Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 65-та тема

• 107 120
  • 730
  •   1
Отговори
# 15
# 16
  • пак на Рив Гош
Като никога май ще успея да се запиша на първа страница  Laughing. П.П. Не успях  Mr. Green
Пепика, благодаря за темата!
Лабрекс, Венета, Селма, чудни хлебчета!  Hug
Лабрекс, много ми хареса изказването ти в миналата тема, че тука е като сериал - следиш, влизаш, разглеждаш  Laughing И аз съм като теб, вечер сядам пред компютъра с репликата "Я да видя какво са сготвили колежките"  Laughing. Мале, за диагноза сме  hahaha
Пеп-4о, с тая дроб-сърма така ме подстрекаваш, ама само ще се облизвам. Франсетата не са големи почитатели на карантята, та тук агнешки комплекти - нъц!
Лулу, в старата тема ме пита за панийра - написах го  Grinning.

На мен този уикенд ми беше мъфинов:
- мъфини с бял шоколад и малини

- солени мъфини с чоризо, сирене, чушки и маслини

- открих сезона на аспержите с една тортийя:

- и една импровизация с панна кота - панна кота "Червено кадифе":

# 17
Хайде и аз да видя какво са наготвили майсторките!  Laughing
ditsan, Венета, betina33, благодаря за хубавите думи!  Hug
betina33, определено се заразих с тортите, но мисля да тренирам първо върху кексчета, че иначе ще избяга кантара  hahaha
vanillla, mari_eta, Роца, разкошни мъфини!
Роца, всичко ти е много вкусно, но Червеното кадифе ми взе ума!
labrex, розичките (и в двата им варианта) са направо разкош! Ще го опитам това френско тесто!
Селма, благодаря! Разрових се сега и ги видях и твоите картофки, много са апетитни, задължително ще ги пробвам и във вариант с гъбки! Тези на Лабрекс много ме подмамиха с коричката и въпреки, че моите ги обелих, пак станаха доста вкусни и ароматни! А питчиците ти са прекрасни!
Трейси, бързо да оздравяваш!  Hug Благодаря за похвалената ми тортичка! От вчера мисълта за заквасена сметана и сини сливи ме кара да се облизвам  Laughing
verabel, аз пък се размечтах....
Aredhel   Hug
Мила Венета, твоя омайващ кекс отново ме омая!  Heart Eyes
matze, искам от сладкиша! Като се замисля... айде дай една порция и от свинското   Embarassed  Laughing
asyalein, на мен ми се видя като някакъв плод! Но сега като се загледам, вярно, че е чушка. Благодаря за отговора!
пеп-4o, много обичам дроб сърма, а твоята изглежда много вкусно!

От мен едни картофки и месца на фурна

И едни ягодки с орехи и шоколадови стърготини

Лека нощ!

П.С. За малко да забравя най-важното! Пепика   bouquet  Hug Много е красива новата тема!

# 18
ооо, много сте вкусни днеска всички  Hug
Smiley* гювечетата са прекрасни,
както и розичките на labrex, вероятно направо се топят в устата Heart Eyes
и артистичната червена панакота на Роца   bouquet

аз се чудих какво и се получи едно разнообразно плато от тиквички, патладжан, домати, шунка, сиренца и пържени яйца, с пресни подправки от градината  Crazy

# 19
  • varna
Днес и аз ще приготвя картофките на Лабрекс.От много време им се каня Laughing

# 20
  • София
   Прекрасни сте  bouquet с неспирните идейни красоти, а и стават за ядене....!!!  Simple Smile
 Кашарел,радвам се че ти хареса рецептата! Със зехтин стават още по-вкусни,дано да си ги направила така! Simple Smile

# 21
Запис от мен да ви следя че сте прекрасни   bouquet

# 22
  • Пазарджик/Лондон
Записвам се само, че нямам нищо снимано Embarassed.

Роца , отивам в темата ти, че и сладките, и солените мъфини много ми харесаха Hug.

# 23
Венета, страхотни хлебчата!
Лабрех, ти ми скри шапката..Отново страхотни неща си направила.  bouquet Евала, че успявате да ги изядете.

Селма
, страхотни са ябълките в тесто!Скоро мисля да правя твоите меденки Wink

Пеп-чо, твоите рецепти са ми фаворите.Гледах твоята за локумките ти, но съм се объркала че са с 1кг брашно , а исках по-малка доза.Следващият път непременно ще опитам! Hug

Роца
, красота!  bouquet

Детето се събуди , после ще ви дочета!Лек ден  bouquet

# 24
labrex, Селма, Кремче Ванилия, благодаря - и при вас е мноооого вкусно и оригинално.    bouquet
пеп-4o, не можаха да ми изгорят кюфтетата, станаха на гювечета.  Mr. Green

Роца, направо ме цитираш:
... вечер сядам пред компютъра с репликата "Я да видя какво са сготвили колежките" ...

Леля Ог, добре че показа десерта ягодки с орехи и шоколадови стърготини - заради публикациите ти в предишните теми и най-вече заради една торта в предната тема, те бях сложила в отбора на "лошите" подстрекателки и изкусителки.  Laughing

nordina, моля за рецептата за Хлебен пудинг с пилешко и броколи.

Днес съм решила да направя един солен кекс - имам спанак, лапад и коприва - пак тестено, ама не мога да пропусна.  Wink Hug

# 25
   Прекрасни сте  bouquet с неспирните идейни красоти, а и стават за ядене....!!!  Simple Smile
 Кашарел,радвам се че ти хареса рецептата! Със зехтин стават още по-вкусни,дано да си ги направила така! Simple Smile

С масло ги направих, реших че ще станат по-добре от зехтина.Следващият път и със зехтин ще опитам. Hug  bouquet

# 26

Селма
  Мерси Кашарел.  Hug
   А меденките.....Снощи ги направих шоколадови с цитрусов дъх. И сега ги похапвам с  кафенцето. Мммммм!  Flutter
   След малко ще пусна и снимка.  Simple Smile

# 27
Селма, благодаря! Разрових се сега и ги видях и твоите картофки, много са апетитни, задължително ще ги пробвам и във вариант с гъбки!
     Благодаря,Леля ОгHeart Eyes
     Рецептата ми всъщност беше взета от руски форум.Ето я "Картошка-гармошка"..Но не я превеждах и не я публикувах в любимите,защото някое момиче се обади,че вече има такава рецепта публикувана на български....Не помня в кой сайт ,обаче.  newsm78

Мерси за хубавите думи за питките!Лабрекс,Роца и на вас!  Hug

# 28

Селма
  Мерси Кашарел.  Hug
   А меденките.....Снощи ги направих шоколадови с цитрусов дъх. И сега ги похапвам с  кафенцето. Мммммм!  Flutter
   След малко ще пусна и снимка.  Simple Smile

Дай направо и пояснения какво се добавя за новата рецепта  bouquet

# 29
Да се запиша да следя тази чудесна тема Hug

Триминутен шоколадов десерт:

Честно казано, не ми хареса особено - мисля пак да опитам, но да разпределя сместа в по-малки чашки.

Общи условия

Активация на акаунт