Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 65-та тема

• 107 133
  • 730
  •   1
Отговори
# 30
 Stop И аз се записвам с няколко снимки
дробчета с лук и ябълки
тутманика на Венета
козунаци пак на Венета
Венета, благодаря за сполучливите рецепти-с малко усилие-отлечен резултат

# 31
Здравейте,момичета!
Почерпете се за мое здраве,днес остарявам с още една година!!!
Една лека домашна плодова торта http://media.snimka.bg/2496/011247866.jpg
тарталетки с крем http://media.snimka.bg/2652/011559367.jpg

Слънчев и усмихнат ден на всички!!! Hug Hug Hug

# 32
Леля Ог, Venetta,благодаря ви за комплимента за козунака Hug!
Леля Ог,то човек като е на диета и влезе в тая тема се самонаказва двойно Laughing.
Това кремвирше като усмивка си го докарала,и как пролетно си го аранжирала,браво!
Venetta,при теб както винаги всичко е с конци,майсторка си им голяма да знаеш! Peace
Кашарел,как се удържа да не вкусиш тези чудни локумки,не знам  33uu.Баба ми правеше такива,ох как ми се приядоха Flutter.
Smiley*,това гювече със сиренцето пу за мен. GrinningМного го обичам!
mami21,козунаците ти са с перфектни плитки.Сл. път и аз ще пробвам да ги изпека направо на хартия,до сега все ме беше страх да не се разлеят настрани.Ти слага ли им преградки помежду или просто си ги сплете и изпече?
Lina dm,честит рожден ден,да си здрава и щастлива!Тортата ти е прекрасна! Hug

Айде и аз да не остана назад с тези гармошки,много вкусни станаха наистина,а и картофките бяха от дребните френски,пекох ги направо с коричката и не ни стигнаха даже Grinning:

# 33
Здравейте на Всички Hug
Smiley, гювечетата изглеждат страхотно Heart Eyes
Роца, твоето меню е зашеметяващо  bouquet
И всички други както винаги сте приготвили невероятни неща  bouquet

От мен вчерашната ни вечеря
пияни бутчета спържени картофки
и едни солени мъфинки

Лек и успешен ден на всички  bouquet

# 34
Здравейте момичета ! Завърнах се триумфално   newsm44

Пролетна салатка .

Банички гнезда .

Мезенце .

Пиле с гъбки на яхния.

Бисквитена тортичка с боровинки ...

...и парченце от нея .

# 35
PURE ELIXI, не съм слагала никакви прегради. Снимката е веднага след като извадих козунаците от фурната. В по-малка тава сигурно ще се надигнат повече, но трябваше да ги изпека наведнъж. В противен случай мисля, че чакащия козунак ще превтаса.
Аз направих 4 козунака, но ги забърках 2х2 точно по тази причина.  newsm78 Опитните кулинарки да споделят как се процедира в такива случаи. Спомням си как баба правеше козунаци с 20-30 яйца, но ги печеше в пещ всички наведнъж.

# 36
  • София
Lina dm    newsm59  да си жива и здрава и много щастлива,прекрасна торта.
Момичета страхотни неща сте сътворили пак,аз днес почивам и отивам да се вихря в кухнята   chef

# 37
viara.an,много хубави неща си показала!А салатат е убиец!  Crazy  bouquet  bouquet  bouquet

# 38
  • забравих си мисълта...
Labrex, Betina33, Роца, Леля Ог, Кашарел, PURE ELIXIR, благодаря ви много за милите думи.  newsm51
Mami21, тутманика и козунаците ти са се получили отлично.    bouquetБих казала, че си се ориентирала повече от правилно. Ако беше ги изпекла в по-малки тавички щяха да се надигнат  повече, но и аз често ги пека в оригиналната тава от фурната на печката. Това, че са по-разляти, а не много високи, даже често го отчитам като плюс, защото са чудесно изпечени отвсякъде. Ако пече човек козунаците във продълговати форми може би 3-4 ще се съберат във една нормално голяма фурна, просто трябва да се провери, колко такива тавички се събират вътре. Аз лично не бих рискувала, да замеся много тесто неведнъж и да пека козунаците един след друг, защото както си предположила последните със сигурност ще превтасат, а ако ги остави човек на студено, не зная наистина какво би се получило, такива експерименти не съм правила още. Ако някой е опитвал, ще помоля да сподели.

Labrex, да знаеш че ми идва да ти дойда на гости. Но като си помисля, ако би било наистина възможно, какви ли щяхме да ги направим... със сигурност бихме имали нужда от приятели, които да се жертват, да си хапнат от това, което бихме сътворили...Иначе идеята не е лоша, нали?   love001
Селма, толкова ми липсваха твоите кулинарни вълшебства. Чудни питчици си сътворила.
Леля Ог, картофките и ягодите са неустоими.
Кашарел, локумките ти са просто неустоими.
Pеп-4o,  отново ни караш, да преглъщаме. Виж ако обичаш кога е следващия влак и си спомни за мен Wink.
Роца, вкусно и красиво е при теб, както винаги
Betina33, Asyalein, Кремче Ванилия, Smiley*, Viara.an, невероятно вкусно е при вас. 

За всички вас кулинарни вълшебници  smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525.

Lina dm, честит рожден ден!  newsm59  Пожелавам от сърце, да си здрава, щастлива и много обичана.    newsm51

# 39
И като е пролет да е цветна с още една зелева салатка .

# 40
  • София
Да се запиша и аз при майсторките  Hug
Простете, но не мога да изредя всяка, то цял ден ще ми иде, а съм наработа все пак  Wink Но искрено ви поздравявам, за труда, за умението, за фантазията   bouquet

От мен скромно:
Нещо, като гювеч, ама по- завъртяно  Wink

И една бърза питка с тестото на Мах мама. Този път имах повече терпение и бях възнаградена  Hug

# 41

Роца , много си права, за диагноза сме, лошото/доброто е, че и сами можем да си я сложим!  Joy  bouquet

PURE ELIXIR -че, много апетитни картофки, хич и не се съмнявам, че са били вкусни! Heart Eyes  bouquet

Кашарел, има и помощници!  bouquet

mami21, чудни са тутманикът и козунаците!  chef  bouquet

viara.an, чудни салатки, де да ги имах едната за обяд, другата за вечеря! Blush  bouquet

Venetta, бива ти я идеята, а "жертващи се" мисля, че ще се намерят..... newsm78  bouquet

abet, големи вкусотии, ама момчето си ги заслужава!  bouquet

Lina dm, честит рожден ден, да си жива и здрава, щастлива и късметлийка!

# 42
  • София
  Lina dm, Честит рожден ден!Нека здравето, любовта и късмета никога не те напускат!

Всички сте сътворили чудесни неща!Няма да изброявам, да не пропусна някой, но едно голямо браво имате всички от мен! newsm10 smile3501

От мен днес нещо простичко: Пържени кюфтета и чушки с доматен сос!

Последна редакция: вт, 13 апр 2010, 13:00 от Тайна

# 43
  • Германия
Запис в темата, все още без снимки Embarassed

# 44
ААааааааааааааа, записче дано не ви изпусна Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт