Жената ЛЪВ-25 част!

• 26 054
  • 732
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
Полин, под мерки имаш предвид ханш - талия - гръдна обиколка ли?

# 91

Да, мерките в см. Теглото не мисля, че е много показателно.

# 92
Венииииииии, да ти е жив и здрав умния малчуган.  Hug Heart Eyes

Аз да ви кажа на тая височина мога да бъда и 40 кг. е тогава ще съм като тапициран скелет вече. Но като се запознах с мъжа ми бях 46 кг. и си имах всичко и дупе и баджаци и цици. Въобще не съм излиняла на тия кг. Много си зависи от структурата. Да не говорим, че аз се чувствам чудесно, леко ми е, никъде не ми стиска нищо, мога да полетя. Сега съм надиплила едни сланини, като поседя сгъната и ме заболява корема. Като сложа колан излизат едни паласки отстрани  ooooh! ooooh! ooooh! Ужас гледката е много неприятна. А и аз се чувствам ужасно.

Пол, мерките са си най-важни, аз сега почти не се качвам на кантара, защото топя сланинки, а те не тежат много, но сантиметъра играе вс седмица, а и дрехите са ми голям показател. Обаче като видя на кантара + 4кг. за мен това е ужас, защото см са порастнали с +10см.

# 93
Аз да ви кажа на тая височина мога да бъда и 40 кг. е тогава ще съм като тапициран скелет вече. Но като се запознах с мъжа ми бях 46 кг. и си имах всичко и дупе и баджаци и цици. Въобще не съм излиняла на тия кг. Много си зависи от структурата. Да не говорим, че аз се чувствам чудесно, леко ми е, никъде не ми стиска нищо, мога да полетя. Сега съм надиплила едни сланини, като поседя сгъната и ме заболява корема. Като сложа колан излизат едни паласки отстрани  ooooh! ooooh! ooooh! Ужас гледката е много неприятна. А и аз се чувствам ужасно.
Виж тук: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=487049.0

# 94
  • Пловдив

Да, мерките в см. Теглото не мисля, че е много показателно.

Не съм ги мерила от тинейджърските си години, когато имах мания за отслабване. Ама тогава бях и по-тлъста, де. После като студентка, започнах умишлено да ям в много малки количества, пушех много и отслабнах драстично. Да съм била някъде 48 кг. След това постепенно качих 4-5 кг и вече 10 г. съм така. Като изключим бременността, разбира се - срам ме е да кажа колко бях накрая  Embarassed

# 95
Аз да ви кажа на тая височина мога да бъда и 40 кг. е тогава ще съм като тапициран скелет вече. Но като се запознах с мъжа ми бях 46 кг. и си имах всичко и дупе и баджаци и цици. Въобще не съм излиняла на тия кг. Много си зависи от структурата. Да не говорим, че аз се чувствам чудесно, леко ми е, никъде не ми стиска нищо, мога да полетя. Сега съм надиплила едни сланини, като поседя сгъната и ме заболява корема. Като сложа колан излизат едни паласки отстрани  ooooh! ooooh! ooooh! Ужас гледката е много неприятна. А и аз се чувствам ужасно.
Виж тук: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=487049.0

Не разбрах какво да гледам тук???????????

# 96
Ахой, Джулке Hug!
Твоят "приятел" Мангъров ли беше, Мандъров ли беше, го даваха по телевизора тази сутрин hahaha.

# 97
  • София
Да, да, да - килограмите и структурата на тялото са от значение, разбира се! Аз съм сравнително слаба, обаче пък имам коремче и паласки и съм много смешна, като сомалийско сираче  hahaha.

# 98
Като сомалийско сираче - това беше лафчето на деня. hahaha
Аз какво да кажа? - раста на бедър. От там и прозвището, което ми дава моят - "Баджунка" или "Роберто Баджо" когато нещата загрубеят. Joy

# 99
  • София
Duf riudt od ir ;dnket i.dkrkurje /dlkfqkf i.dlkfq;ri.sq'e je;djd e mfonfosyd  Peace
Това Даничка баничка го е написала  Heart Eyes!
 Hug

Ми, да, Стеф  Joy! На върлинестата ми фигура веднага се забелязва коремчето, хеле пък ако съм преяла или съм преди цикъл Mr. Green.
Иха, Роберто Баджо помните ли какъв страшотен футобист беше!?

# 100
Ахой, Джулке Hug!
Твоят "приятел" Мангъров ли беше, Мандъров ли беше, го даваха по телевизора тази сутрин hahaha.

ВидЕх го, господинОТ Мандрагулников.  Tired
И той телевизионна зезда стана, вместо да вземе да се скрие нЕкъде, дет слънце не огрява.
Аман от палячовци в тая държава!
  Crossing Arms

# 101
Чочке, как си триеш постовете? Thinking

Джулке, и пак се зачудих. Бе тоА трудно свързва две думи, как стана доФтУр бре ooooh!?

# 102
Вени, я кажи... ти пушиш ли си?   smile3546  smile3530 Пък брат ми се хвали тия дни - от петък не бил пушил. Купи си електронна цигара. С всичките му такъми. Като им ида на гости ще пробвам как е и ако нещо и аз ще си взема. Разправя, че не чуствал нужда от цигара.

Джуличко, простете невежеството ми, молим, ама коя е тази птица и с какво е привлякъл вниманието ви?

Ей напоследък всички мрат за популярност в телевизиите или в мрежата.

# 103
  • София
Чочке, как си триеш постовете? Thinking
На самия пост има опция изтрий, в дясната част отгоре  Peace.

# 104
  • София
Стефи, пуша, но значително по-малко. До 4 цигари дневно. Уф, намерих в едно магазинче до нас цигари без бандерол на ниски цени, ако имаше само от тия, дето са по пет кинта, можеше и да съм ги спряла  Mr. Green!

Общи условия

Активация на акаунт