Христина е без родители, бременна и има нужда от помощ!

• 32 070
  • 250
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
Боже , днес сънувах ,че се е родило ,красиво и здраво момиченце  и са я кръстили с рядко срещаното име -Георгия Grinning
Дано е на хубаво сънят ми  Praynig

Дано  Praynig вчера Христина е имала контракции и са отишли с последния влак до Асеновград, доктора е казал, че е нормално и са останали да спят у родителите на момчето!

Джони ми донесе дрехи за Христина и за бебо. При следващото ходене ми се ще да съм ти компания  Wink дай знак  Praynig

Ани ще ти се обадя задължително, това ще е другата седмица, но доста дрехи й занесохме, ще помисля къде да ги пренасочим  bouquet

# 91
  • Пловдив
Преди малко ми се обадиха Христина и Гошо, бяха много развълнувани, помислих, че е родила, а то бабата на Гошо им купила нова пералня и телевизор, за общо 620лв, по техните думи била много богата, имала 200 овце Joy
Забравили обаче да поискат и антена, та сега нямат антена и някакво кранче за пералнята, което струвало 8лв  Laughing

Благодаря на asya02, която  ми изпрати 100лв за храна и някои неща за къщата  bouquet  bouquet  bouquet

# 92
  • Пловдив
Това е чудесно, да са им честити новите придобивки.  дано само хубави новини да получаваме от тях.

# 93
  • Пловдив
Виоленца при антом оставих и дънки, и две блузи/летни/ за таткото /не за Христина/, но бяха в торбата с бебешките неща  Wink

# 94
  • Пловдив
Виоленца при антом оставих и дънки, и две блузи/летни/ за таткото /не за Христина/, но бяха в торбата с бебешките неща  Wink
Джони, благодаря ти  Hug
asya02   bouquet получили са и твоите колети с памперси, превръзки, мокри кърпи и други неща, също така Христина каза, че много красиви покривки си пратила, а в третия колет, в който имало дрешки и много хубава играчка, която имах честа да чуя как пее по телефона, защото толкова се радваха  Crazy благодарности  на anna71   bouquet

Христина ще ражда в петък, много я е страх, за съжаление не знам дали ще успея тази седмица да отида при тях, защото утре ще си оставям колата в сервиз и не знам кога ще ми я върнат  Tired

Днес ми се обадиха, да кажат, че имат всичко необходимо за бебето и благодарят на всички от сърце
,   памперси  имат достатъчно, Туцка също  е изпратила два пакета   bouquet благодаря ви и аз момичета, като си представя, че до преди две седмици нямаха нищичко, а сега спокойно могат да посрещнат малката бебка   ylinfant

Последна редакция: пн, 10 май 2010, 19:09 от violenza

# 95
  • Пловдив
Чудесно е, че всичко е готово за посрещането на малката кукла. Дано и раждането мине безпроблемно и леко.
Доника ако решиш, аз съм на линия с кола и ако имаш нещо за носене може да скокнем тези дни.

# 96
 Grinning Колета с музикалната играчката е от мен. Нека ползват всичко с много здраве и да отгледат и възпитат детето  си с много любов!  bouquet

# 97
  • Пловдив
emimimi ще ти звънна да се разберем Hug

anna71, благодаря ти за нещата  bouquet играчката много ги е зарадвала Grinning

# 98
Леко и успешно  раждане.  HugЩе чакаме добри новини!   bouquet

# 99
  • пловдив

Христина ще ражда в петък, много я е страх, за съжаление не знам дали ще успея тази седмица да отида при тях, защото утре ще си оставям колата в сервиз и не знам кога ще ми я върнат 

violenza някаква информация  newsm78 бебо роди ли се ?

# 100
  • Пловдив

violenza някаква информация  newsm78 бебо роди ли се ?
Не още, от няколко дена са в Асеновград при родителите на момчето и чакат всеки момент да се роди бебето!
В понеделник, ако имам възможнот ще отида до Асеновград да ги видя!

# 101
Пожелавам на Христина леко и безпроблемно раждане!  bouquet

# 102
Violenza, Христина имат ли микровълнова? Ако нямат, мога да пратя уред за претопляне на храна . Това е може би за по-нататък, понеже се надявам Христина да може да кърми детенцето Wink Хем по-лесно, хем по-евтино Wink На мен не ми вършеше работа, понеже всичко слагах в МВ за по-лесно  Blush

# 103
Здравейте, напишете ми адрес или телефон за връзка за да мога да помогна с каквото мога на Христина.Имам доста дрехи за бебето - мога да им ги изпратя, а също и за Христина някой неща.

# 104
  • Пловдив
Днес Христина е родила  момиченце с мерки: 2500кг и 52см ylinfant
Майката и бебето са добре Grinning Таткото е много радостен, даже и дядото ми се обади да каже колко се радват за внучката, дано и за напред да е така Thinking

simba21, нямат микровълнова, предполагам, че този уред ще им е от полза  bouquet
andriana1975, бебето за сега няма нужда от дрехи, защото сме занесли достатъчно, а и някои момичета са й изпратили по пощата, ще ти дам адреса, ако прецениш, че с нещо друго можеш да се включиш   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт