Алтернативни продукти за дамска хигиена 3

• 58 110
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
След като обещах да меря количеството кръв, моят цикъл се уплаши от данните, които мога да обява и взе, че беше нормален.
Първи ден - 40 мл.
Втори - 100 мл.
Трети 60 мл.
Четвърти и пети - по 30 мл.

Общо 260 мл., слаба ракия  Mr. Green

# 151
Викито, всъщност под почистването на чашките след замърсители като басейни, морета и т.н. (секс Rolling Eyes), имах впредвид не само измиването с вода плюс евентуално течен сапун (то това си се предполага от само себе си). Имах предвид дезинфекция, грешката е моя, че не съм го написала като хората. Blush Без значение дали е написано в инструкцията или не, нищо не би ми пречило да си топвам чашката в разтвор със содичка, да ми е мирна душата - все пак става въпрос за няколко дни цикъл, не чак за цялата почивка на море. При вас почивка, при мен при всеки свобеден ден (Сб и Нд примерно). Simple Smile

# 152
...Общо 260 мл., слаба ракия  Mr. Green
                            Лелеееее, това ми се струва много, и ако това е слабата ракия направо не знам за другата Shocked. Повече няма да се оплаквам  Crazy.
                            desi_sunshine, разбира се   bouquet. Ако човек няма проблеми да почиства често нека го прави. И без това става дума за 2-3 дни.

# 153
Ако на някой му се занимава- Mooncup пращат безплатни рекламни материали, ок. 20 флаера и стикера. Компанията ме кефи, защото е основана от жени и се занимава с етичен бизнес, та реших да популяризирам идеята. Кофтито е, че рекламата е на английски.

# 154
Ако на някой му се занимава- Mooncup пращат безплатни рекламни материали, ок. 20 флаера и стикера. Компанията ме кефи, защото е основана от жени и се занимава с етичен бизнес, та реших да популяризирам идеята. Кофтито е, че рекламата е на английски.
                             Звучи супер  Peace! Но на работа ще ме разбият от подигравки  Blush. Обаче мога да пораздам малко на други места, как мога да ги получа?

# 155
Иди на сайта на Mooncup: Mooncup.co.uk. Там някъде има линк за заявка на материали. Пишеш адрес и ще дойдат бързо, ако няма проблеми с пощата.

Аз смятам да ги лепя по "плодотворни" места- хижи, спортни зали, басейни, места, където се роят алпиниски (който се е катерил с Always ще се запали по идеята като мен). Флаерите може да ги стоваря в местата за реклама пред кабинета на гинеколога си или направо да ги дам на него.

# 156
Иди на сайта на Mooncup: Mooncup.co.uk...
                            Благодаря   bouquet! От тук, нали: http://www.mooncup.co.uk/mooncup-community/information-pack.html            Упс, това май е за фирми.

Бтв, може ли да се почиства менструалната чашка с вода и таблетки за почистване на лещи?

# 157
Отстрани на тази страница има малко формулярче за персонални поръчки, отгоре пише "Join the revolution" (много радикално, чувствам се като Че Гевара направо...)

# 158
Отстрани на тази страница има малко формулярче за персонални поръчки, отгоре пише "Join the revolution" (много радикално, чувствам се като Че Гевара направо...)
                             Упс, мерси отново   bouquet!

# 159
Хора, здравейте!
Да се включа и аз!
Вярно има много доволни, но никой нищо не разяснява за размерите, та искам да помоля ако някой може, нека да разясни за размерите на чашките! За Мооncup е ясно там са два, но другите много ме объркаха  newsm78
благодаря!

# 160
Хора, здравейте!
Да се включа и аз!
Вярно има много доволни, но никой нищо не разяснява за размерите, та искам да помоля ако някой може, нека да разясни за размерите на чашките! За Мооncup е ясно там са два, но другите много ме объркаха  newsm78
благодаря!
Ако сравниш размерите не е много голяма разликата просто чети в описанието на производителя и намери ти в коя категория попадаш.

# 161
  • София
Момичета, мога да подшушна, че скоро в ekomama ще има MeLuna. Качени са на сайта и до седмица ще са достъпни за поръчка.  Laughing

# 162
  • София
Прекарах първия ден, в комбинация с първата нощ с чашката Mooncup. През деня се държа перфектно, никакви забележки. През нощта обаче се препълни и протече. Но то пък няма как, като прелива - прелива.  Joy
Имам известни проблеми с ваденето и ако ме снимат със скрита камера ще е голямо шоу. Понеже по някаква причина, като сложа чашката и тя отива сама нагоре, после едва успявам да докопам крачето. Не съм го рязала.  Naughty И после се налага да го дърпам, защото трябва да придвижда все пак малко надолу чашката, за да успея да разхлабя вакума. Е, да де, ама за тази цел трябва да пусна крачето, а като го пусна тя се връща нагоре.  ooooh! И така, налага се да действам с две ръце, с едната хващам крачето, дърпам надолу, а с другата разхлабвам вакума. Изобщо смях невероятен, но пък се справям.
Докладвах.  Mr. Green

# 163
Прекарах първия ден,...
                              Справяш се супер   bouquet! Опитай да избутваш надолу чашката с мускули, става по-лесно  Peace.

# 164
  • София
Даа, точно с мускулите оспявам да я добутам поне да хвана крачето, че иначе дори това не мога. после като го хвана пак избутвам, за да слезе.  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт