Христина е без родители, бременна и има нужда от помощ!

• 32 070
  • 250
  •   1
Отговори
# 45
  • Пловдив
Бърди, пуснах ти адреса     bouquet
morti6a, може да пратиш само фолиевата к-на и витамините, ще ти пусна адреса    bouquet
Днес взех от Фейщица една печка Раховец, ще им свърши чудесна работа    bouquet
Видях се и с thunderbird, която ми даде две одеала, хавлия, чаршафи и две пилета за Христина    bouquet

Благодаря и на diva4kata и Simbioza  за колетите с дрехи    bouquet
Утре мисля да занеса събраните неща и ще пиша Hug

# 46
  • Пловдив
Вчера посетихме Христина, заедно с perah, това, което най-много ме притеснява е, че Христина не се храни, няма никакъв апетит и изобщо не е наедряла Tired
Занесохме й печка Раховец от Фейчица, две торби с дрехи за нея и храна от emimimi  , чинии, чаши и др домашни принадлежности от  perah,  две одеала, хавлия, чаршафи и две пилета от thunderbird, леген, мушама, тиган и още доста неща от антом, от diva4kata и Simbioza дрехите и гуменките, които много хареса, аз им накупих храна за 30лв и дадох 10лв за теракол, защото някой им е дал плочки! perah остави 10лв на Христина за пътни, за да може да отиде на преглед другата седмица    bouquet
Момичета, много ви благодаря за помощта   bouquet
Направи ми впечатление, че въпреки беднотията и нищетата е много чисто и подредено, във всички стаи имаше цветя, в двора имат посадени домати и краставици!
Належащи нужди са: кошара за бебето, нагревател за затопляне на вода, пералня,
 от родилния дом са й дали списък, за нещата които трябва да носи: памперс, превръзки, щипка за пъпчето/това нямам представа какво е/, клечки за  уши, мокри кърпи, шишета и биберон, одеалце и дрехи за бебето,
Моля ако някой има възможност да се включи  Laughing
Христина и Гошо са ви много благодарни, макар и толкова млади, виждам, че   имат желанието за промяна  и се стараят Grinning

Последна редакция: ср, 08 дек 2010, 10:01 от violenza

# 47
  • Пловдив
violenza, въпреки беднотията съм сигурна, че на бебчето ще му е много уютно там!Непременно ми се обади другия път, когато подготвяш ходене при тях, защото съм приготвила доста неща за дома и бебето. Peace

# 48
Аз също мога да дам още някои неща за бебето- дрешки,шишета,пеленки  за нея една ръчна помпа.Пиши кога ще ходиш за да ги пращам. Hug

# 49
  • Пловдив
Наистина домът е подреден и чист, въпреки немотията. Това ме кара да мисля, че наистина желаят живота им да се промени от това , което е било.
violenza, Христина тук в Пловдив ли ще ражда или в Асеновград.  За щипка за пъпчето и аз за пръв път чувам, не са ми искали нито като раждах Нели, нито пък сега. Но предполагам, че ако се пита в аптека ще кажат що за чудо е това. Превръзки на мен лично ми казаха да не нося, макар че предпочитах, даваха и държаха да ползваме лигнин, който стерилизираха.
Ще поразпитам приятелки за кошче или легълце за бебо, но на първо време това което имат като се почисти и измие ми се струва,че ще им върши работа, изглежда запазено. Ще пиша ако намеря.

# 50
  • Пловдив
При мен има една торба с дрешки за новородено, чаршафчета за кошара и завивки, мисля и одеалце.

# 51
  • Пловдив
daskal77,  ще ти се обадя да се разберем да отидем заедно другата седмица Hug
diva4kata, ще ти пиша ако има нужда, нека видим в Пловдив какво ще съберем, за да не ви товаря с транспортни разходи  bouquet
emimimi, мисля, че  ще ражда в Пловдив  Laughing
*Бенджи* ще ти се обадя  bouquet

# 52
  • Пловдив
violenza , прахосмукачката пристигна в Пд .
Има и една стара пералня . Мисля, че поне на първо време ще е полезна   Peace

# 53
  • Пловдив
Има и една стара пералня . Мисля, че поне на първо време ще е полезна   Peace
Може ли да дадеш размерите на пералнята, защото мисля, че няма да се побере в колата ми Mr. Green

# 54
  • Пловдив
Има и една стара пералня . Мисля, че поне на първо време ще е полезна   Peace
Може ли да дадеш размерите на пералнята, защото мисля, че няма да се побере в колата ми Mr. Green

Висока е 65 см ,широка 45 . Трябва да влезе  newsm78

# 55
намери ли се кой да осигури консумативите за родилно или да пращам   Peace

# 56
  • Пловдив
намери ли се кой да осигури консумативите за родилно или да пращам   Peace
До тук имаме дрехи и одеалца за бебето, viviqn_kata е изпратила кърпа, нощница, клечки за уши и дрехи за Христина, @ntonia ще изпрати три пакета с нови дрехи за бебето   bouquet
необходими са още: памперс, мокри кърпи, превръзки, шишета и биберони  Peace
morti6a, преди малко им се обадих и казаха, че са получили пратката  от теб  bouquet
За нещастие вчера Гошо/така се казва бащата/ паднал и си ударил лошо ръката и крака, имал голяма рана, която я промили с ракия  ooooh!, утре ще накупя превързочни материали и лекарства !

# 57
  • Бургас
искам и аз да се включа с някои неща, ще пратя един колет, дайте моля адреса

Последна редакция: ср, 28 апр 2010, 13:03 от asya02

# 58
violenza кога ще ходиш пак в тях? Обади ми се, че и аз имам някои неща които смятам че ще влязат в употреба. Мога да дойда с колата ако има повече неща за каране или само да ти правя компания ако искаш  Hug

# 59
Аз мога да взема памперси и биберони .
Само че това ще стане най-вероятно утре  , а и трябва да ми кажете на кой да ги дам.

Общи условия

Активация на акаунт