Алтернативни продукти за дамска хигиена 3

• 58 195
  • 742
  •   1
Отговори
# 180
  • Стара Загора
Mamagemelar, спокойно, горе вдясно имаш избор от 4 езика Simple Smile С превод няма ли да се оскъпи много?

# 181
  • София
 Rolling Eyes Аз да мина да се запиша, че тема 3 съм я опуснала. Чашка още не съм си купула. Голяма съм тутка.

# 182
Знаех аз че форума е велик.
Днес за пореден път се убеждавам, не съм срещала не съм чела нищо про това никъде, не че съм търсила.
Но бях сигурна че има нещо подобно.
Много се радвам, обаче така трудно взимам решения за такива неща newsm78 Embarassed
Отивам да ви чета и щом изчета всичко ще питам.

# 183
Mamagemelar, спокойно, горе вдясно имаш избор от 4 езика Simple Smile С превод няма ли да се оскъпи много?
е да,де! на английски съм го пуснала,и пак в някои полета ми е на немски-при стъпките на поръчката  Rolling Eyes
нищо,оправих се вече  Grinning
няма да се оскъпи-преводите ми са безплатни до 200евро,а и като нямам пейпал ,друг избор не ми остава

# 184
Още се мотам...пореден неуспешен опит за поставяне....и така си седи чашката в чудна кутийка,а аз???

# 185
Моля, Благодаря - мерси че ми показа тази тема!
Ще ви изчета с голямо любопитство!   bouquet

# 186
Момичета, посъветвайте ме коя чашка да си взема - Mooncup A или Femmecup?

Последна редакция: пт, 11 юни 2010, 10:21 от Анонимен

# 187
Вземи си Мелуна има я вече и в екомама Wink

# 188
Вземи си Мелуна има я вече и в екомама Wink

По-хубава ли е от Mooncup?

# 189
  • Бу-у-урга-а-ас
Стана ми интересно и се записвам  Peace

# 190
Стана ми интересно и се записвам  Peace
и на мен Simple Smile

# 191
много съм разочарована
получих уведомителен мейл от банката колко ще ми струва мелуна-та-немската банка иска да ми вземе 11,70евро за превода  #Cussing out
добре че  ,беше официален празник вчера,та днес анулирах плащането -как така ще ми вземат почти колкото ми струва чашката  Crossing Arms

сега ще търся по-сигурен вариант,исках да мина с половин цена,ама .... #Cussing out
Астера ,нали ти поръча от немския сайт директно? май не каза да си имала такива проблеми  newsm78

# 192
...немската банка иска да ми вземе 11,70евро за превода...
                           Shocked Тия банки нещо съвсем полудяха. Аз днес закривах сметка и вместо да взема някакви пари се оказа, че всъщност им дължа  Joy. Добре, че все още се намират и места, където можеш да изтеглиш над 2000Е за 25 ецента.

# 193
  • Стара Загора
Да, аз поръчах от немския сайт, но платих чрез Пейпал.

# 194
Да, аз поръчах от немския сайт, но платих чрез Пейпал.
ще взема и аз да се регистрирам  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт