Жената ЛЪВ-25 част!

• 26 079
  • 732
  •   1
Отговори
# 135
Тедко, може бре, как Crazy. Лазаня не съм яла, но знам за какво иде реч, а бобец обичам. Тъй че фърГай насам и от двете Crazy.

# 136
МОМИЧЕТА ПОМОЩ!!!

На М му дали да учи една песен да я пее, текст имаме , ама мелодия - нямаме. Търсих я в нета, ама явно немога да я намеря щото съм руса. Който може да помогне ще го черпя виртуално нещо твърдо и сладко.  Praynig Hug Heart Eyes

Заглавие:           Песен за земята

Част от текста:  Ако ме нямаше мене, земята
                           нямаше как да поникнат цветята
                           нито пък жито узряло ще има
                           значи и хляб за студената зима.

Това е първият коплет............мн е як нали?

# 137
Норче, нИ съм я чувала тая бре newsm78. По заглавието не излиза ли нищо в нета Thinking?

# 138
Норче, нИ съм я чувала тая бре newsm78. По заглавието не излиза ли нищо в нета Thinking?
Излиза кво ли не  Mr. Green ама не и песента.
Мислих си ако има някоя програма дето не я знам и вие да ми я дадете.............ама........
М научи текста който е мн гаден . Пее ама не съм сигурн а, че е в такт.....................за утре му е, но моне знае текста  bowuu

Вие кво правите?
Моят е в Сф аз съм с децата. Искат да се скарат ама аз още удържам фронта. Не им давам  Twisted Evil

# 139
Аз се наядох с кифли Mr. Green. Сега ще поседя малко тук, после ще приспивам и т.н., нищо ново под звездното небе Rolling Eyes.
Норче, може Венчето да се включи с някоя програма.

# 140
Да Пол и аз така си помислих за Вени..............
Пол видях ти кифлите - мн хубаво от "онова" тесто ли? Вълшебното дето още не съм го правила, ама с тази диета свъсем нищо неправя.............

# 141
  • София
Не може  Embarassed. За търсене ползвам гугъл, който изкарва наистина какво ли не, само не и въпросната песен! Сори, Реа   Hug.

# 142
Не може  Embarassed. За търсене ползвам гугъл, който изкарва наистина какво ли не, само не и въпросната песен! Сори, Реа  Hug.
Нищо Вени според мен текста като го знае е важно и ще може да пее вярно .........  Mr. Green

# 143
Аз и Даянка впрегнах да търси, обаче уви. Нищо не изскочи Rolling Eyes. Ми щом си знае текста детето, утре ще научи музиката Peace.
Норче, от онова тесто са, да Crazy. Аз днес се изкуших, но не смятам, че един ден ядене на кифли ще ми е фатално.

# 144
  • София
Намирам целият текст, но не и заглавието на песента, камо ли музиката  Crazy!

# 145
Мастерчето може да я знае, най-много да ви напише мелодия  Hug

Поли, вълшебни тез питки, бре. От Паркъра ли ги докара? Все се каня да ги правя и все нещо с бакпулвер забърквам, за по-бързо...

За зелениите се бях сетила, че в Солен кекс (този със сиренцето и содичка) като сложиш зелениики и става много вкусно  Simple Smile Или в баничка с готови кори, към плънката. Де да ядяха моите мъже зеленко  Rolling Eyes

# 146
Норче, тая песен от някой учебник ли е? Дай жокер Crazy.

Миленка, страхотни са, препоръчвам ги горещо Peace.

# 147
Оххх утре и аз съм на тесто, ама пусто съм на работа.........инак искам такива кифли. Пол кога ще ми направи?  Praynig
Вени, Пол
благодаря за подкрепата. Абе пее ама ми се струва , че не е мн правилно хахахахахахахах
Да цунеш Даянка от Мишо  Joy

Мастерчето може да я знае, най-много да ви напише мелодия   Hug

Нищо не разбирам от ноти  Mr. Green

песента е на едно листче - напечатано с правописни грешки даже. Няма автор и нямам идея къв автор в ДГ може да е  Mr. Green

# 148
  • София
Абе това е част от нещо като сценка. Намерих му сценария в интернет, качен явно от учители-мераклии  Mr. Green. Пее се за Земята, пеят цветята, т.е. децата се изявяват така. Ама мелодия... нъцки  Mr. Green.

# 149
Иначе намерих Песен за земята на висоцки, на Майкъл Джексън и на Бочели - много е хубава http://www.youtube.com/watch?v=9TRMn_hGyc8&feature=player_embedded
ама вашта!?

Общи условия

Активация на акаунт