Машина за хляб-31 част

• 64 900
  • 750
  •   1
Отговори
# 600
dilu отново благодаря ти  newsm51 ще проверя и ако имам инфо ще споделя задължително /дано да няма проблем като моя при никой друг/  Praynig А иначе си махам бъркалката преди печене. Питката ти е страхотна!
Тази сутрин направих тутманика на Кашарел - невероятеееееен е!  newsm53 снимки по-късно че съм за бързо тук.
Хайде със здраве на всички   bouquet

# 601
  • Бургас
Между другото, и двата линка водят до абсолютно едно и също място, така че корекцийката е лекинко излишна в случая Mr. Green И защо бе, душко, все вадиш пищовите за щяло и нещяло newsm78

Я да не спамя само, а да попитам нещо - правих скоро цитрусовия кекс от блога на Танита...ами стана ми черен като шоколадов Rolling Eyes Каква би могла да е причината?
да не спорим, но има малка разлика, нали ?
има и други начини по който да стигнеш до този файл ,но все си мисля ,че моят е най-прякият.
все пак това си е право на автора - дали да го промени.

Знам каква ти е идеята, но мисълта ми е, че така или иначе се отваря винаги една и съща страница, откъдето се избира безплатния трафик - пробвай и отвори в два различни прозореца нейния линк и твоят и ако откриеш разлика ще те черпя (виртуално) Mr. Green

И ако съм права, ще ми кажеш за моя кафяв кекс Laughing

# 602
  • София
dilu този спрей е за смазване ,така пише в сайта. А някой случайно да знае откъде мога да си купя резервно казанче,при положение, че  от ТСМ казват, че не получават? Машината ми е Bifinett от ТСМ с две бъркалки. На казанчето от вътрешната страна има четири вертикални линии изпъкнали- и четирите вече са без тефлон и то при положение,че никога не е мита с друго,освен с мекото на гъбата, т.е. явно от самия хляб при вадене се е надрал тефлона,но иди,че го обясни и докажи на някого...

# 603
  • София /Абсурдистан
След мноого дълъг престой в сервиза, машинката ми вече е на линия и се записвам да ви следя.
Моля някоя добра душа да ми даде линк към рецептата на тутманика на Кашарел, защото всичко прерових, а не го открих.
Заповядай http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=489634.msg14814213#msg14814213
дано повече не се налага ремонт на машинката!
Много благодаря   bouquet

# 604
След мноого дълъг престой в сервиза, машинката ми вече е на линия и се записвам да ви следя.
Моля някоя добра душа да ми даде линк към рецептата на тутманика на Кашарел, защото всичко прерових, а не го открих.
Заповядай http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=489634.msg14814213#msg14814213
дано повече не се налага ремонт на машинката!
Много благодаря   bouquet

Кашарел и тя него меси до сега Mr. Green Вече го бумнах в хладилника да втасва до утре сутрин.За първи път правя такъм опит с хладилника и ме е шубе ще стане ли.Утре ще стана към 7 сутринта да видя как е положението и ако се наложи ще го слагам на топло, че ми трябва за 10.30 дребния ми е именник и дано не се изложа.

# 605
dilu ... А някой случайно да знае откъде мога да си купя резервно казанче,при положение, че  от ТСМ казват, че не получават? Машината ми е Bifinett от ТСМ с две бъркалки. ...
Цвета в този сайт който Дилу ми даде срещнах казанчета. Провери дали няма да има като за твоята Бифинет  Peace
А ето и тутманика на Кашарел от вчера:
Както казах невероятееееен!  Crazy Правих всичко в машинката, намалих продуктите и извадих да сложа сиренцето преди последното втасване.

# 606
  • гр.София
И аз забелязвам, че бъркалките на Мулинекс приичат на нашите NEO - защо не и казанчетата - разгледай ги в един по-голям магазин.
Иначе открих от една варненска фирма като външна услуга тефлониране на домакински съдове, можете да ги питате

Последна редакция: нд, 02 май 2010, 10:00 от dilu

# 607
И аз забеязвам, че бъркалките на Мулинекс приичат на нашите NEO - защо не и казанчетата - разгледай ги в един по-голям магазин.
Иначе открих от една варненска фирма като външна услуга тефлониране на домакински съдове, можете да ги питате
аз съм останал с впечатлението ,че бъркалките от различни модели си приличат.
но според мен може да има разлика в захващането им за оста.
както и казанчетата. може да си приличат на външен вид ,но е важно как се захващат.
това трябва да се взима под внимание.

# 608
записче, за да ви следя изкъсо, че много ме интересувате ....  Sunglasses

# 609
  Ето го и моят тутманик от днес..с оформлението се поизложих, че много бързах.

Последна редакция: нд, 02 май 2010, 22:25 от Кашарел

# 610
  • София
Ади от мен пък един пухкав и топъл тутманик.

# 611
   Аааааааа, дядо Хаджия недей така де.И моят е пухкав и топъл и вкусен..само дето не уцелих размера на тавата Laughing ooooh! Друг път в другата тава ми става височък като твоя  FlutterИзложих се баш за на детето именния ден Whistling 
     Айде , да ти е сладко!Хапвай, ти поне не си на диета  bouquet

# 612
  Аааааааа, дядо Хаджия недей така де.И моят е пухкав и топъл и вкусен..само дето не уцелих размера на тавата Laughing ooooh! Друг път в другата тава ми става височък като твоя  FlutterИзложих се баш за на детето именния ден Whistling 
(
и двамата сте циции  #Cussing out  - метнете по едно парченце поне

# 613
  • София

Просто съвпадение е че и двамата по едно и също време черпим с тутманик. Иначе за никаква конкуренция не може да става дума. Колкото повече има на масата толкова по-добре.

# 614
  Моля, предложете ми сполучлив френски хляб . Благодаря предварително  Hug

ПП Хареса ми този , но не пише на каква програма да го пусна , нито за колко грама хляб става въпрос
. френски хляб/много е хубав/
- вода - 1 чаша
-обезмаслено мляко на прах - 2 суп. лъж.
-олио - 1 суп. лъж.
-захар - 1 суп. лъж.
-сол - 1 ч.лъж.
-брашно - 3 чаши
-мая - 1 ч.лъж.

Последна редакция: нд, 02 май 2010, 18:24 от mmmshushy80

Общи условия

Активация на акаунт