С грейнали от радост очички, скоро ще видим две чертички! еп.17

• 21 497
  • 750
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте на всички. Аз съм нова във форума, но се надявам да ме приемете във вашата тема.  Embarassed Отдавна чета форумите за бебе-правещите и аз съм от 4 месеца една от тях. Надявам се да ме подкрепите защото много искам бебе и денят на истината предстои на 25 - ти този месец. С мъжо ми се надяваме този месец вече да е станало нещо. Ако не съм за тази тема моля да ме извините Rolling Eyes

# 76
Ивангелина, добре дошла! Това е темата.    bouquet Дано на 25-ти недочакаш. Стискам палци.  Praynig

# 77
Привет, красавици Hug!
Данили, благодаря за кафенцето Grinning!
Плодче, Катенце, закуските са... Мммм Blush. Перфектни!
Неземна, Катенце, много съжалявам, че така съм ви подвела! Не е нарочно, просто малката това име носи, за това написах и "нашата", в смисъл на домашната, личната, семейната - изобщо не допуснах, че е възможна подобна грешка. Извинявам се  bouquet!
Тоничка, Бенджи, АничкаHeart Eyes Heart Eyes!
Кученцето започна да сумти в будно състояние, да киха по-честичко, да хърка когато спинка - всичко говорещо за чудна настинка и хрема. Заведохме я при ветеринаря й и за наше учудване съвсем спокойно той диагностицира брахицефален синдром и никаква хрема. Синдромът се изразява в нарушено дишане следствие прекалено малки ноздри, уголемено (мисля) меко небце и стеснена трахея. Един от симптомите е, че езичето на животинката посинява след като бъде стиснато. Но по пътя на логиката - езикът посинява, защото кислородът е недостатъчен, а той би могъл да бъде такъв и при силно запушено носле; без рентгенова снимка (ще има такава чак на 18) се диагностицира проблем с трахеята, а не друго. Освен това този лекар си е нейният - този, който й е чистил ушите, лекувал й е нослето, оперативно е вадил зъбките й, защото беше станала като мини акулка, кастрирал я е, препоръчвал й е храна и я е внасял специално за нея, същият който преди е виждал нейни рентгенови снимки при съмнение за бронхопневмония - т.е . на същото място и нищо обезпокоително не е видял! Проблем по принцип се оказва наднорменото тегло на Биби - тежи 2.900 при препоръчителни 1.900 - максимум 2.200. Не яде много, но въпреки това намалихме дневната дажба и взехме спряганата за възможно най-добра диетична храна на пазара; разходките ни се удължиха леко, сега и времето го позволява, но не бива да бъдат прекалено дълги, защото колкото повече движение има, толкова по-голяма е нуждата от кислород. Гнусен порочен кръг! Свързахме се с още една клиника ще я заведем там с рентгеновата снимка, за да я прегледат и други специалисти, да й направят ехокардиография на сърчицето и да чуем още едно мнение. Планираме да я заведем и при ветеринарните на Карамел - също добри лекари. Изобщо... шашната работа. Аз се моля искрено диагнозата да е грешна! И да не е, е ясно, че ще направим всичко за нея, ще има прекрасния живот, който има и днес и няма да се скъси или влоши качеството му. Но кой иска такова нещо за любимо същество - било то човешко или не.
Малко объркано, много дълго, но в момента и аз съм малко на каша Sad.

Аничка, тези терзания и мен поглъщат в последно време. Не споделям, обаче с тях за никой, за първи път тук Confused... Най-подтискащото беше, че накрая намерих обява за работа, която ми допада, кандидатствах и никой не ми се обади. И въпреки това, въпреки че нещо ми е харесало, било е подходящо за мен и аз за него, не съм сигурна дали се виждам с него цял живот, дали е "моето". Но съм сигурна, че ще ни се подредят нещата, ще открием своето Hug!
Кучо, липсваше в темичката  remybussi!
Ивангелин, добре дошла и дано не се задържиш дълго в темичката!

