Всеки месец брънч да има за радост в темата любима! 44. австрийска тема

• 32 890
  • 740
  •   1
Отговори
# 435
  • wien
Мерси за предупреждението, нали сьм нова още  Embarassed, 4естита бременност и от мен, да е лека и безпроблемна.

# 436
Момичета има ли някой много доволен или абсолютно НЕдоволен от вградена кухня направена тук. Интересува ме фирмата, качеството , обслужване ,монтаж и т.н.
Мерси за споделения опит   bouquet

# 437

Здравеи manim , една позната ми я препорь4а, и като звьннах казаха 4е няма места, но отидох на място и ме записаха , ас ина4е бях и за органскрининг и там ми го направиха . Ина4е от моята позната знам 4е за записване се ходи в 4етвьртьк . Дават ти да подпьлниш едни листя, документите - паспорт, осигурителна карта и маи4иниа паспорт, и 4акаш да те извикат. изжиниажам се за 4-то.
xisi80, ти сега малко ме притесни. Как така нямало места?!?!?  Shocked Дано да не е проблем да ме запишат, че направо не знам какво ще правя и къде другаде да ходя. Аз другата седмица идвам във Виена, ама сега се сетих, че първо осигурителната карта трябва да изчакам, т.е. някъде към 30та седмица ще съм, когато мога да се запиша  Thinking
Леден облак, ти нали и там даваш дежурства? Имаш ли представа - могат ли да ме върнат (на 23ти август ми е термина)? Дано да е наред всичко  Praynig

# 438
  • wien
Спокоино manim не мисля 4е ще те вьрнат. Особено за раждане може да родиш навсякаде, не мислия 4е ще е проблем, да ти кажа и ас тук сьм нова но 4рез познати нау4авам кое как и какво. Просто на място като идеш е по лесно.

Последна редакция: пн, 31 май 2010, 15:02 от xisi80

# 439
Suny, ако не австрийска кухня каква друга алтернатива имаш. Мисля, че тук ги правят качествено. Една приятелка наскоро си поръча кухня и беше много доволна.

Уф, че ме е яд сега, че си раздадох и разпродадох бебешките неща!!!

# 440
Честито на бременните и от мен!!! Здрави бебчета ви желая!   bouquet

Гледам доста обсъждана тема напоследък е била за мравките и тем подобни буболечки  - да споделя и моя опит. Simple Smile
Не сме съжителствали с такива, макар че близостта с градината е доста предразполагащ фактор (от хола се излиза директно в двора,
съответно на тревата). Само веднъж се бяха появили мравки, но се оказа, че синът ми е скрил в един шкаф отворено пакетче с
бонбони. След като унищожих източника им на препитание, мравките изчезнаха.  Mr. Green
Така че моят съвет е преди да се слагат отрови и т.н. да се провери и изчисти всичко.

# 441
  • Vienna
Уомбат, Честито.
Ели турнус е вид практика в болниzата преди да те пуснат в ординаzията.
Ето оЩе един оЧен дофтор с бьлгарски http://www.facebook.com/album.php?aid=10818&id=111558955544272#!/pages/Wien-Austria/Augenarzt-Dr-Todor-Toschkov/111558955544272?ajaxpipe=1&__a=5
Поzнаваме се оЩе от времето на zастоя.

Сори 3а странното писане, ама съм на работа.
Маним аz сЪм анестеzиолог и не zнам вzимат ли или не. Като доидеШ с контракzии няма да те върнат.

# 442

Маним аz сЪм анестеzиолог и не zнам вzимат ли или не. Като доидеШ с контракzии няма да те върнат.
Леден облак, аз питах, ако си подочула нещо Simple Smile и предположих, че няма да знаеш, защото знам, че си анестезиолог. Но в крайна сметка, ако не успея да се запиша никъде, отивам директно там с болки или изтекли води, както казваш ти и това е Simple Smile Трябваше да дойда по-рано и да си оправя нещата с осигуровките, но нямаше къде да живеем до преди две седмици и остана този вариант като единствен - да се надявам, че ще ме вземат по-късничко.

# 443
Уомби, честито! Лека и щастлива бременност и после здраво бебенце и дано и Дани да те слушка.
 Ани, Данке  Hug първия се оказа  Grinning
Жени, незнам  защо ни канят, предполагам че заради секциото, според детската нямал нужда, но според мен няма да навреди така че ще ходим.
 Аз да кажа, че след две седмици отивам за малко до БГ ако на някой му трябва нещо съм насреща  Peace

# 444
zдравейте, само раzпис,
отдавна не съм писала, 4е ме е zавъртяла Шайбата, но ви 4ета редовно.
Софиа е болна, та сме реШили проблема с иzлиzането при това проклето време.

А Що се отнася до доктори, и аz имах един лÜбимец в санкт анна, като лежахме няколко пъти там, много си го харесах, така де нали сме жени, макар и женени.

Уомби, какво 4ета? И ти ли? Хайде и от мен едно сърде4но 4естито

# 445
fat.wombat, много добър специалист е примар доктор Stark в 2.бецирк, макар да е особен и авторитетен. Той единствен сложи то4ната диагноzа на Софиа (и ние бяхме преди това при Мосиг в 3.бецирк).

# 446
уомбат, честита бременност. да мине леко и весело

съни, ние си поръчахме кухня наскоро, но още не е готова. австрийска. но имаше възможност и за немска. зависи какво ти хареса. мисля, че щяха да са идентични

xisi, добре дошла и леко раждане

# 447
  • wien
мерси за топлите думи и поздрави на вси4ки

# 448
  • Виена
xisi, добре дошла Simple Smile

Съни, и ние правихме скоро кухня. Австрийска е и е много хубава, но Лайнер-ци малко оплетоха конците. Вече два пъти идваха, за да поправят грешки. Първият път ни оставиха със 7 см. дупка в плота, а след това се оказа, че бар-плота не е направен правилно Simple Smile Не, че не можем да я ползваме, но просто и към момента има дребни детайли, които не са готови.  #Crazy

# 449
за кухните, (правила съм ве4е 2 големи), ако е малка няма проблем, ако е по-голяма винаги се оплескват работите независимо каква фирма е, все нещо са объркали в мебелната къща и се прото4ват нещата.

xisi80 добре дошла и от мен!

Общи условия

Активация на акаунт