Алтернативни продукти за дамска хигиена 3

• 58 099
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Момичета, имам въпрос към тези ползвали meluna. Как я усещате? Доволни ли сте? И още нещо - най-малкият размер, S, бях прочела тук, че е за девойки.  Embarassed От къде е това инфо? В сайта им не виждам, а се интересувам, понеже мисля, че ще ми е добре...

# 136
Ааа, аз казах, че е за девойки, защото ми се вижда мъничка на снимката.
Ама щом на теб ти се струва ок за теб - пробвай Peace
Аз лично не съм я ползвала Peace

# 137
Знам, че съм чела някъде из темите за ползването на чашката и басейн, но нямам време да ги преровя целите. Та бихте ли споделили ползвате ли ги в басейн/море и дали мога да си позволя след такова ползване да я почистя с някакъв гел без да изварявам и пак да я ползвам? Ще ходим на почивка за седмица, затова разпитвам.

# 138
Знам, че съм чела някъде из темите за ползването на чашката и басейн, но нямам време да ги преровя целите. Та бихте ли споделили ползвате ли ги в басейн/море и дали мога да си позволя след такова ползване да я почистя с някакъв гел без да изварявам и пак да я ползвам? Ще ходим на почивка за седмица, затова разпитвам.
                           Аз правих проби в басейн без да съм в цикъл (или бях в края) и чашката се държа превъзходно. Не съм я почиствала специално след това.
                           Но ако бях в морето също не бих се престаравала с дезинфекцията - нали ако съм без нея водата пак дотам стига. А промивки след влизане в морето не би ми хрумнало да правя.

# 139
  • Добрич
Валентина,нямах намерение да оплювам магазина.Досега разговарях по телефона с тях и се установи,че съм поръчала в еколина.Искренно Ви се извинявам.
Проблем с поръчката има,но не с вашия ел.магазин ,а с друг.

Отново,приемете извиненията ми  bouquet

# 140
Относно стерилизацията- като вариант посочват изтриване с памук със спирт. Аз пък купих залъгалки с кутийка за стерилизиране за микровълнова и действам така. Tommee Tippee имат достатъчно голяма кутийка.

Също може да се пробва с разтвор за стерилизиране.

А при следплажния секс по принцип не стерилизирам съпруга си прекалено старателно.

# 141
Благодаря за мненията. Както ви чета май се притеснявам повече от необходимото.

# 142
  • София
А някоя от вас ползвала ли е уреда за уриниране?  Rolling Eyes

# 143
Поръчах си британския вариант на уредчето, но още не е пристигнал. Излезе около 11 лева с доставката, но нещо нямам късмет с доставките от Острова, чакам три повече от месец и май нашата страна ги е потулила.

# 144
Поръчах си британския вариант на уредчето, но още не е пристигнал. Излезе около 11 лева с доставката, но нещо нямам късмет с доставките от Острова, чакам три повече от месец и май нашата страна ги е потулила.
Заради вулкана може да се бавят ..

# 145
Не съм много наясно, но мисля, че почистването на чашките след ползване в басейн или море, ако е указано в инструкцията, значи не е прекалено престараване, тъй като те нямат самопочистващата способност на женските интимни кухини, че да се самопочистят и самодезинфектират. Аз го разбирам така - по тях може да останат (полепнат) разни нежелателни "гости", а в повечето случаи, когато попаднат в жената, съответния орган си има необоходимите очистващи агенти (полезните бактерии или там както се наричат, и аз не зная точно, това са подробности, въпросът е дали съм права като цяло Laughing). Например в инструкцията на морските гъби пише, че могат да се ползват повреме на секс, евентуално с контрацептивен гел като допълнителна опция, но след това се налага по-щателно почистване (дезинфекция по един от методите го разбирам аз).

# 146
  • Добрич
Искам да споделя,че проблема беше разрешен моментално след разговора по телефона и ще си получа  поръчката за два дни със съответно обезщетение Peace

# 147
Не съм много наясно, но мисля, че почистването на чашките след ползване в басейн или море, ако е указано в инструкцията, значи не е прекалено престараване...
                          Въпросът не е в непочистването, а в това, че няма нужда примерно да се изварява след всеки ден в морето. При мен няма специални инструкции, просто пише, че с нея може да се плува.
                          Аз тази сутрин си изкарах акъла. Вчера следобед си сложих яйцето, и два часа след това се почувствах доста мокра, но не обърнах внимание. Тази сутрин в банята видях, че от мен се лее кръв... докато се сетя да проверя в зачатие кога ми е цикъла минаха 5 минутки на тих ужас с елементи на дълбоки размишления  Joy.

# 148
Ъъъ защо трябва да проверяваш? Mr. Green Последния път и аз се изненадах колко бързо са минали 30 дни, защото мислех че имам още седмица, но чак пък толкова xD

# 149
Ъъъ защо трябва да проверяваш? Mr. Green Последния път и аз се изненадах колко бързо са минали 30 дни, защото мислех че имам още седмица, но чак пък толкова xD
                           Никога не знам, и съм много завеяна  Blush. Винаги се изненадвам, а уж е като по учебник - 28 дни-дрън-28 дни-дрън.

Общи условия

Активация на акаунт