Христина е без родители, бременна и има нужда от помощ!

• 32 070
  • 250
  •   1
Отговори
# 225
  • Бургас
kamice, като ходихме сега Христина спомена, че има нужда от летни панталони, бермуди или нещо такова. 
горе-долу какъв размер дрехи носи Христина

# 226
  • Пловдив
Според мен е Л, с по-едър бюст е.  Ако е нещо по-еластично може и М да и стане.
Нека и Доника се изкаже.
Каза, че малко е отслабнала и има нужда от летни панталони, защото тези с които беше леко и се свличали, а и ластика се е раздърпал и не държи много и ги придърпваше нагоре.

# 227
  • Пловдив
Христина е висока 165-170см, леко пълничка, размер М или  L, носи обувки № 39 Peace

# 228
  • Пловдив
При мен са дрехите от kamice за Христина -тениски, панталон и едно яке за пролет-есен.  Благодаря   bouquet  Който пътува към тях, да ме има предвид да ги предам.

# 229
Който пътува, да има и мен предвид за памперси. Имам и един зелен панталон до коляното,който вероятно ще й стане.
А от зимно якенце ще имат ли нужда за Пепи? Много жалко,че не й стават сандалките! Моята Миа наистина беше дребна. Кой номер носи Пепи?

Пак съм аз. Много съм досадна,но да попитам: от тави имат ли все още нужда? А от родопски одеала?

Последна редакция: ср, 01 юни 2011, 21:03 от AnMary

# 230
  • Пловдив
Ирка, за одеяла и посуда Доника като се включи ще каже, но доколкото помня доста неща занесоха в началото.  Панталона, който имаш ако е летен ще влезе в употреба. Пиша ти сега на ЛС за памперсите, а за якенцето като наближи зимата ще се поинтересуваме и ще ти кажа.

# 231
  • Пловдив
Ира, кутията ти за ЛС е пълна и не мога да ти пратя адреса на Христина. Утре ще пътуваме извън града за няколко дни и ако не успея,  пиши на violenza да ти го прати.

# 232
  • Пловдив
Днес посетихме Христина, дойде  с мен и сестра й да види малката, която вече ходи и е едно прекрасно усмихнато детенце,  заедно отидохме да я запишем на кухнята за още три месеца, тук е мястото да благодаря  на asya02 Hug
За съжаление положението  при тях си е все същото, все се надявах да ме зарадват с новина за работа на бащата, но уви, оправданията са все същите, вече ми омръзна да обяснявам какво се очаква от тях като родители и че отговорността  за отглеждането на Пепи е изцяло тяхна!
Утре ще кача снимки на малката и квитанциите от детската кухня  Simple Smile

# 233
имам и много дрешки за малката ако ми кажете как мога да се свържа с Христина и да и ги дам  Simple Smile

имам бебешки дрешки имам кошарка която не се ползва и мога да я дам  ако има нужда заедно с матрака който не е ползван

Последна редакция: сб, 10 сеп 2011, 19:39 от Boten Mary

# 234
  • Пловдив
имам и много дрешки за малката ако ми кажете как мога да се свържа с Христина и да и ги дам  Simple Smile

имам бебешки дрешки имам кошарка която не се ползва и мога да я дам  ако има нужда заедно с матрака който не е ползван

Ще пиша на лични Simple Smile

# 235
  • Пловдив
Доника, аз също писах на момичето.  Бебешките дрешки, които няма да стават за Пепи да взема за семейството, за което писах в нашата тема, а по-големите да са за нея.
hristina stoianova, аз съм свободна по цял ден и бих се ангажирала със среща с теб. Пиши на ЛС на мен или violenza за да се разберем помежду си.

# 236
  • Пловдив
Добре Еми  Hug
Сетих се, че снимах вчера Пепи с телефона и ще ви я покажа Simple Smile

http://prikachi.com/images/768/3804768a.jpg

http://prikachi.com/images/778/3804778p.jpg

а ето и квитанциите от детската кухня за миналите месеци:

http://prikachi.com/images/793/3804793I.jpg

# 237
Виоленца, какви са текущите им нужди в момента?
С какво мога да помогна?

# 238
  • Пловдив
Виоленца, какви са текущите им нужди в момента?
С какво мога да помогна?

Днес Христина има рожден ден, обадих й се да й честитя празника, попитах я от какво имат нужда най-много, оказа се, че вече не слагат памперси, дори и през нощта, защото били скъпи, карала се на детето, че се напикава, така че памперси ще им са от полза, още повече че идва зимния период и са необходими за вечерта, Пепи е 12кг, носи обувки №19, не знаят колко е висока, но размера на дрешките е 86см, мисля че мокри кърпи, бебешки шампоан и подобни принадлежности, както и храна ще им са от полза  : Simple Smile

ira_d
Христина ми каза, че си ги посетила, благодари ти за подаръците  bouquet

Последна редакция: ср, 21 сеп 2011, 06:10 от violenza

# 239
  • Пловдив
............. Пепи е 16кг, носи обувки №19...........................

Доника, това за 16кг сигурна ли си, доста ми се виждат като сравнявам Пепи с моя дребния, а той беше по-едричък от нея като ходихме предишния път двете. А на снимките също изглежда слабичка. Питам, защото едно момиче ще даде дрешки за есента-зимата и да мога да преценя кое ще е подходящо за Пепи.

Общи условия

Активация на акаунт