Всеки месец брънч да има за радост в темата любима! 44. австрийска тема

• 32 890
  • 740
  •   1
Отговори
# 420
Уомбат, честита лентичка! лека и безпроблемна бременност ти желая !

# 421
fat.wombat - честито и от мен, леко бременеене

# 422
  • Виена
Уомби, и от мен, и от мен  Hug Hug Hug

# 423
Роси, канех се днес да ти звънна, но не сколасах и за да не стане и утре така ще ти драсна тук. Помниш ли кой бецирк е тоя ентв.диагностик. Близо до нас има нещо подобно, иначе според wien.at има 2 такива клик Освен да звъннеш на тия двата, пък дано са те  Peace

# 424
Хеее, честито, fat.wombat! Simple Smile Толкова хубаво  Hug Да мине всичко безпроблемно, а дано и желания пол да сте улучили Simple Smile

# 425
Благодаря много за пожеланията!  Hug Мислех да си мълча, но като не мога да трая.., а и не вярвам на бабешки глупости как не трябвало да се казва незнамсиколко време.
Страничните действия вече ги усещам- ям сладолед като невидяла и ми се спи зверски.  Хайде, аз "подкарва" втората група. Има ли други желаещи ?  Grinning
Най-тъпото е, че терминът е през февруари, най-мразеният от мен месец и на всичкото отгоре точно на моя рожден ден.

Снощи гледах един филм, който бих искала да препоръчам, без да желая той да става причина за полемика. Казва се "Shots in the dark". Много добре са обяснени разни неща, които обикновения човек не би могъл да знае.
Има го за даунлоуд тук http://nanoset.net/torrent/10/26/172565/  , уж с български субтитри, но аз нещо не можах да ги наглася и го гледах на английски. Прекрасно се разбира.

# 426
  • wien
  bouquet Здравейте на всички български мами  живеещи в Австрия . Ас  от 7-8 месеца живея в едно селце близо до Виена . С голям интерес чета темичките във форума и така реших да се регистрирам .  Чакам бебче и живи и здрави ще раждам в Земелвайс , ще се радвам някоя от вас ако е раждала там да сподели как е . Embarassed

# 427
xisi80, добре дошла! Кое е това селце?

# 428
xisi80, добре дошла във форума Simple Smile И аз там ще раждам, но не съм се записала още, а вече съм в доста напреднала бременност. Дано да нямам проблеми със записването - смятам да стане към края на другата седмица. Ти кога ще раждаш? Записа ли се и кога? Момичетата споделиха по-рано, че изборът ми на болница е добър. Най-важното е всичко да мине леко, бързо и безпроблемно - тогава всяка болница е приемлива Simple Smile

# 429
  • wien
 Здравей, селцето се казва Хинтерсдорф , до Клостенебурк. Всъщност незнам дали правилно го пиша щото имам проблем че незнам немски , опитвам се да го уча , че незнам как ще се оправя Embarassed

# 430
  • wien
ас ще раждам септември , проблеми нямах със записването , записват всеки които иде, много ми хареса отношението.

# 431
  • wien
Здравеи manim , една позната ми я препорь4а, и като звьннах казаха 4е няма места, но отидох на място и ме записаха , ас ина4е бях и за органскрининг и там ми го направиха . Ина4е от моята позната знам 4е за записване се ходи в 4етвьртьк . Дават ти да подпьлниш едни листя, документите - паспорт, осигурителна карта и маи4иниа паспорт, и 4акаш да те извикат. извинявам се за 4-то.

Последна редакция: пн, 31 май 2010, 15:01 от xisi80

# 432
xisi80, за да не пускаш 3 постинга един след друг използвай копчето за  редактиране. Излиза горе в дясно при всеки  твой постинг.

Аз да питам, че ми е наложащо в момента. Освен Др. Мосиг в 3 бецирк, кой друг лекар, който има подход към малките деца бихте ми препоръчали. Говоря за УНГ специалист.

# 433
Уомбат, лека и хубава бременност.

# 434
Уомбат, честито и от мен, лека и беЗпроблемна бременност.

Общи условия

Активация на акаунт