Машина за хляб-31 част

  • 64 116
  • 750
  •   2
Отговори
# 120
  • София
  • Мнения: 8 495
A m b e r ,мисля,че преди време някои от съфорумките правиха квас и с нея месеха.Ако не се лъжа мама Цоцоланка беше сред тях.Те ще пишат,но мисля и отделна тема имаше.Може да потърсиш с търсачката.

Не е нужно да я търси - линка е даден в заглавния пост на всяка част на темата.

# 121
  • Мнения: 202
Браво момичета.Много вкусни хлебчета. newsm51
Кашарел майсторка се вече и на питките и на козунаците.
Валенце и твоето руло е прекрасно.
Страшно вкусно сте заразителни.
newsm51

# 122
  • Мнения: 2 591
някой има ли идея защо хлябът става по-ронлив? от брашното ли зависи или от нещо друго  newsm78

# 123
  • София
  • Мнения: 2 649
някой има ли идея защо хлябът става по-ронлив? от брашното ли зависи или от нещо друго  newsm78
на мен ми е ставал по-ронлив на следващия ден, ако маята ми е била в повече, но то тогава и мирише силно на мая.

# 124
  • Мнения: 62
Оххх стискайте палци.

Сега сложих в машината да прави доматен хляб по една рецепта дето е за ръчно месене ама дано да стане.

# 125
  • Мнения: 2 214
Момичета благодаря за отговорите...ще следя темата с интерес  Peace
Определено машината ми има проблем и утре ще я нося в сервиза....уффф голяма досада няма и две седмици работа........300 лв платих за нея, а сега трябва да тичам в магазина за хляб smile3511
Не се притеснявай, вярно че не ти провървя отначалото, но си направила много добър избор, машината е много хубава и ще те радва с вкусни хлебчета, просто не си случила вероятно на уред, да се надяваме че ще ти помогнат в сервиза.

# 126
  • Мнения: 62
Ето и моето произведение от днес.Да е жива и здрава Макс Мама, повече друг козунак няма и да направя.Не стига че е ужасно бърз, ами и ужасно вкусен!  bouquet Heart Eyes

 


Ауууу невероятно изглеждат. Ще ми дадеш ли моля те линка с рецептата, чe от толкова много козуначени рецепти ужасно се обърках.

Последна редакция: ср, 14 апр 2010, 22:16 от pisanche77

# 127
  • Мнения: 850
    Здравейте , показали сте страхотни неща .... напълнихте ми очите и само слюнкотделяме с милото  Crazy

  Ние днес се престрашихме за трети опит и токущо изкарахме хлебчето с черни маслини , на вид сме го докарали , сега чакаме да видим как е вътре ! Направих снимки и ще ви пусна по-късно!  Hug

 ПП Направихме и разреза , страхотен е .... много вкусен ! Но за съжаление ми го няма кабела на телефона да пусна снимките ...  Sad , но все пак го снимахме и ще ги пусна някой ден !  Hug

Последна редакция: ср, 14 апр 2010, 22:05 от mmmshushy80

# 128
  • Мнения: 383
ВНИМАНИЕ !!!

В заглавния пост на темата е публикуван нов линк с упътвания, инструкции и книжки с рецепти за машините за хляб.

Благодаря на Ad-i за изпратените първи ресурси. Надявам се, че ще получим и други за да ги добавим в списъка.

Ако вие имате книжно тяло и имате възможност го сканирайте и ми пишете на ЛС за да се разберем как ще ми го изпратите и да го прибавя.

Ако знаете линк моля изпратете ми го на ЛС за да го добавя.

Благодаря предварително на всички, които ще ни съдействат.

Breville BM600, Severin 3986, Zojirushi bbcc_x20, Kenwood, Morphy Ricards, Breadman, Panasonic, Cuisinart, King K-103, Princes, Zojirushi New



 newsm51

# 129
  • София
  • Мнения: 8 495

Комшу на какъв език са тези инструкции ?

# 130
  • Мнения: 274
Аз пък не се изненадвам,след като при бързата програма на Мулинекс 5000 е предвидено втасване само 20 мин.,цялата програма е 1 час и 20 мин.,а при твоята машина е 2 часа и 17 мин.

До твоята програма е близка нашата безглутенова или №6,както вече подчерта и Мис Каприз.Едно е обаче да втасваш 1 час,а съвсем друго едва 20 мин.
Сега обърнах внимание на програмата на австралийския хляб,за който са предвидени за втасване "внушителните" 10 минути.Не знам каква му е рецептата,но подозирам резултата,още повече че отдавна някой беше споделил,че хлябът на тази програма не се е получил.
Аз правя и на 1ч и 20м, което е Експресен хляб при мен. Пак си става, даже е супер вкусен. Неслучайно маята е почти три пъти увеличена на тази програма. По-напред в темата пусках и снимак на този хляб, съвсем мъничко по-нисък е от нормалния. А и в темата за рецепти четох, че много хора с Мулинекс XL мисля че беше, са доволни от тази програма и ползват само нея.

# 131
  • Мнения: 62
Ето да се похваля с доматената си продукция. Месене и втасване в машината и печене във фурната.

# 132
  • София
  • Мнения: 8 495
Значи аз да питам дали има смисъл да катеря ръководства на английски език ?

# 133
  • Мнения: 62
Значи аз да питам дали има смисъл да катеря ръководства на английски език ?

Според мен ако не може да се намери упътване на български е хубаво да го има на английски, но не мисля, че има смисъл да ке качват и на двата езика.

# 134
  • Мнения: 383

Комшу, на английски език са , запишете си ги в някое ъгълче, все ще потрябват някога newsm78
особенно рецептите, преведете си само основните продукти и готово, имате си вече на разположение  хиляди различни рецепти  Hug

останете със здраве

Общи условия

Активация на акаунт