Всеки месец брънч да има за радост в темата любима! 44. австрийска тема

• 32 890
  • 740
  •   1
Отговори
# 300
какво Ще правите преz уикенда при такова гадно време?

обмислям плуване. иначе у дома (в градината де ) ще има багер, ако не вали ужасно много, и децата ще са залепени за прозореца вероятно.

# 301
Дръжте се Мами, идва лятото и тогава децата са по здрави.

дано, само ме плаши прогнозата за лятото от жълтата преса, че ни чака много студено лято, заради облака от вулкана, отразявал слънчевата светлина обратно и ни чакали много дни през юли с 11 градуса Shocked

# 302
Да е жива и здрава Кати  bouquetМного усмивки и радости!

# 303
  • Виена
Момичета, благодаря за пожеланията!
Седя си по нощите и се чудя как да не заспя. Кати има малко под 39. Пада за малко и после пак. По принцип този път издържа почти месец на детска градина без никакъв проблем, но...
Ние успяхме да отидем на представлението, но частта с купона ни се размина. В операта имаше някой, който така се беше наял с чесън, че направо ни задуши.
Имаше и други българи, да не би да са били някои от нас? Мисля, когато се върна от България да си взема най-накрая билет за целия сезон. Ако някой има желание да ходим заедно ще ми бъде много приятно.
Между другото вие какво правите, когато до вас някой говори на български? Мен много често ме заговарят, но аз лично се чувствам неудобно да се намесвам в разговора на хората, само защото са българи.

Отивам да чета за проблемите на туризма у нас, че трябва и изпит да взимам Simple Smile

# 304
А дали е имало някаква връзка между чесъна и българите  newsm78 Mr. Green
Аз не се намесвам, само ги подслушвам  Sunglasses Embarassed

Ди, завиждам ви за багера. Моето още като се събуди и иска да ходи на пясъка да копае. Ама какво искам - майка му уомбат Joy

# 305
Добро утро мами.
Да разлеем по кафе  Coffee Coffee Coffee и да обсъдим новините Grinning.
Нямам намерение да ви дразня , тук си е слънчево с 28 градуса и тук там малко дъждец. Емето не съм я пуснала на детската градина, защото там броди призрака на една вирусна бронхопневмония. Уомбат много съжалявам че Дани пак е болен. Пипо откакто сме си тук най-много някое сополче да пусне , което е разбираемо защото очакваме нови зъбчета.
Вчера направихме на малчо прощапулник. Момичета той си взе хляба в ръцете в буквалния смисъл.(горкото ми дете сигурно просто е бил много гладен и не можа да устои на козуначената питка Joy) После с две ръце си награби един GSM  и лаптопа и на финала за капак забоде поглед в най-опърпаната футболна топка football. Голям смях падна.

Ди-то до къде я докара градината? При мен райграсът е вече факт. А имам и засадени 20 корена домати и получих специална похвала от свекърва ми (която е заслужил майстор по доматопроизводство) за перфектно свършена работа flower

И за финал още една новина . От понеделник започвам курсовете за маникюр и ноктопластика ,та живот и здраве от на есен да съм си дипломирана такава .

# 306
Някой да е чул нещо за евтини самолетни билети до Бургас или Варна ?

Габи, къде се намира това "при мен", райграсът де ?

# 307
Е в БГ де. Септември.
Иначе във Виена трябваше да го насея на терасата. Grinning

# 308
  • Виена
А дали е имало някаква връзка между чесъна и българите  newsm78 Mr. Green
Не, около нас бяха само австрийци и един англичанин Simple Smile

Ние сега се върнахме от доктора и за пръв път ни изписаха антибиотик Sad За зачервено гърло... Казах им, че миналия път за същото не са ни дали и се разбрахме да изчакам един ден и ако няма подобрение, тогава да започна  newsm78

# 309
Честит рожден ден на Кати и от нас!Много здраве и усмивки!
Ели честита ви годишнина.Винаги така влюбени и щастливи заедно!
И на мен ми се ходи на опера,но няма на кого да оставя малките бандити  Crazy
Габи честити ти проходили крачета. Значи от септ. при теб ще си правим маникюра. Ти моя го видя на какво прилича  Embarassed
И аз съм в купа с АБ  #2gunfire Но съм доволна от ефекта.Иван имаше сливици като сливи и подути лимфни възли на врата. Но нито Т,хрема или кашлица.Отидох само да го види хаусартц и тя каза начало на ангина и по добре да е на АБ. След 3 приема и му спаднаха сливиците до нормално.  Peace Мразя ги но като се налага, се налага  Confused

# 310
  • Виена
Аз още държа фронта, но засега няма промяна. Ето ме, пак на пост  #Crazy
Милото ми дете като ме види на вратата с мокрите кърпи и започва да  ми маха за чао Simple Smile
Сега експериментирам и с някакви белтъци за понижаване на температурата...

# 311
Ди, завиждам ви за багера. Моето още като се събуди и иска да ходи на пясъка да копае. Ама какво искам - майка му уомбат Joy

това беше у дома вчера... като изключим че се смразихме със съседите и фирмата ни прецака с парите, сме доволни Laughing

Последна редакция: сб, 15 май 2010, 13:34 от di-to

# 312
  • Vienna
Деяна, не те ли е страх да сложиш басеин в двора? Всяка година има по няколко удавени....

# 313
Деяна, не те ли е страх да сложиш басеин в двора? Всяка година има по няколко удавени....

страх ме е... сега се караме с мъжо за капака... или както там се казва, тези стъклените/пластмасовите, дето се заключват... той не иска, грозно му било. на мене 2 удавени деца биха ми били по грозни... но има време, работя по въпроса. напълно споделям мисли те ти... стискай палци да стане моето Laughing

# 314
Какво става с еврото?
Искате ли да се вьрне шилингьт?

Общи условия

Активация на акаунт