Христина е без родители, бременна и има нужда от помощ!

• 32 070
  • 250
  •   1
Отговори
# 60
  • Пловдив
искам и аз да се включа с някои неща, ще пратя един колет, дайте моля адреса
Пратих ти адреса     bouquet
violenza кога ще ходиш пак в тях? Обади ми се, че и аз имам някои неща които смятам че ще влязат в употреба. Мога да дойда с колата ако има повече неща за каране или само да ти правя компания ако искаш  Hug
Кики, най-вероятно ще е в петък, ще ти звънна като реша  Hug

Аз мога да взема памперси и биберони .
Само че това ще стане най-вероятно утре  , а и трябва да ми кажете на кой да ги дам.
Писах на лични    bouquet
Момичета, ако някой има излишни бебешки лекарства, термометър, пудрички и т.н ще им са от полза Hug

Последна редакция: ср, 28 апр 2010, 19:02 от violenza

# 61
Виж това за кошарата:

http://vtora-upotreba-obiavi.com/%d0%ba%d0%be%d1%88%d0%b0%d1%80% … %d0%b0-hauck.html

Надявам се още да е валидна обявата и да се разберете в цената...  Peace

още нещо:

http://911.bg/a2/koshara-arena-1nivo-bertoni-2010-3962906.html

Последна редакция: ср, 28 апр 2010, 14:02 от mamakiki

# 62
  • Пловдив
Едно момиче ми предложи тази за 50лв: http://bebcho.bg/bg/details.php?id=563 но е без матрак  Laughing и е от Пловдив Peace

# 63
Ами добре си изглежда. Колко струва матрака?

# 64
Аз имам количка, одеалца, пелени , такива за количка памучни, да се покрива бебето .Подходящи за пролет и лято.  Пишете ми ако има нужда от такив анеща.

# 65
  • Бургас
да чакам ли да се роди бебето или да пращам колета

# 66
  • Пловдив
Кики, нямам представа колко струва матраче Rolling Eyes
Уиуи, количка съм им занесла, даже моя приятелка ще ми даде още една, така че няма нужда, ще видя какво има при нещата от даскал77 и ще пиша за пелените Peace
asya02, ако нещата не са за родилния дом, изчакай  Peace

# 67
Следя темата и искам да помогна с каквото мога.Имам няколко блузи за таткото и някои неща за домакинството.Може ли адресче?Ще приготвя колета,да е готов.

# 68
  • Бургас
добре, ще изчакам раждането, иначе засега съм приготвила памперси, бебешки пудра, олио, кремче срещу подсичане, шампоан, сапуни, ако нещо друго спешно трябва мога да купя

# 69
  • Пловдив
добре, ще изчакам раждането, иначе засега съм приготвила памперси, бебешки пудра, олио, кремче срещу подсичане, шампоан, сапуни, ако нещо друго спешно трябва мога да купя

asya, тези неща ще й трябват още в началото, така че направо ги пращай  Hug

# 70
ох ,обърках се малко  Wink
какво остана от консумативите за родилното?!
памперс, мокри кърпи, превръзки, шишета и биберони  -или...

# 71

а  щипка за пъп намери ли се ,или да търся по апте4ните складове?

# 72
  • Пловдив

Взела съм един пакет Памперс, а и други момичета писаха, че ще пратят, остава да се купят  мокри кърпи, превръзки, шишета и биберони!
За тази щипка разпитах и аз, но се оказа, че няма такова нещо, може би са имали впредвид лепинки за пъпчето, да не се мокри!

# 73
  • Бургас
аз ще пратя в моя колет мокри кърпи и превръзки

# 74
  • София
violenza, с пампересите май ще имат най-голяма грижа, след като се роди бебчето. Понеже нямам с какво друго, бих искала да изпратя по теб (когато пътуваш няколко пакета) или, ако ти прецениаш мога да дам пари и те да преценят, какво да си купят.  какво стана с пералнята, ще се събират ли пари?

Общи условия

Активация на акаунт