# 78
Здравейте на всички. Аз съм нова във форума, но се надявам да ме приемете във вашата тема.  Embarassed Отдавна чета форумите за бебе-правещите и аз съм от 4 месеца една от тях. Надявам се да ме подкрепите защото много искам бебе и денят на истината предстои на 25 - ти този месец. С мъжо ми се надяваме този месец вече да е станало нещо. Ако не съм за тази тема моля да ме извините Rolling Eyes
как бе жена? За тука си - за сега -  welcome и бързо към отчетните не се задържай много ! Стискам палци за 25 да не дочакаш!
Видях една лентичка, която супер ме накефи - Катенце, вятър момо, честито мила. Желая ти възможно най-леката бременност, с много лъчезарно и изпълнено с приятни изживявания раждане /да напълниш темата за смешното раждане, иначе ще връщаме бебо обратно за поправителна сесия  Mr. Green 
еййй вятърничева съм си аз, ама какво да се прави. Дано това ми раждане е приятно, че с първото нищо не разбрах  Sick
еййй Кучо - всеки път ме разсмиваш - минавай по-често тука.
айде мързела ме налегна - канапа се затягаааа Flushed
а шефката седи насреща ми  Sneaky Sly пък аз  Innocent

# 79
Благодаря ви момичета от сърце. И аз ви стискам палци  baby_neutral

# 80
  • София
Кучо новини няма още  Mr. Green само заповед си имаме  Party Аз ще орева темата като му дойде времето не си мислете че ще се отървете от мен  Joy
Та Джоузи значи с нов ник е наистина а  Mr. Green

А за депресиралите се девойки да се пристягат в кръста и да се взимат в ръце  Twisted Evil с черни мисли няма да се оправят нещата, опитайте се да извлечете положителното от ситуацията  Crazy много философствам ама ще ми простите, от лекарствата е  Joy

Радвам се че на Биби и няма нищичко, ама може да намине да каже как е  Whistling

# 81
Визи прощаваме ти  Hug и стискам палци на домашната Бибишка да се оправя  Heart Eyes

# 82
  • Бургас
Аника, ето идеи за професии - екскурзовод, PR, организатор на партита, личен асистент, консултант. Това е в кръга на шегата или по-скоро нещо като алтернативи, защото предложенията са далече от реалната ти професия, но пък са близки до това, което ти харесва да правиш.  Hug И, знаеш ли, понякога именно привидно страничните занимания така ни увличат, че се превръщат в призвание.
Теди, почивката, която си даваш е ползотворна, сигурна съм.
Кучо, не ни забрави, ей  Peace Hug
Добре дошла на ivangelin   bouquet
Визи, горкото кученце  Cry

# 83
  • ул. "Мечтание"
Здравейте, момичета! Аз май отдавна не съм писала при вас. Малко си смених ника, преди бях Лейди Фрост, да не се чудите!  Wink
Този месец щъркела ни пропусна. Сигурно чака да се преместим на варненска територия, за да ни намери по-лесно.  Mr. Green След около месец се местим да живеем във Варна. Мъжа ми си намери много хубава работа там. Имахме от известно време планове да го направим, но сега работата му ускори нещата. Много съм щастлива, че ще се местим в родния ми град, при това ще живеем в апартамента, в който съм се родила и живяла първите си години, и най-важното - ще сме си самички без досадници, та ще си правим бебета на воля!

Етигар, Банджолина... Всички...  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig С вас съм и се моля за вас!

Не пиша, защото нямам нищо особено за писане, а вие сте доста продуктивни и не мога да ви смогвам.  Embarassed Надявам се да ми простите! (достатъчно е само да си ги пуснете и да ги слушате, но може и да се медитира на тях)

За реванш искам да ви споделя едни мантри, които помагат за забременеване, за успешна бременност, хубаво раждане и спокойно бебче. Можете да ги чуете и да си ги изтеглите от тук - http://www.bleckt.com/video1/2384/. Не знам колко помагат, но ако не друго, поне не вредят и създават едно приятно и спокойно настроение!  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 13 апр 2010, 16:59 от Нощни очи

