Всеки месец брънч да има за радост в темата любима! 44. австрийска тема

• 32 392
  • 740
  •   1
Отговори
# 15
здравейте и от мен в новата тема

ибсена, можеш да ми пуснеш телефон или мейл на девойката. макар че само до края на май не е много време. в събота ще дойде една друга студентка у нас да се 'опознаем' Simple Smile

да се похваля, детето ми днес не се разрева като се разделихме в детската. беше аха аха, ама все пак докато тръгнах, нямаше истински сълзи

усмихнат ден на всички, въпреки времето навън

# 16
Добро утро и приятен дъждовен ден   bouquet

Ибсена погледни тук http://www.creawalz.at/, няма точно такива, но има много богат иzбор на мъниста.

# 17
Здравейте и от мен!  Grinning

Габи, аз съм ползвала като ученичка Oriflame. Имам си все още любими неща!

Сена, Fimo Perlenroller можеш да си купиш директно от Amazon. Както и всякакъв вид мъниста.

Ето и някои австрийски сайтове 1. , 2. , 3. , 4. (има такъв магазин).

Ако търсиш минерали, можеш да намериш на Wipplinger str.. Мисля, че номерът е 5 или 9. Намира се в бялата Durchgangshaus. Други два такива има на Währingerstrasse Nußdorfer Str- малко след Hofer, но от другата страна.

Последна редакция: ср, 14 апр 2010, 19:29 от Лили - Лу

# 18
  • Виена, Австрия
Запис и от мен в новата тема!

Яна, данке!   bouquet

Съни, стискам палци! Успех!

Габи, не съм ползвала Орифлейм и нямам впечатления. Как сте иначе на родна земя?

Приятен ден на всички!

# 19
И аз стискам палци.

Лейдис, имам важен въпрос (и спешен) - има ли някой, който да пътува от София за Виена и да може да вземе един пакет за мен?
Не е сигурно, че ще се наложи, но може да не се побере в багажа за който е предназначен и тогава ще ми трябва вариант "Б"

Благодаря предварително!

# 20
  • Виена
Яна, благодаря за темата!  Hug
Съни, успех! Да не забравиш да ни се похвалиш бързо  Hug
За "Орифлейм"... Ползвала съм ги. От някои продукти съм била доволна, от други - не. По спомени в началото, когато се появиха, ми се струваха като че ли по-качествени.

# 21
Забравих да кажа "наздраве"

Дружката ми по чашка ми липсва нещо   Sad

# 22
Долче, на мен ми е рано, но не мога да не ти кажа *наздраве*..  Grinning  Какво пиеш?

# 23
Aperol Spritz - открих летният сезон, пия аперол, поръчвам дрешки в Интернет, само да видя как ще се побера в тях, че както съм се отпуснала диеттехниш, майко мила ...

# 24
Ти добре откри летния сезон, но на слънцето каза ли му?  Laughing

Щом пазаруваш онлайн, ще ти пратя нещо на ЛС!

# 25
Наздраве,
Аз се присъединявам с бяло вино. Сори, ама Аперол не мога да понасям, не знам защо.
Как го чакам това лято!!! В България, в Сандански се мръщех на жегите и слънцето, а сега как ми липсва.
Аз оглеждам сайтовете за хубави и евтини мебели за градината. Цените, обаче са ужасни, а качеството е под всякаква критика. Продавачката в Leiner, ме ядоса като ми каза "Ами само за един сезон са." Е, аз всяко лято ли да давам 500-600 евро за мебели за градината. Rage

# 26
Мерси много за магазинчета за мъниста момичета  Hug Утре ще ги обиколя!  bouquet

# 27
Ти добре откри летния сезон, но на слънцето каза ли му?  Laughing
Супер  smile3532  айде да му кажем да дойде, че вече ми се наводниха и костите от тоя дъжд.
Долче - ти от години пишеш, че пазиш диети, смъкна ли нещо? ..то тези питиета бая калории ти доставят. Сервирай по една салатка вместо питие  Simple Smile

За София ще пътувам след  newsm78 два-три месеца. Сега да ви се оплача от Бгеър - за пореден път ми сторнират полета, преди месец вътрешния, а сега международния. И доколкото чух хич не били добре финансово, грозяло ги скорошен конкурс.

# 28
Aperol Spritz - открих летният сезон, пия аперол, поръчвам дрешки в Интернет, само да видя как ще се побера в тях, че както съм се отпуснала диеттехниш, майко мила ...

само да те светна, пии вместо аперол кампари. съставките им се идентични, само захарта в аперола е 2но. диеттехниш и на мене ми се реве, но преоткрих велорергометъра в мазето... да видим за колко време Rolling Eyes

# 29
Наздраве,
Аз оглеждам сайтовете за хубави и евтини мебели за градината. Цените, обаче са ужасни, а качеството е под всякаква критика. Продавачката в Leiner, ме ядоса като ми каза "Ами само за един сезон са." Е, аз всяко лято ли да давам 500-600 евро за мебели за градината. Rage

да дам и тука мнение, че и мене ме тресе тая вълна. еми 500/600 евро са малко. ние харесахме чудесно качество мебели за градина, ама 1500 евро още не можем да ги преглътнем. оттук
http://www.teak-it.at/produkte.html
сега си купихме евтини алуминиеви и дървените ще ги чакаме през август/септ. като паднат наполовина.
ти какво търсиш, дърво или метал?

Общи условия

Активация на акаунт