Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 65-та тема

• 107 169
  • 730
  •   1
Отговори
# 120
Ох, Нордина, тия топченца направо ме замерят..........чакам и отрязаното парченце да ме нацели, чудно изглежда кексчето ти! Heart Eyes  bouquet

кафе със сметана, голямо производство на вкусотии!  bouquet

viara.an , страшно апетитно меню! Heart Eyes   bouquet

Аз пък слободясала, се хванах да правя едно кашкавалено хачапури за закуска, ама то като рече, че не ще да се стегне и не ще, не мога да го обърна в тигана. И се получи:"хайде сега превръщай дефекта в ефект". Напълних със сместа формички-сърца и така го изпържих. Вкусно е, ама ме измори. И, нали тия дни съм на вълнА пернАти, още един модел. Grinning

# 121
  Шоколадов кекс с кокосови топчета
nordina, нали ще пуснеш линк за този шоколадов кекс Flutter

# 122
Ааааааааа, не могаааааааа
знаех, че има нова тема, ама 9 страници....
нямате изчитане!

да си пусна снимката, и ще направя опит да наваксам  Shocked
та от мен, печен морски език , жестока вкуснотия, просто нямам думи колко е сполучлива тази рецепта. Цък

# 123
  • София
Благодаря момичета, за милите думи! Blush

# 124
Поизпуснала съм темата и аз, но по диагонал четох. Много се радвам, че има момичета, които са решили да пробват идеята ми за банановите шоколадови бонбони, то е ясно, че са супер вкусни. Съжалявам, че не съм се явила навреме, за някои отговори. Добре, че са ме заместили с линк.

За разтопяването на шоколад - трябва да е на слаб огън, водата да не завира. Ако стои твърде гъст, може да се добави още някоя супена лъжица олио, но да става една по една, в един момент да не се окаже твърде рядък... Аз го държа на котлона и бъркам, топя, пак бъркам и така, защото бързо се стяга, времето още е хладно. Ако е лято, няма толкова бързо да се стяга шоколада.
От 1 шоколад, 100гр трябва да излязат поне 10, дори 12 бонбона, предполагам. Аз топих 2 шоколада (на Clever са по 99ст шоколада, в Била ги продават).
Топли няма да са лоши за ядене, ама студени си е друга работа. Като истински фабричен шоколадов бонбон е, само че с в пъти по- ароматен и наситен пълнеж!  Wink

# 125
  • София
pina,а къде е цялата рецепта? Стана ми любопитно Blush

# 126
  • София
  Бутчета с картофки!

# 127

Ето я
Домашни бонбони - банан в шоколад
То не е кой знае каква рецепта, защото е съвсем просто.

# 128
  • София

Ето я
Домашни бонбони - банан в шоколад
То не е кой знае каква рецепта, защото е съвсем просто.
То било много лесно!Аз мислех,че ги правиш в някакви специални формички! newsm10

# 129
здравейте на всички, ох че вкуситийки
кафе със сметана  моля те дай рецепта за тези ароматни питки, бреййй мн вкусни изглеждат

# 130
Тайна, страхотно изглеждат бутчетата с картофките!  А на бонбоните на Пина и аз съм се наканила, толкова вкусно изглеждат, че не се трае!  bouquet

# 131
  • София
здравейте на всички, ох че вкуситийки
кафе със сметана  моля те дай рецепта за тези ароматни питки, бреййй мн вкусни изглеждат
Вкусни и много бързи Peace http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=447868.msg13213158#msg13213158

Лабрекс, страхотно се е получило! Peace
pina,много благодаря за линка!  bouquet

# 132
  • София
замислих се,че тези бонбони могат и с портокал да станат,и с ягодиии.... Heart Eyes Ох,ще тичам за шоколад Blush

# 133
  • София
Тайна, страхотно изглеждат бутчетата с картофките!  А на бонбоните на Пина и аз съм се наканила, толкова вкусно изглеждат, че не се трае!  bouquet
Благодаря!Нищо особено, но са вкусни  Peace.Нямам време за сложни произведения на изкуството.А ми се иска.

# 134
благодаря ти още довечера ще ги пробвам , както и Чудният кекс , ммммм:)

Общи условия

Активация на акаунт