# 84
  • Gone with the wind
Визибълче, милото кучИ, дано се оправи час по-скоро!
Ако искаш ще ти дам на лични и адреса на моите ветеринари - това си е направо клиника, денонощна, имат реанимация, операционни, рентген, абе всичко си имат. Мисля, че вече правят дори домашни посещения. В началото реших, че са комерсиални и това не ми хареса, но докато съм им ходела "на гости" съм виждала как прибират и гледат загубени кучета, за да им търсят стопаните, виждала съм как целия екип се изнася на бегом, за да спасява ударено от кола бездомно куче, помнят всички животни, които съм им водила /а при мен те не са никак малко/, взеха присърце молбата ми да ми намерят училище за кучета, в което подходът с бой да е напълно извън правилата и още и още. Аз лично съм супер доволна от тях, и от личния опит, който имам с тях ги препоръчвам с 2 ръце, 2 крака, 16 кучешки  и 4 котешки лапи!  

Кате /wind/, хич и не съм си помисляла да кажа, че си вятърничева  Mr. Green , просто исках да натъртя за кое Кате става дума  Laughing

Катенце патенце, чакам с нетърпение да навикаш орталъка като му додИ времето  Hug

Ей, то било хубаво отново при вас, ама аз нали съм си паткЪ, решила съм била да почивам  Joy

Айде пак гуш за всички

# 85
Визинка Cry Confused милото животин4е  Cry Дано намерите свестни лекари и клиника Praynig Hug
Ку4о, аватарът ти е малко тъжен....това сладур4е на него - Кари не ели, ку4енцето, за което ни разказа, 4е го блъснал някакъв идиот, или аз се бъркам?!? Извинявай, ако е така  Embarassed Hug
Нощни о4и, като дойдеш тук да не забравиш да се обадиш, ей  Mr. Green да се видим на следващата Варненска среща Heart Eyes
Катуолк, права си за професията...искам да съм сватбен агент или някакъв организатор в голяма фирма, на коктейли, срещи, награждавания, медийни изяви и про4ие, или пък да работя към някоя фондация, подпомагаща хора в неравностойно положение, стари хора, деца без родители и др., но до сега не съм срещнала подобна обява...... Tired Confused Друга детска ме4та ми е да работя следовател или в отдел "Закрила на детето" Rolling Eyes

# 86
Аника, професиите, които си изброила, са напълно достижими според мен, само малко време се иска да си намериш. Ще успееш, не се съмнявам.

Визи, не губи надежда. Може да се обадят с добра новина. Опцията е отворена, докато няма ясен отговор. А и кученцето дано се оправи скоро.

Кучо, съжалявам за загубата.

Кате /wind/, ти с късия цикъл. На кой ден уцелихте момента? Ако не е много нагло да питам, че и аз съм 23-25 дни, ама нещо на 8,10,12 не става. Не става и на 9,11,13.  Cry

ivangelin ,  welcome.

catwalk , наистина почивката си казва думата. Спокойна съм, работя си по мой проекти. Мъжа ме издържа  Simple Smile. Аз не съм се засилила много да си търся работа, а и моят ме уби с изказването, че по-добре спокойна в къщи, отколкото под пара на работа.  Rolling Eyes

# 87
Аз съм с гостенка #2gunfire И колкото и да се опитвам да се успокоя с мисли от сорта всяко зло за добро, явно не му е сега времето, защото и без това сме затрупани с една камара домашни проблеми и т.н и т.н , не ми се получават нещата. Натъпках се с порядъчно количество течен шоколад и сега ми е три пъти по-кофти, защото към огорчението от поредния неуспех се прибави и усещането за слабохарактерност, защото от няколко дни се опитвам да спазвам някакъв режим на хранене, който изключва сладките неща. Мъчно ми е...

# 88
jozzyHug
И аз се олелих на 24 ден - от раз, без ПМС. Тогава надеждите са най-разбити.
Продължаваме напред!

# 89
  • София
Аз в понеделник съм на дофтор почвайте да стискате палци  Praynig да не ме върнат за другия месец  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт