Алтернативни продукти за дамска хигиена 3

• 58 011
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
Може, ако имате, да пуснете линкове за покупка на Sea sponges на изгодни цени. Praynig

# 106
Аз започвам втори цикъл с чашката, дано няма инциденти. Laughing

# 107
Оф, днес чашката се държи ужасно, много ми пропуска. Confused Мисля, че не се отваря хубаво, опипвам от всички страни, пускам въздух, но май си седи малко в ''С'''формата, както я слагам..

# 108
И аз съм тук в новата тема.
Чашката е страхотна,чувството за сигурност когато съм с нея е невероятно. newsm03

# 109
  • Варна, морето и сините вълни!
Днес се замислих от колко време имам чашка newsm78 и не ползвам гадните превръзки...няма я гаднат амиризма, нямам сърбеж, и всички екстри  Laughing
И се удех, дали моята дъщеря ще е толкова луда и ще ползва ли тя чашка  newsm78

# 110
И аз скоро си го мислех това - ако няма друг пример, би и се сторило съвсем естествено, предполагам.
Имам братовчедка на 12, скоро, ако вече не, ще я вълнува тоя въпрос, ама като не съм и майка, въобще не върви да я светвам за тия неща.
Разликата ми с нея - 13 години и половина, е почти толкова колкото на майка и с мен (15 год и половина). С леля ми не сме обсъждали такива въпроси, не върви аз да светвам малката.  Crazy Стига им, че отказах месото, вече съвсем ще почнат да ме гледат странно.  Blush

# 111
Ама, чакайте, чашката става ли за девствени? Не мисля. Rolling Eyes  Те, вярно в днешно време май отрано я губят тази вродена женска особеност, де. Whistling

# 112
Става, има съвсем мънички чашки за девствени  Laughing
Най-мъничките на мелуна, ето ги за сравнение:

# 113
Ама, чакайте, чашката става ли за девствени? Не мисля. Rolling Eyes
                      Ами на моята пишеше, че става, обаче ако бях девствена нямаше да пробвам  Stop. И по-скоро не бих препоръчала на детенце  Thinking. Обаче пък девствена ползвах тампони... абе не знам. Не е лошо обаче от обща култура децата да са запознати с органите си, не като мен да се учат на дърти години де им е шийката  Crazy.
                      Ео, що не спинкаш бре   bouquet?

# 114
Аааа, не бих пробвала и не бих съветвала. Това да се пъха там нещо си е рисковано, в предвид че жените са различни и при някои, по-плитки, може да няма място за каквото и да е. Пък и като се сетя точно първите ми цикли колко бяха обилни (близо 2 седмици, особено първото лято), тая малка чашка не я виждам да се справи. Но явно има такива, които ги ползват и не им е проблем. Одил, много смело от твоя страна! Аз като се сетя за моя първи път и ... не зная да се ядосвам ли, да се срамувам ли. С първия ми приятел, в една вечер по-разгорещена, той реши да се пробва, но не ме пита, не ме предупреди, т.е. аз най-глупаво не очаквах, че ще стигне дотам. Усетих рязка болка и бързо се дръпнах и приключи всичко тази вечер. После в огледалото видях мъничка коричка засъхнала кръв на отвора на влагалището си, но той каза, че не е имало кръв на чаршафите и беше сигурен, че не е станало нищо. Беше по-голям от мен с няколко години и аз му повярвах. ooooh! След това вече като стана официално (пак с него беше), нямах никаква болка, кръв и т.н. което се очаква като за първи път. Той дори май загуби доверие в мен, но и това аз го разбрах след дъжд качулка Blush, защото той не ми го показа тогава. Както и да е, не е въпроса в това, а във факта, че аз чак след доста години осъзнах най-сетне, че не при някой от парашутните си скокове съм си загубила девствеността (както по принцип се говореше, че е възможно, имало такива случаи), а точно тогава, когато нищо не е имало на чаршафите (уж - те бяха едни доста шарени, толкоз е видял той ами, срамът си е за мен, че съм такава шматка! Laughing

# 115
Хм, аз тампони съм ползвала сигурно 3-4 пъти през целия си живот, ако се случеше да съм на море.
Имайки предвид, че на 13 ми дойде, на 17 и половина правих секс, а на 19 беше последното море, на което съм била, значи Thinking все ще да съм пробвала с тампон девствена  Crazy Но честно казано - никакъв спомен нямам от това  Laughing А после за първия път - девствена от всякъде си бях, ужас, след това бях решила да ставам монахиня  Joy
Аз съм на работа от 3 сутринта  Crazy, ама ти, Одилче, защо не си спала по това време Simple Smile)

# 116
И аз не бих пробвала девствена, като си спомня какви мъки бяха с тампоните, не искам да си представям какво щеше да е с чашка, каквото и да си говорим - по-широка е. Laughing

# 117
Хм, аз питах за лейди къп дали става за девствени момичета и ми казаха, че става. Че и купих даже за подарък.  Thinking Абе аз ще я подаря, а пък тя когато реши да си я ползва.
Иначе не мога да се сдържа да не се похваля, че за първи път от... newsm78 26 години спах абсолютно спокойно и нормално през менструалните нощи. Б л а г о д а т!!! Който ще се прави на много знаещ (от Розалито напр.) да продължава да се мъчи.
А, и аз съм от тези явно, на които целият цикъл може да се побере в една чашка, само че за 5 дена(по-бавничко върви). Нали говорихте по-напред за това?

# 118
Някои девствени момичета даже ползват голям размер чашка, аз просто лично не бих пробвала. Hug

Аз малко безславно си прибрах чашката до следващия път, не знам какво различно правех, но ми протичаше ужасно, и при махане започна доста да ме боли нещо вдясно, мислех си да не съм си наранила шийката от притискане или не знам. Sad Май докато не разбера къде точно е, няма смисъл да продължавам..

# 119
Juiciness, не знам гледала ли си линка на 1.стр., където едно момиче е снимало шийката си в продължение на целия цикъл. На мен ми помогна в голяма степен да добия представа. И си мисля, че няма как да нараниш шийката, защото тя е отгоре и ако не си имала болка в същото време, значи не е това. Е, естествено е най-добре да се консултираш с лекар, но той/тя най-много да те гледат облещени и файда никаква.

Общи условия

Активация на акаунт