughing  yesyes Laughing

Бенджи, следващия път здраво залостване на вратата и никакво пускане на неканени гости  Hug

pufpaf, честити ти две чертички newsm44 newsm44 Да си се гледате и отглеждате, а след 9 месеца най-лекото и безпроблемно раждане пожелавам  preggo. Намърд-намърд под прашеца и аз  Mr. Green

catwalk, хубаво сте оползотворили "горещия" 10-и април  Laughing Дано сте сътворили Бебе 2011  fingerscrossed fingerscrossed

polito_84, кураж  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Вчера мъжото се прибира след 12 часова смяна - събува кобинките и викам с пълно гърло бягаййййй в банята, а той милия се чуди защо викам  Joy
(wind), по описанието съдя, че мъжете ни работят едно и също   Stuck Out Tongue Winking Eye Аз отсега едва издържам като излезе от кубинките, не знам какво ще става като забременея - сигурно ще ходя с маска или противогаз  newsm62

Danili, аз при твоите симптоми не бих спряла да се надявам. Дано не дочакаш  Hug

dianastml, виждам, че си решила да се отдадеш на месец почивка  Simple Smile Нали знаеш, спокойствие и силна храна  Laughing. И после с нови сили в битката  Simple Smile

Ети, три за щастие  Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover. Сигурна съм, че следващия месец ще си отгледаш чудесна лигавица  Hug Hug

espinoza, дано размахаш двете чертички в края на седмицата  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Аз бях в събота и неделя в Бургас ( и по пътя за него  Laughing) Отрази ми се чудесно! Обожавам морето, независимо от сезона, но през пролетта то носи особено очарование - зелено, тихо, спокойно, без тълпи от туристи  newsm10. Нося ви мноооооооого морско настроение .......

На път за Бургас, минахме да посетим Котел и обядвахме в една очарователна механа, декорирана по невероятен начин...

Вече сме на морския бряг.....................

Извинявайте за дългия пост   Crazy Crazy

# 38

Първо държа да благодаря на Плодче, която почти всяка сутрин е отговорник по кафето на форумската маса  Laughing

Моля, Hug ... в последно време аз го сервирам, защото ставам рано. Откакто се смени времето най- късно в 8 съм будна, а преди спях и до 11.

Страхотни снимки... Ех, как ми се доходи на море. Но, има още много време.  Sad  Ние ходим края на август.

# 39
Благодаря на всички за окуражаващите думи. Обичам ви  Hug

Café con leche, и моя половинчо е колега. А wind я разконсперирах отдавна  Mr. Green Тези кубинки и без да си бременна са мъка, пък като има бебче в тумбаче не знам как ще е Crazy

# 40
  • Видин
Нямам много време и набързо се пльосвам  Embarassed

# 41
Аничка, благодаря ти за темата! Както винаги е прекрасна Hug!
Етичка, съжалявам, че се налага да отложите за следващия месец! Вярвам, че е за добро. С теб сме Heart Eyes Heart Eyes!
Пейотка, почти добре, благодаря Wink.
Миналата седмица се случиха някои неща свързани с нашата Бибишка, но всичко ще бъде наред. Убедена съм! Отделно от това цикълът ми закъснява за пореден път, имам един отрицателен тест и вече само ми се иска да дойде... Поне другата седмица за сватбата да съм чиста и готова за подвизи.
Стискам палци за предстоящия преглед!
Бибче, задължително ще пусна снимки Grinning.
Джози, дано тази Коледа е най-прекрасната Praynig!
Данили, и за теб стиснати силно палчета Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed!
Тоничка, прегръщам те! Бързо оздравяване на детенцето ти желая от сърце Hug! На теб - лелята да те подмине Hug!
Кафенце, много хубави снимки Grinning!
Сю, Уинд, Бенджи, цялата компания Hug Hug Hug!

# 42
  • Бургас
Café con leche поздравления за чудесните снимки, то си е разказ в картинки  Wink Била си в Бургас и не си се обадила  Naughty Hug

Девора , този месец и нашите сърчица са много мъничко... ама не се знае, може да е за хубаво  Wink

Ети, почивай си и не мисли лоши неща.

Лека вечер на всички. (Аз съм на работа  Sad )

# 43
Честита нова темичка! С пожелание за много  EFP и много  stork-boy stork-girl

# 44
 Я да видим ще се вредя ли на страничката с прашеца...

Честита нова темичка на всички и   bouquet за Аника! И една голяяяма Hug за Etigra !  Сигурна съм, че още следващия месец ще се развият по най-добрия начин нещата и мъчителното чакане ще свърши!
Café con leche - снимките са страхотни...успя да ме пренесеш до морето!

И нека тази седмица никоя от нас няма неканени гости...! Само магистралки са разрешени! Wink

Общи условия

Активация на акаунт