Жената ЛЪВ-25 част!

• 26 033
  • 732
  •   1
Отговори
# 615
Рени, сложих аз есенция, но само половин капсула, щото реших, че е достатъчно. Обаче можело да сложа цялата. По-ароматно щеше да стане. Иначе пудрата захар я пропуснах, щото както вече писах житото не беше поело хубаво водата, даже като изцедих пак остана по-водно и пудрата щеше да попива постоянно. Затова се отказах.

# 616
Добро утро Hug!

Сетих се за рисунките на децата.
Норче, да не е свършил конкурса? Ако не е, пускай линковете да гласуваме.

Тук пак вали Close.

# 617
Добро утро!

И тук такова Tired и ми се спи...

# 618
Вий, на работа ли си вече newsm78?

# 619
Ааааа. още вкъщи, подритвам сънливка да се задвижи на що-годе нормални обороти  Mr. Green Ама пак ми се спи  Laughing

# 620
И при нас вали, ама вчера беше хубаво та се пошматках.
Аз обожавам червено. Във всичките му форми. Почти всички дрехи са ми в червено. Еднообразие к'во да праЙш. Навремето много носих черно, ама свеки все ми се караше и малко по малко сякаш се отучих.

Джес Dust in the Wind значи - горките.  Mr. Green

# 621
http://rusofili.sofia-west-housing.com/galleries.php?id=27
картина 8.2.15

и

http://rusofili.sofia-west-housing.com/galleries.php?id=26
картина 8.3.22

Добро утро момичета кокичета  Heart Eyes Hug

Чоч, благодаря , че ми напомни за картинките. Още си тече конкурса така, че който иска да гласува. Благодаря! Мамати как е?

Вени искам да те питам за програма за резане на снимки и др за намаляване на големината на фотоса. Аз имам една на компа у дома, ама една колежка иска нещо да си издърпа от нета!

Момичета
благодаря за похвалите за питката, скоро пак ще я направя и ще сложа сиренце и съм сигурна , че пак ще стане бомба  Simple Smile

Тедко като дойдеш във форума да ми се "обадиш"  Wink

Тук времето е мн гадно - студено , мокро и зимно   umbrella cold

Стефче, кажи добро утро , че ми липсваш  Flutter

Пол, кво ще правиш днес?

# 622
 Mr. Green
Норче, ти видЕ едно кафе, и реши, че е Чоч Joy
А аз още от снощи съм се сетила за конкурса и бързах да пиша сутринта. СИга шА ми купуваш риза hahaha.

Не знам какво ще правя днес. Засега вали, тъй че нищо.
Я кажи ти закъде се каниш да Фърчиш Thinking?

# 623
  • София
Добро утро  Hug!
Ама Чоч я няма втори ден! Чоч, като се докопаш до нет, па обади се, бре  Laughing!

Реа, от обработка на снимки абЦилютно нищо не разбирам  Blush. Аз лично си ползвам вградения в уиндоус Paint - с него си режа и смалявам, естествено съвсем лаишки, тя и самата програма не предлага нищо по-завързано.

Пък тук грее слънце! Обаче на мен все ми е студено, явно е от настинката, щото и носарата съвсем ми се разтече.

# 624
ООООО Полчо , мойте извинеия, верно си мислих, че това Чоч бееее, ми верно като видях кафенче и така............ hahaha bowuu Днес спА  Mr. Green
Няма да ти кажа  smile3534

Чочо къде си що даваш др да пускат кефенца, А?

# 625
Добро Утро лъвички...Поздравче....
http://www.youtube.com/watch?v=aUfDxRelPHg

# 626
Мастерче, не мога да гледам клипчета пусто Tired. Но се чувствам поздравена Hug.
Ш' та замолА кат' роди Хъни-Бъни да ми съобщиш Heart Eyes.

....Няма да ти кажа  smile3534...

Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
Сигурно до Видин hahaha.

# 627
Я кажи ти закъде се каниш да Фърчиш Thinking?

Абе не знам за друго, ама Теди ша ни посъбере покрай нея си  Laughing

За цвят...хммм.... навремето мнооого обичах лилаво. Сега май съм повече по синьото, обаче най често нося черно. Някой път си сритвам Д-то и се ошарвам по-така...ама то много работа бре - та чанти, та обувки, та колани, та .... я черното и да бЕгам  Crazy

# 628
Иии, как хубаво пече слънчицето!!! Дано се задържи целия ден, че си е студено и мокро иначе. Надявам се прането накрая да изсъхне, че 3-ти ден стои.

Чочиии, къде си? Дано всичко е наред и ходиш по разходки!  Peace

Реа, виж как се променило гласуването... Дадох своя дан!
Иначе с Photoshop, можеш да смаляваш и обработваш снимки.

Мастерче и ти се губиш, гледам в др. отчетни сте със Сис?  Hug Минавай и при нас, че сме се затъжили.

# 629
  • София
Мастерче, въпреки, че се стреснАх от линка, мнооооого се радвам да те видя, беше ми домъчняло за теб  Hug! Как си?

ПП: очаквах като цъкна, някой да запее I want to spend my time.... или нещо от сорта, а тоз лъв направо ме изненада  hahaha  Hug!

Общи условия

Активация на акаунт