Алтернативни продукти за дамска хигиена 3

• 58 155
  • 742
  •   1
Отговори
# 165
Клеми - ти ме изпревари мила, с доклада!
Аз след 2-3 дни ще се пробвам пак.
Дано се справя,много ще ме е яд,ако се окаже,че не става номера....

# 166
...Дано се справя,много ще ме е яд,ако се окаже,че не става номера....
                           Спокойно, става номера и е лесничко  Hug. Само малко практика на спокойствие. Успех   bouquet!

# 167
  • München\Добрич
Да се включа с доклада и аз... Клеми, и аз бях същата скица, направо шоу голямо.. Не ми остана време да репетирам предварително и се наложи да я ползвам направо. Слагането добре, на мен първия ден не ми върви много силно цикъла, но за всеки случай сложих и превръзка. Проверявах няколко пъти и като се видя чиста - нищо не пипам. Така, дойде момента да се вади чашката. Бях подготвена, че трябва да я избутам с мускули и после за дръжката и да освободя вакуума с леко стискане... е да, ама не  Mr. Green Избутвам с мускули, хващам дръжката за крайченцето, леко дърпам и като ти се разпъна тая дръжка ... кат локум, имах чуството че всеки момент ще се скъса, аз ще си остана с дръжка в ръката и чашка в ...... Препотих се сигурно 100 пъти, и като си се представих как вече търся гинеколог и му разказвам пред опуленото лице... почнах да се смея, ама на глас чак и може би тогава от смеха тая чашка слезе още надолу,че я докопах. Ама не се отказах, пак обратно! През ноща имаше лек теч, а чашката не беше пълна, може би не съм я сложила като хората. На втория ми ден цикълът ми е доста обилен, след около два-три часа усетих че ми протича. Бях много изненадана, като видях на превръзката розова вода!  Shocked Вадя чашката - пълна догоре, но с нормална червена кръв! И от там както и да я намествах все ми пропускаше...ама имам чуството че не мога да я наместя добре, или пък че не се отваря както трябва, щото не беше препълнена; уж придърпвам, опипвам отстрани, въртя я ама нещо не я наместих. Но на третия ден вече започна да ме боли доста, мисля че защото малко трудно я вкарвам, уж я нагъвам възможно най-тясна да стане ама пак усещам нещо подобно на претъркване. И на четвъртия ден се отказах .... викам следващия цикъл пак ще я мъча. И аз бях приятно изненадана, че няма никакви миризми, мисля че ще си станем първи дружки, ама требе малко опит!
Та така отчетох се, макар и с малко закъснение...

# 168
Ако на някой му се занимава- Mooncup пращат безплатни рекламни материали, ок. 20 флаера и стикера. Компанията ме кефи, защото е основана от жени и се занимава с етичен бизнес, та реших да популяризирам идеята. Кофтито е, че рекламата е на английски.

Получих материалите по пощата, сега трябва да организирам разпространяването им  Simple Smile

Редактирам се:
Направих превод на брошурата. С моите скромни познания по англ. език и google, мисля, че се получи. Ако още някой е получил рекламни материали, може да си даде мейла да му пратя превода, защото е по-добре все пак да са преведени.
Между другото днес получих второ писмо с рекламни материали  Simple Smile .

Последна редакция: чт, 27 май 2010, 15:07 от Palia

# 169
Здравейте ,революционерки  Wink
Записвам се скромно във вашите редици-след много време/повече от година  Blush/ чудене и мислене,сетих се пак за чашките,и вече съм решила да си взема.
Връщам се назад ,да реша каква точно ще е  newsm78

редактирам се-търсенето показва,че на местния пазар има ladycup,lunette и  mooncup
ама сега се запотих вече с избирането на размера-над 30 съм,но съм раждала със секцио   Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 08 юни 2010, 02:49 от Mamagemelar

# 170
Това е от брушурата на Mooncup

Размерът зависи от възрастта и дали сте раждали. Има два размера.

Имам ли деца?              Аз съм под 30 г.     Аз съм над 30 г.
Не                                                      В                               А
Да, с вагинално раждане                 А                               А
Да, с цезарово сечение                    В                               А                         

# 171
Palia,Благодаря  smile3525

# 172
Има и Femmecup в България и е един размер!  Peace

# 173
  • Стара Загора
В Екомама предлагат вече и Мелуна.

Да се похваля и аз - имам вече чашка, именно Мелуна. Но си я поръчах от официалния им сайт, излиза май дори по-евтино (не знам колко са куриерските услуги на Екомама), а и дойде за 4 дни. Също получих втора чашка като подарък, различна по размер и цвят от поръчаната, на която пише, че е с някакъв лек дефект (цветови или структурен, ако не се лъжа), но напълно годна за употреба. Сега ще си чакам цикъла и ще видим как ще се справя Joy

Поръчах си тази Мелуна, оранжева, размер L:

А подаръкът е от този вид, размер М:

ПП.: Еовин, линкът от първа страничка за начините на сгъване трябва да се смени, тъй като клипчето е изтрито от youtube Hug

# 174
Мерси, ще знам за следващата тема, сега нямам право вече да променям първата страница .  bouquet

# 175
Астера, а имаше ли цена за доставката от официалния, и по какъв куриер пристига?БГ пощи? По какъв начин плати с пей пал или?

# 176
  • Стара Загора
Да, имаше цена за доставка - до България - 3.65 евро. Получих я чрез БГ пощи, като малък пакет. 16.65 ми излезе всичко, платих чрез Пейпал, нямаше друга опция. За мен това беше по-добрият вариант, тъй като дебитни карти не приемат навсякъде.

# 177
                                Знам си, че съм ужасно любопитна, но... докъде сте с яйцата?

# 178
И аз да се включа вече да чета активно кви ги вършите с яйцата.  Laughing
Поръчах си ги и Еовин ми ги достави   bouquet още като бях бременна, но сега вече съм родила и забравила за лохиите, та може да почвам упражнения с яйцата. Може би е добре първо да попрочета какво точно се прави и да разровя из старите теми положителният опит на Хедра и др.
Лека нощ засега!   bouquet

# 179
Здравейте !
поръчах си мелуна ,сега чакам   Grinning

Последна редакция: чт, 10 юни 2010, 00:25 от Mamagemelar

Общи условия

Активация на акаунт