Жената ЛЪВ-25 част!

• 26 047
  • 732
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
Вени, какво празнува Марти? Да ти е жив и здрав!

# 76
  • София
Поправих сладкото  Mr. Green! От он-лайн почерпка, килата не се влияят, така че да заповядат и диетуващите  Hug!
Аз съм била 46-47 кг.  Sick, абсолютен тапициран скелет, отвратително кльощава  ooooh!! Добре, че забременях, та да заприличам на човек, сериозно ви казвам! След раждането също имах кльощави периоди, ама не се харесвам така. Винаги ми е било приятно да видя жена с някоя мръвка по нея  Grinning, нали знаете - каквото нямаш, това искаш!

Мацо, днес е Св. Мартин - празнува имен ден... Нищо, че той си мисли, че празнува 9 г. и половина , на мама шматката, даже не може да ги сметне като хората, тая математика ще ме довърши  Crazy!

# 77
Имен ден, Мацко, добре, че гледам тв, че да разбера Crazy.

# 78
От мама-шматка к'во да излезе hahaha.
 Heart Eyes Hug

# 79
Вени, живо и здраво да ти е момчето.   bouquet     bouquet  bouquet

Е па то ако не говорим за манджи, деца и диети ще трябва да си мълчим.  Mr. Green

На мен всяка тема ми е приятна. Предполагам, че досаждам понякога, ако мрънкам нещо, ама напоследък се старая да не мрънкам а да си мълча.  Crazy

# 80
Е**ти,веднага ме нападнахте  Crossing Arms!
Не се дразня от това,че се говори предимно за готвене-исках само 1 ден да говорим за нещо по-различно!
Но.....щом приемате,че се дразня от темата "готвене"/което изобщо не е така/,не виждам смисъл да ви убеждавам в противното  Crossing Arms........незнаех,че ще приемете предния ми пост по този начин  ooooh!

Вени,да ти е жив и здрав именника   bouquet

# 81
Камче, аз пък си мрънкам Crossing Arms. Ми то не може само хубаво да си пишем Rolling Eyes. Това съм аз. bowuu

Чочке, останала си неразбрана явно. Ама ей тъй кат' се изяснят нещата, друго вика Crazy.
Кой каквото иска да си пише, кой каквото иска да си чете, а на който не му е кеф може да си го потърси другаде Peace.

# 82
  • Пловдив
Аааа, св. Мартин, значи. Още един път - честит празник   bouquet! Пък за него - двоен  Joy.

То и моята е един шматарунгел, не може да ги оправи тия именни дни. И за нея празник значи 8-ми март. Туй РД, имен ден - не било празник  Rolling Eyes.

# 83
  • София
От мама-шматка к'во да излезе hahaha.
 Heart Eyes Hug
hahaha така си е!

Шегувам се, че или трябва да празнува от 1-ви до 31-ви март всеки ден имен ден, или веднъж - на 14-ти април  Joy.
Маце, ма и твойта Убавица е опасна, 8-ми март викаш  hahaha!

Чочи, недей така навътре да приемаш нещата, моля те  Heart Eyes  Hug. Темата е жива седем дни в седмицата, което предполага битовизмите ни, факт е, пък и на всички ни мисля, че е приятно. Когато е имало интерес, сме обсъждали и други въпроси.
Мрънкане, готвене, диети и деца не ме притесняват, щото и аз мрънкан, готвя, и гледам дете, само диета не правя, ма ако кажете - почвам  Joy!
Мерси за пожеланията, сладуранки  Hug!

# 84
Чочи, защо се изнервяш? Никой за нищо никого не е нападнал. Всичко си е наред. Няма досадни теми или въпроси. Ако искаш да споделиш нещо в друга светлина ние винаги ще те изслушаме. Я кажи сега... някой да не те е ядосал? Hug

Реааа, ти си Човекът, да знаеш.  Hug Послушах те веднаги. Слязох и си взех една бутер баничка от стола ни. Мога да не ям цял ден, но обичам да закусвам. Как да нямам проблем с кила? Имам. Питай моя. Постоянно ме опипва в кръста и ако съм сгъната на 16 идва и ми казва "Имаш паласка".

Вени, честит имен ден за детето. Жив и здрав.

Ками, ти пък и ти какво досаждане те гони? Я разкажи каква е към настоящия момент хавата с Бибаком и търсенето на работа?

Ох, защо така обичам лошото време бе значи? Сега отвътре преливам от енергия, а няма пари да я реализирам. Искам и да попътувам. Уфффф.

По повод на дъжда... взех си една-две книжки на Б. Райнов като бяхме в къщата във В-д. Та в едната е онова приятно четиво "Няма нищо по-хубаво от лошото време". Дали не съм залюбила от тогава смръщеното време?  Thinking Мисля да го препрочета. Макар че аз от години вече не мога да чета книги. Просто интернет превзе тая територия. Като дете постоянно четях. Каквото ми попадне.

# 85
  party006  Вени, да е живо и здраво именячето Марти    party006  Да го намокриш с водичка   tooth

Пол нали ви казах ква е диетата ми? 90-дневната - всичко се яде , ама разделно. Днес протеини утре бобови храни, др ден въглехидрати и т.н. не се смесват храните. Има ефект  Peace и най - хубавото е , че се яде.

Ходих до магазина да си купя плодове. Даже пих чай с една приятелка на нашият пазар. Видя ме и ме викна. Аз нали знаете , че не обичам барчета и подобни............сега мириша на цигари  #Cussing out

Стеф да ти е вкусно ( мазно)  hahaha bowuu завиждам ти затова злобея  newsm48 аз закусих един банан , а на обяд постна леща шЪ ям  ...........

# 86

Ками, ти пък и ти какво досаждане те гони? Я разкажи каква е към настоящия момент хавата с Бибаком и търсенето на работа?

Хавата е следната: Кандидатствам си в Джобса и никой не ми се обажда. Ама освен всичко друго и с 2 деца дан' са луди.  hahaha hahaha hahaha
Бибаком предполагам, че в близко време ще разлепат снимка ми в HR като най нахален служител.   Mr. Green Само им звъня за разни работи свързани с придобивки и пари.  Joy Та това е за сега.

# 87
  • Пловдив
 Hug

Вени, честит ти именник! Жив е здрав!  Heart Eyes

# 88
Норче, не знам що реших, че след тази 90-дневната, си почнала друга ooooh!. Пък ти си написала, че след луДуването си на нова сега - 90-дневна Crazy. Ми хубаво е щом има ефект. Като кила или като мерки Thinking? На мен не знам защо, но мерките са ми по-важни.

# 89
Стеф,никой не ме е ядосал,никой не ме е изнервил,никога не съм се дразнела от темите във форума-чета това,което ми е интересно и се включвам,ако имам отношение по въпроса!  Peace
Пуснах анкетата,за да внеса малко разнобразие в темата и за да се поразсеем малко от битовизмите  Peace,които никога не свършват  Wink
Както и да е!
 Hug

Общи условия

Активация на акаунт