Алтернативни продукти за дамска хигиена 3

• 58 044
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна, морето и сините вълни!
Лелеееее..какви дебати съм предизвикала...
Аз бих предоставила избора на детенце! Ще покажа какво има, как се ползва...а от там нататък, избора си е нейн! Тялото си е нейно..
Но бих се радвала ако е алтернативна като мен...

Последна редакция: нд, 09 май 2010, 10:03 от Mimito

# 121
Наистина съм озадачена от това, че и девствени могат да ползват такива неща. Аз също бях чела някъде по сайтове, че няма проблем, но не се бях замисляла като не ме касае (инструкции или др. относно чашките). Но сега като споменахте за дъщери и други млади девойчета роднини и се сетих, че и аз имам една все още много мъничка дъщеричка. Heart Eyes И бих се безпокояла, защото имах приятелки навремето, чиито гаджета ги бяха дефлорирали само с пръст, уж че защото по-малко боляло. Не зная колко по-дълъг от менструална чашка е един момчешки пръст. Rolling Eyes Аз, ако бях девствена, най-малкото щях да се консултирам с гинеколог дали мога да ползвам чашката, като я покажа, разбира се. Веднъж вече показах чашката на гинеколог и останах доволна от себе си - тя прояви засилен интерес и поиска всички свързани с нея линкове. Peace

# 122
Наистина съм озадачена от това, че и девствени могат да ползват такива неща. Аз също бях чела някъде по сайтове, че няма проблем, но не се бях замисляла като не ме касае (инструкции или др. относно чашките). Но сега като споменахте за дъщери и други млади девойчета роднини и се сетих, че и аз имам една все още много мъничка дъщеричка. Heart Eyes И бих се безпокояла, защото имах приятелки навремето, чиито гаджета ги бяха дефлорирали само с пръст, уж че защото по-малко боляло. Не зная колко по-дълъг от менструална чашка е един момчешки пръст. Rolling Eyes Аз, ако бях девствена, най-малкото щях да се консултирам с гинеколог дали мога да ползвам чашката, като я покажа, разбира се. Веднъж вече показах чашката на гинеколог и останах доволна от себе си - тя прояви засилен интерес и поиска всички свързани с нея линкове. Peace

Чашките могат да се използват от девствени момичето, но пише, че променят химена. Peace Сигурно не се къса съвсем, но не е като без хич. Затова и някъде пишеше, че ако си от култура, където изискват да си девствена до сватбата, да не ги използваш. Laughing
Това мен никак не би ме притеснявало де, аз свърших работата с тампон навремето. Joy И даже по-добре ми беше после. Laughing
Иначе е по-важно дали е по-дебела чашката, а тя си е по-дебела и от тампон, и от пръст, дори сгъната.

# 123
Е, то си е до психика и до разбирания (на различните поколенията също така). Аз мъничко съжалявам, че не изживях първия си път по традиционния консервативен начин. Успокоява ме Mr. Green само факта, че нямаше да получа оргазъм както по филмите става - още от първия път. Laughing

# 124
Деси като те чета все едно аз съм го писала, с една разлика аз не съжалявам, щях да помня едно неприятно изживяване само Stuck Out Tongue

# 125
Аз бих препоръчала на тийнейджърка чашката, но не и на 12 години. Ще се шашнат. А на 18-19, ако е изтраяла да е девствена, няма да има класически химен- дотогава хормоните си казват думата и ципата изтънява и изчезва в доста случаи.

# 126
А, виж ти, не го знаех това. Никога не е късно човек да научи такива неща, които уж се предполага да ги знае. Simple Smile

# 127
  • Стара Загора
А на 18-19, ако е изтраяла да е девствена, няма да има класически химен- дотогава хормоните си казват думата и ципата изтънява и изчезва в доста случаи.

