Алтернативни продукти за дамска хигиена 3

• 57 798
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
Аз имах доста силни болки преди.
Ама ти не бъркаш чак толкова всъщност.
А и доста чиста процедура, тъй като няма кръв, когато вадиш, нали е събрана в чашката.
Поне на мен не ми се струва толкова гадно ваденето и слагането. Thinking
Но пък и скоро стават две години ( Shocked Shocked Shocked) от както съм с нея, така че може и да съм претръпнала.

# 646
всичко е до свикване май  newsm78
първият ми цикъл с чашката си беше труден,признавам-имах напрежение в кръста/не знам защо го отдадох на чашката  Rolling Eyes/,имах проблем с махането/не я достигах,ама после си намерих моят начин-изпишквам се преди да посегна да я вадя,и тя от самото движение на мускулите при изпразване на мехура,си се придвижва по-надолу/
слагането също беше приключение-изпробвах поне 3 пози и поне 5 начина на сгъване,докато не открих кое ми пасва

но това само първият цикъл, и малко от вторият  newsm78  останалото е история,както се казва  Simple Smile и безкрайно удоволствие да ходиш,да се движиш,да спиш като нормален човек,дори в „онези дни“  Laughing

# 647
На мен нито слагането, нито ваденето ми е било гадно и в началото, и сега.  Само като Mamagemelar в началото изпробвах няколко сгъвания, докато си намеря моят най-удобен начин.
Не мога да си представя да се върна на превръзка или тампон вече.

# 648
Чета темата отдавна, но съм забравила - яйцата с какво ги почиствате - със спирт лиnewsm78
Моите още набирам ентусиазъм да ги пробвам.  Rolling Eyes

# 649
На мен нито слагането, нито ваденето ми е било гадно и в началото, и сега...
                             Беше ми гадно само когато гледах рекламния клип. Когато вече се реших да си купя бях любопитна до смърт - и през ум не ми мина нещо друго освен 'Абе как се вади това нещо?' и 'Леле, адски е голямо'  Joy. Последното беше защото го разопаковах пред една приятелка, и тя го изръси... и  като ми влезе в главата 'голямо, та голямо'  ooooh!...

...Хем искам да си взема, но ми се струва много сложна и гадна процедурата по махането, слагането и изваряването...
                             Спокс, това е като фолкпевицата Лияна.. Отдалеч изглежда едно, но като се приближиш  Twisted Evil...

# 650
Чета темата отдавна, но съм забравила - яйцата с какво ги почиствате - със спирт лиnewsm78
Моите още набирам ентусиазъм да ги пробвам.  Rolling Eyes
Аз вече не помня с какво ги почистих като дойдоха.. Иначе някакви инструкции по сайтовете... Но нали са нефритени, нямат пори... Виж в линковете на първа страница, съгурна съм, че имаше указания за почистването..
Иначе сега като са си мои и само мои - вода и някакъкво швейцарско нещо за интимна хигиена без сапун (нещо като Лактацид) Simple Smile

# 651
Мерси за отговора, Мег!   bouquet

# 652
Здравейте, момичета. Моята чашка е DIVA и съм много доволна от нея. Аз също имах трудности в началото, но след няколко поставяния се сприятелихме Simple Smile Не мисля, че ще се върна към превръзките и тампоните!
Сега съм агитирала и други приятелки да си вземат и да не се страхуват.  Спрели сме се на Meluna, като цената при групова поръчка ще е между 20-25 лв. Така, че ако някой още не си е купил да знае, какво сме намислили Simple Smile

# 653
  • Варна
Много се радвам, че си зарибила приятелките си, и че реши да го споделиш Mr. Green обаче не можах да ти пратя ЛС. Ако можеш пиши ми ти. Скайпа ми е Pavlina Zheleva (както и името  Simple Smile )

# 654
Момичета, след последното ползване на чашката нямах възможност да я изваря веднага (направих го след няколко дни) и сега преди следващото ползване искам да я почистя по-обстойно. Как да го направя - със спирт ли?

# 655
  • Балчик
Момичета, след чашката, от която вече почти година съм във възторг си поръчах това чудо:

http://www.ladyp.eu/Orderonline/tabid/202/ProductID/2/Default.aspx

Дойде за 3-4 дни, учудващо бързо. Добре, че го изпробвах в къщи- амиии Embarassed опишках се цялата. hahaha Joy Да не говорим как не можах да отпусна мускулите цели 5 минути, заради непривичната поза и страха от опишкване. hahaha
А сега споделете как го ползвате правилно и без поражения?

# 656
Здравейте,
много ме заинтригуваха чашките и изчетох част от темата (че е много голяма и не съм намерила толкова време  Blush). Как мислите дали гинекологът ми ще може да ми помогне в избора на размера на чашка? В петък съм на преглед и се чудя как ще реагира като чуе за това. ooooh!

# 657
Ще се учудя да е чувал, камо ли да знае за размери.
Виж в началните линкове дали има един тест, който определя коя е най-подходящата чашка, уж.
Иначе - как си родила и на колко си години е важното. Peace Това и сама си го знаеш Mr. Green
Може да питаш евентуално дали ниско или високо ти е разположена шийката, защото някои чашки са по-дълбоки и може да докосват и да е дискомфортно. Макар че на мен не ми се е случвало.

# 658
защото някои чашки са по-дълбоки и може да докосват и да е дискомфортно.
В смисъл, че ако е по-ниско шийката не трябва да избирам дълбоки чашки, нали?

# 659

Общи условия

Активация на акаунт