Добре де който както иска да ме пише.
Виж Вий , Рени и още някой - един е аватора ама по др начин ги пишем. Важното е, че знаем кой на кого иска да неже нещо

Всеки си прави различни асоциации.
да отида да си взема една бутер баничка от стола ни долу? Нещо се изкушавам и аз кат Хаяси да бъда 46 кила. Но това са 3-4 килограма надолу. Я да не се изтезавам аз. Животът - кратък, разправят и нещо за 2012...
. А колко е пораснал
. Освен това времето засега ни задържа в къщи, затова реших поне да свърша нещо полезно.
.
. Може и цикъла да ми спре даже
.
. Но то това зависи от майките, и аз лично не го одобрявам
. Но да не отегчавам и с това.
.
Щото почнаха едни проблеми с коремчето ми - мани, мани знам от кво е от лакомия щото не се захранвах после с малко храна и т.н. а се нагрухвах като розавото животно
и искам нещо да стане е как ще стане. Единственото хубаво беше, че спявах да си издържа на глад 24 часа без проблем................ ( сега съм на една др. диета за първи път в живота си и има ефект) 

Не съм свикнала да готвя помалко и мн съм объркана - кой ден кво да готвя
. Не мога иначе. Станаха ми страст
. И торти също. Като не е редовно, мисля, че няма проблеми. Иначе от ядене не мога да се откажа. И не мога да гладувам. И е вредно освен това. Какъв е смисъла от него, като после се натъпкваш до безбожие
? Еми няма смисъл според мен. По-добре е човек да не се държи гладен и да освирепява после.
.
! Благодарско за пожеланията, да ти се връща
.
. Дай нещо друго да Апнем
.