На теория - може би. Аз си загубих девствеността на 20. Какво ти изтъняване, какво ти изчезване Crazy Толкова кръв тече при мен, 1 час не можах да излезна от тоалетната, а след това около 2 седмици имах течение. Най-вероятно съм единичен случай, но не мога да повярвам, че ще изчезне.

А по темата, все още не съм си взела чашка, решила съм да е на Мелуна, но се колебая дали да е най-големия или средния размер. Ако при всяка поръчка пращат по още една чашка с различен от поръчания размер, ще си поръчам най-големия и ще съм спокойна, че ако ми е твърде голяма, имам резервен вариант Laughing

# 128
  • Варна, морето и сините вълни!
А на 18-19, ако е изтраяла да е девствена, няма да има класически химен- дотогава хормоните си казват думата и ципата изтънява и изчезва в доста случаи.

На теория - може би. Аз си загубих девствеността на 20. Какво ти изтъняване, какво ти изчезване Crazy Толкова кръв тече при мен, 1 час не можах да излезна от тоалетната, а след това около 2 седмици имах течение. Най-вероятно съм единичен случай, но не мога да повярвам, че ще изчезне.

Не си единствената  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 129
И аз чаках дълго, докато се прежаля. Ако бях в ислямска страна, щяха да ме пребият с камъни.

# 130
И аз чаках дълго, докато се прежаля. Ако бях в ислямска страна, щяха да ме пребият с камъни.
                           И при мен така  Peace. Само аз си знаех, че съм девствена - по нищо не пролича на 20.

# 131
чудна темичка. записвам се да ви следя и се връщам назад да изчета пропуснатото Simple Smile

# 132
  • Добрич
Здравейте!

Мноооого ви четох и естествено си поръчах чашка.От екомама.Ами да попитам дали някой е имал проблем с тях.Вече една седмица никой не се обади,на прати майл за да потвърди поръчката.Вчера и майл им изпратих и пак нищо.Що за обслужване?

# 133
Здравейте!

Мноооого ви четох и естествено си поръчах чашка.От екомама.Ами да попитам дали някой е имал проблем с тях.Вече една седмица никой не се обади,на прати майл за да потвърди поръчката.Вчера и майл им изпратих и пак нищо.Що за обслужване?

Здравейте,
извинявам се, че се намесвам, но това ме засяга директно, тъй като съм системен администратор на цитирания магазин.
Кой е номерът на поръчката Ви? Всички поръчки до вчера включително на какъвто и да било продукт са изпълнени, без значение дали са за София, провинцията и т.н.
Няма как, ако сте поръчала, да не сте получила автоматично потвърждение, което се генерира в момента на поръчката на екрана Ви и пристига и на мейла Ви. Когато тръгва доставката, клиентът по същия начин получава съобщение за датата й. Тъй като поръчките се изпълняват за максимум 2 работни дни с малки изключения, няма как ако сте поръчала да не сте получила пратката си.
Също така няма запитване, направено от клиент до настоящата дата и час, което да не е обработено и на което да не е отговорено.
Ако не съм права, Ви дължа огромно извинение. Ако не сте поръчала обаче, очаквам да ми обясните коментара си за обслужването на клиенти от страна на екомама.нет.
Поздрави и лек ден. Валентина.

Последна редакция: пт, 14 май 2010, 19:08 от violante

# 134
                        Аз не съм имала проблем с тях. Имах късмета да хвана веднага човек от екомама онлайн, обещаха да ми я предадат на следващия ден лично, но ми казаха да си пусна и заявка за всеки случай. На следващия ден се видях с човека, взех/платих и така. Специално проверих сега заради теб, имам все още (личен) мобилен телефон, ако те забавят още седмица драсни ми на лични и ще те свържа. Ах, закъснях... Ще си допиша тогава за моите вълнения. Тази седмица празнувам седмица на яйцата  Blush. Вие правите ли нещо с тях или са нейде по шкафовете?

Общи условия

Активация на акаунт