С грейнали от радост очички, скоро ще видим две чертички! еп.17

• 21 497
  • 750
  •   1
Отговори
# 90
  • Бургас
love is in the air Hug аз не се сещам за друго утешение освен шоколада ....
 Нощни очи , слушам мантрите и ми действат доста силно на енергийно ниво (така се чувствам, когато правя асани) Благодаря за линка   bouquet Пък да видим дали ще има ефект  Wink
Lailah , с теб сме!!!

# 91
Джозинка Hug Горе главата, няма да се даваш, ей! Naughty Да не ти пука за шоколада, и аз така разтоварвам, и понякога с цигарка  Embarassed Rolling Eyes
Кате-пате, стискааам и се моля Praynig Hug
Нощни о4и, ей сега ще ги прослушам  Hug

# 92
  • София
Аника, чудна темичка, макар че нещо не се видях в списъка  Thinking Миналият път бях при успелите момичета, а сега никъде ме няма, ама нищо де  Hug
При мен толкова работа се е събрала, че направо ми се реве. Вчера стоях до 22 ч., а даже и не работя в частния сектор, а в държавния  Blush Ужас ви казвам! Та за това влизам по-рядко, но ви чета на един дъх и съпреживявам с вас радостите и тревогите  Hug

# 93
как4е, ужасно съжалявам  Cry Cry Embarassed Махнах те от списъка на успелите, но съм забравила да те добавя в списъка на 4акащите  Embarassed Confused А сега не мога да редактирам.... Confused Embarassed Извинявай!  bouquet Blush

# 94
Нощни очи,  ku4o, kakche, добре сте отново прописали!
 ivangelin, добре си дошла и късмет!
love is in the air, не се отчайвай и не се коси за шоколада! И аз не се сещам за по-добро подслаждане на такъв нагарчащ момент! На всичкото отгоре, аз пропушвам и повече от обикновено /ооо, докато пиша, виждам, че и други съгрешават Wink/, като същински кремиковски комин от зрелия социализъм съм ooooh!
Lailah, стискам палци отсега!
Тодорка Боева, съжалявам, че вещицата отново е дошла. Пуста, усещам я и на моя праг...
Аника, всеки може така да се разстрои, но да е съвсеееем за малко Naughty
Visible, ще се оправи хайванчето, сигурна съм! Щом спасихме преди време нашия кот, дето отвсякъде си беше пътник, всичко е възможно с подходяща грижа от добри специалисти и с много любов от вас!
Прегръщам ви всички и се отправям най-сетне да сготвя, че чудовището в стомаха ми започва да свири с голямата свирка. chef

# 95
Катенце-патенце, започваме веднагически да стискаме здраво всички палци с които разполагаме, дори още ще намерим. Mr. Green Praynig

Нощни очи, познах те по аватара. Mr. Green Много хубаво, че се завръщаш у дома и както е казала Аничка, да не забравиш да се обадиш за следващата варненска среща, да се видим, да се наговорим хубавичко. Hug

Тодорка Боева , защо не пробваш поне 2 цикъла да мериш БТ, да видиш горе долу кога е и да си знаеш колко ти е ЛФ. Щом е кратък ще издържиш някак 2 цикъла да мериш, защото нали понякога овулацията съвпада и с цикъла Thinking, да си знаеш. Или пък защо не пробвате през ден от 4-ти ден например  Mr. Green ( за по сигурно) Sunglasses

ivangelin, добре си ни дошла, ама да се омиташ по-бързичко ти желая, не се застоявай много Peace

Visible, дано се оправи по-бързо милото кученце. Поне е в сигурни ръце и вие ще дадете всичко от вас, за да се възстанови.

Джозинка, не се тревожи, и аз съм с леличка от събота и аз се наядох подобаващо. Поне шоколада отделя ендорфини, а пък и това са лесно изгарящи се калории, за разлика от разните му там пастички и тортички. Така, че хвани се да изчистиш или пък да направиш някоя коремна преса, хем ще си се наяла, хем, ще си изгорила калориите от шоколада, хем ще си се изтощила достатъчно за да те отнесе от мрачни мисли поне за известно време. Hug

# 96
Бенджи, да, заредих се с термометър и ще меря БТ тоя месец, че май ЛФ ми е 12 дни.
На 4 ден ми е рано, почваме мин. от 7, да има поне 1 чист ден.
Аз есента 3 месеца мерих БТ и после реших да стреляме на посоки, ама явно тая работа няма да стане така, засега меренето не ме натоварва психически.

# 97
Привет  Hug И аз да се запиша в хубавата темичка, да ви хвърлям по едно око  Hug
Нямам много време да ви чета, но ще наваксвам  Flutter
Имам нужда от съвет. Трябва да отида на преглед, но за съжаление моята лекарка е в отпуск. А пък аз нали почнах нова работа и...мога да отида на преглед само в петък след 15ч  Rolling Eyes Имам си положителен тест...и до сега чаках...днес направих още един и втората черта е доста дебела  Flutter Още не съм за честитене, не съм се и зарадвала още. Моля ви, милички, кажете къде мога да отида според вас на преглед в петък...да видя има ли нещо или пак ще е мисед  Rolling Eyes
 Hug

# 98
  • гр.В.Търново при моя любим
Пейота със съвет немога да помогна,но  Praynig и вярвам ,че този път всичко ще е наред Hug Hug Hug

# 99
  • Gone with the wind
Пейотке, за лекар не мога да ти помогна - и аз съм в голяма чуденка при кой да отида. За момента се ориентирам към Клиника Щерев май  Rolling Eyes
Чакам с нетърпение отзивите  на другите моичета, ега съм се ориентирала най-накрая
Силно ти стискам палчета мила. Дано  Hug

Аника, да Кара е кучето, което ми сгазиха. Още не мога да разбера как може на улица точно до училище да караш като подивял. Не казвам, че аз нямам вина - напротив, никога няма да мога си простя, че я изпуснах, просто от гледната точка на шофьор се опитвам да си обясня поведението на шофиращия и не мога и не мога. Всеки път като минавам от там се насълзявам и в същото време се благодаря, че не беше някое дете.
Прочетох и терзанията ти - нормално е да се чувстваш така, при положение, че ти се насъбра толкова много. Скоро ще изгрее слънчице и на вашата улица! Ти само не се отчайвай  Hug

Джозинка, всеки има тагива моменти. Аз самата също се депресирам от "безхарактерността" ми - все почвам диетата от утре, щото днес еди какво си. Силно гуш и дано скоро всичко да ти се нареди!

# 100
peiota стискм палци мило  Heart Eyes а за лекар и аз няма как да ти помогна, последно ходих в Шейново  Thinking

# 101
  • София
Кате-пате, стискаме палци и чакаме с нетърпение да напълниш темата с хубави новини! Heart Eyes
Визи, дано се окаже грешна диагноза и да се оправи кученцето Praynig От личен опит знам как човек се привързва към домашните любимци и си страда за тях като за човешко същество.
Пейотка, дано този път сте успели, много  Praynig Praynig Praynig за теб. ПРедполагам, че ще намериш къде да отидеш в петък следобед , за съжаление моя док в петък е сутрин, та не мога да ти го препоръчам. Иначе сигурно има други на смяна, аз ходя в Полимед, на Брегалница и Тодор Александров.
Благодаря, че ме мислите, аз се чувствам добре, само хемоглобина ми продължава да пада-от 111 вече е 96. Май няма да се размина с хапчетата.

# 102
Пейотке, стискам палци, всичко ще е наред, ще видиш.
Аз влизам ви се оплача каква съм патка, иде ми да се гръмна. ooooh!
Нали започнах да пия Логест, и хем и преди съм пила, и сега какво да правя да ви кажа. Пия го 21 дни, спирам го и на 3-4 тия ден ми идва, и понеже съм овца пак го почвам. И тая вечер си погледнах календарчето и се чудя защо пак ми идва на 23-24 дни. После реших пак да погледна листовката на Логеста, и, О!чудо, то трябвало да се почива 8 дни и чак тогава да се почне новата опаковка. ooooh!
Най-много ме е яд, че според сегашните изчисления и като почна да го пия вече по график, ще се олеля баш на медената седмица. #Cussing out И сега се чудя дали да не почивам 15 дни, а не 8, обаче си ме е шубе, и то много. А пък да пия 2 опаковки една след друга пак ме е страх. Незнам какво ще правя, май ще се простя с медената седмица. Cry
Нахокайте ми и ми дайте съвет, моляяяяяяя вииииии!
Ох, олекна ми, пък дано всичко се нареди.
Всички ви целувам и прегръщам. Heart Eyes Hug

# 103
Джиджи, виждам те, чакам новини, бе, миличка, цял ден мисля за теб ... разправяй!

# 104
  • София
Идвам, идвам
Всичко мина добре върнаха ми две хубави ембриончета  stork-boy, останаха и две не толкова добри за замразяване. Оказа се че съм с вода в корема (хиперстимулация), и докторката мислеше да спрем трансфера да замрази всичките и да отложим за другия цикъл. Но решихме да ми ги върнем и след това ми вливаха аминоплазмал за намаляване на водата в корема, още два дни ще ходя да полежвам в клиниката. Тази система тече едвам едвам до 8 часа седях в клиниката. Другия път като влезна ще е да се похваля с две чертички  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт