Всеки месец брънч да има за радост в темата любима! 44. австрийска тема

• 32 437
  • 740
  •   1
Отговори
# 30
  • Виена
Meine Dame, наздраве! Долчини, am Samstag Wink
Облачето се затри от работа...

# 31
ди-то, ти си фиданка на теб не ти трябва отслабване, по-скоро качване.
Рени - какво има в Самстаг?  Wink  

Последна редакция: чт, 15 апр 2010, 00:15 от :-))

# 32
ди-то, ти си фиданка на теб не ти трябва отслабване, по-скоро качване.

ааа бъркаш Naughty не си ме виждала наскоро, моя мъж добре ме гледа и съм се охранила като коледен добитък. искам до 1 юни до морето да мязам отново на човек, а не на 2кратна работеща майка Embarassed
честито за номер С, ама С на различни марки варира от 40 до 70 кила на 1,65см ... така че това не е много меродавен критерии. аз си пъхам дупето в панталони от 34 до 40 номер, според марката...
отивам да спя, че на велоергомертъра мога да се посветя само от 5.30 до 6ч сутрин, иначе не остава време...

# 33
Ааааа Stop 70 кг бях като бременна, а 40 няма да се напъвам да стигам  Laughing 

# 34
Набързо преди лягане и аз да се цопна в новата тема. Яна, мерси   bouquet

Долче, от Сф насам пътуват нашите на 20.04, ако не ти е късно

Наздраве ви

# 35

Долче - ти от години пишеш, че пазиш диети, смъкна ли нещо? ..то тези питиета бая калории ти доставят. Сервирай по една салатка вместо питие  Simple Smile

Не злорадствай де  Mr. Green! Свалям, качвам, но винаги изглеждам секси - това е важно  Grinning

само да те светна, пии вместо аперол кампари. съставките им се идентични, само захарта в аперола е 2но.

Кампарито има повече алкохол от аперола, това с калориите някой ви е излъгал  Sunglasses
Иначе ти изобщо няма за къде да отслабваш, щом влизаш и в 34 и в 40 номер дрехи  Mr. Green

Ани, с какво ще са? Автобус или самолет? Че пакета не е от най-малките  Confused

Рени, бис балд   Hug

# 36

Долче - ти от години пишеш, че пазиш диети, смъкна ли нещо? ..то тези питиета бая калории ти доставят. Сервирай по една салатка вместо питие  Simple Smile
Не злорадствай де  Mr. Green! Свалям, качвам, но винаги изглеждам секси - това е важно  Grinning
Иначе ти изобщо няма за къде да отслабваш, щом влизаш и в 34 и в 40 номер дрехи  Mr. Green
Не злорадствам де  Simple Smile, даже незная как изглеждаш, но винаги ми е направило впечатление, че или пазиш някаква диета, или нещо не трябва да ядеш, щото много си качила,..даже отложи  едно идване на някаква среща с довода, че си на диета в момента ....Затова не пий калорийки, ами хапвай зелена салатка+ленено семе и ще влезеш в кляйдергрьосе 40  Peace  Това ми прави впечатление, че все за диети говориш...

# 37
Привет сладурки.
Ако някой все още е там , едно Наздраве и от мен. Аз съм на ракиика със салатка. Сядам късно защото утре ще ме влачат по Трявненските чукари и трябваше да се подготвя.
Долче - Филип си тръгва за Виена след 30.04 с автобуса. Ако те устройва пиши . Drunk

# 38
Добро утро майне Дамен!

Как е настроението днес, след погледа от прозореца?

Усмивка, аз от многото приказки и мрънкане за диетите, като се появих на първата среща никой не можа да повярва, че съм аз, били си представяли някакво огромно , старо дебело чудовище  Mr. Green В размер 40 влизам между другото без проблем, това в никакъв случай не ми е цел. Моят проблем е, че много бързо и успешно мога да стигна до желаното тегло с промяна начина на хранене, вода и т.н. - трудно ми е да съм постоянна в запазването на теглото и няколко гряха по-късно, отново съм на път да кача килограмите. И всичко това, откакто спрях да пуша преди 3 години.
Та не си мисли, че ме изнасят с пожарната от нас, ако тръгна за среща  Sunglasses

Габи, а знаеш ли кога точно? Че пакета ми трябва до 5 май  Confused

# 39
  • На Дунава
Ох, ужасно време, от което непрекъснато ми се спи.... Но не и на Деян  Tired

# 40
Добро утро!  Grinning

От градински мебели не разбирам много.. В нашата Kleingartenhaus сме взели леки и  по-практични от пластмаса, защото се разнасят всеки уикенд. Но в Kärnten има малко повече място, а и не се прибират цяло лято и един местен дърводелец ни направи от дърво. Не са нищо особено, но много качствени и удобни!

За килограмите помагат само две неща- или по-малко ядене, или повече движение. Краткотрайни диети помагат, но за малко. Долче, няма ли спорт, който ти харесва? Ако става въпрос амо за два-три килограма, включи го два пъти в седмицата и ще забележиш резултат  Simple Smile

Ранната вечеря също ускорява метаболизма, но не всеки успява. Аз вечерям към шест, но лягам късно и задължително ми трябва към единайсет нещо сладко за пиене- какао, портокалов сок, чай... И винце става, но брой на чаша по 250- 300 калории... Но те всички хубави неща са или забранени, или нездравословни, или те убиват  Laughing

# 41
Та не си мисли, че ме изнасят с пожарната от нас, ако тръгна за среща
никой не мисли подобно нещо долче.

Лили - четох из немските сайтове, че препоръчват три пъти в седмицата да се откажем от вечерята, било по-здравословно.
И аз към 23 огладнявам, но гледам да подминавам кухнята.

Лек ден на всички

# 42
... Но те всички хубави неща са или забранени, или нездравословни, или те убиват  Laughing

Wahre Worte  Grinning

Става въпрос за 10кг. Понякога стигам 8 и пак тръгвам нагоре. Отслабвам само с неядене и непиене. Тоест ям грейпфрути, ябълки, ягоди, праскови и всякакви сурови зеленчуци и пия по 3л. вода на ден. Обаче истината е в това, някой да ми внуши че това е безкрайно вкусно и че никога повече няма да изпитвам вълчи глад пред порция кебапчета и чаша бира на морето.

Или да пропуша. Иначе спортувам, но си казвам без бой какво, че пак ще ме сложите в някоя категория  Crossing Arms

За градинските мебели си е така, хубавите са скъпи, обаче пък са хубави  Mr. Green Ние купихме преди 2 години от Икеа - евтини и ефектни, тази година пак ще са от там, но други модели, за да има разнообразие. Някой хора си сменят пердета, ние градинските мебели.

Все се каня да разкажа, че Кернтен ми е любимата провинция, двете ми най-добри приятелки са от там, а имах и кернтенско гадже (най-секси диалект от цяла Австрия) и съм там всяка година за 1-2-3 седмици

# 43
Долче, ако посетиш кланица, няма да искаш повече кебапчета!  Twisted Evil

Иначе килограмите можеш да си ги разделиш на три. Примерно сваляш три, после една седмица си ядеш нормално, после пак три.. и така!

Като непушеща пушачка-не съм бивша, защото на бившата не й се пуши, мога да кажа, че е най-доброто решение, което съм взела. Може да ми е трудно и да ми липсва, но не съжалявам. Дано се стърпя още няколко годинки..

П.П. Смайли, съвсем без вечеря ли? Аз не мога да се хвана на това...  Crossing Arms

Последна редакция: чт, 15 апр 2010, 11:02 от Лили - Лу

# 44
Здравейте, момичета!

По отношение на отслабването, при мен много помагат дългите разходки, най-добре на по-хълмисто място (в Австрия това хич не е проблем  Simple Smile ). Добър ефект има също яденето на грейпфрут сутрин на гладно. Без вечеря обаче не мога, коремът ми започва на стърже от глад и не няма заспиване...

Ох, ужасно време, от което непрекъснато ми се спи.... Но не и на Деян  Tired
Бибиана, и при нас е така, искрено ти съчувствам!

Искам да ви попитам, вие правите ли (правили ли сте ) бебешки масаж и гимнастика с децата си? На нас детският лекар нищо не ни е казвал по въпроса. До колкото разбирам, в България масаж се прави задължително след 4тата-6тата седмица. Направи ми впечатление, че има и други разлики в отглеждането на бебета в Австрия и България. Примерно, всекидневното къпане в Бг и 1-2 седмицата в Австрия, или пък специалните бебешки прахове за пране в Бг, които тук така и не открих newsm78.

Приятен ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт