ПЛЕВЕН - 134

• 38 730
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
Миленче, виж статията за съхранение на кърма в Библиотеката, там пише, не помня как точно беше, отдавна съм я чела. Знам, че изцедената кърма държи много време и нищо и няма, но като е претопляна сигурно зависи колко. А защо му го топлите по принцип? няма нужда. Само да е на стайна температура и е ок.
Мисля че може да му забъркаш някоя каша с кърмата или да му я добавиш в някое пюре за обяд, но все пак погледни статията, там много хубаво е обяснено.
Аз бих го дала, ако трябва да излизам и нямам време да цедя ново. Ако го накърмиш преди да излезеш и си без него и после някой го храни за обед с нещо - сигурно няма и да опре до кърмата докато се върнеш.

# 661
Деси, тя в канче с топла вода турила шишето,че нали все пак беше размразена, докато стане приятно за пиене.
За да не я изхвърлям,затова питам.
Статията съм я чела подробно преди, ама за затопляно веднъж не помня.както и да е Simple Smile

# 662
Атракция, веднъж затоплена кърма, не трябва да се притопля втори път.

Снощи нямаше кой да гледа Дани, иначе ми се идваше много!

# 663
Момичет здарвейте , имам бърза питанка - знаете ли от къдсе мога да намеря мсичка за сервиране в леглото. За подарък ми е и е спешноооо .

# 664
Момичет здарвейте , имам бърза питанка - знаете ли от къдсе мога да намеря мсичка за сервиране в леглото. За подарък ми е и е спешноооо .

Виж в магазините за сувенири, там може да намериш нещо подобно.

# 665
Успяхме да си купим билети за "Мисия Лондон" за прожекцията от 21.50ч. Имаше само 7 останали билета, а за по-ранните прожекции нито едно свободно място  Shocked
Интересно ми е какъв ще е филма. Голям наплив...

От 16.00 ще водя Митко на първата си тренировка по спортни танци  Laughing

# 666
Диксън, благодаря ти, но така и не съм разбрала че е звънял... Ползвам друг апарат и не му разпознавам мелодията за моя, явно. Blush Mr. Green
Атракци, синя зона, да. Кака си плаща /ще не ще/, че мрази да й заключват возилото, особено в ден като вчерашния, дето трябваше да пребродя града надлъж и нашир. Много ми се ходи на кино. Изобщо много ми се ходи някъде, където и да е, ама да сме сами. Да си починем от децата и те от нас.
Аз все да запиша Велина и все нещо ми проваля плановете... Срам ме е, че притеснявах преди време Ани на ЛС, пък излязох несериозна...
С тази целогодишна следобедна смяна, за нищо не оставаше време.
Масичка за сервиране в леглото имаше преди време в Кауфланд. Последно виждах само подноси. Ако имаш път натам, попитай, може и да имат.

# 667
И аз мисля да отидем да го видим Мисия Лондон. ) Като попремине лудницата ще си вземем билети. )
Дикси, ще кажеш впечатления като се върнете довечера. )

# 668
Аз имам въпрос на вас отваря ли ви се страницата във фейсбук?На мен не се отваря и сега прочетох следната статия
http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2933391

# 669
  • Плевен
Аз взех билети за Мисия Лондон от вчера за днес за 17.30 и имаше малко места останали. Наистина е голям напливът.
Дикси,как се нави в 10 вечерта за кино? Simple Smile Направо ми се струва,че в толкова часа ще заспя там.

# 670
Ще проверим след малко дали има билети и за кога. ) Дано поне да си заслужава. )

Някой от тук записал ли се е на курс по програмата Аз мога?

# 671
Каква е тази програма? За какво?

# 672
Привет от мен.
Вчера нямах нет,пък и реших да идем с Хриси при мама Heart Eyes
Дес,благодаря ти пак за обаждането Hug
Втора среща пропускам-дано не ми извадите червен картон Praynig
ПО въпроса за кърменето,желанието и т.н. някои съфорумки са добре запознати с моя случай,според мен Джина е права,че ЛЛ трябва да обръща повече внимание на майката и да дава адекватни съвети.Но съм по-спокойна,че със следващото/живот и здраве/ ще имам по-дълъг стаж като кърмачка Praynig
Ето и да ви покажа какво прави мома Сиси при баба Неи/Нели/ Blush
http://www.facebook.com/album.php?aid=64235&id=1245952975&saved

# 673
Мира, аз ще започвам курс по програмата " Аз мога", но чакам да се формира група.

# 674
Мира, аз ще започвам курс по програмата " Аз мога", но чакам да се формира група.

По какво, къде?

Питам, защото ми е интересно как вървят нещата в Плевен. В момента водя 1курс по програмата, компютърно обучение по ключови компетенции. И другата седмица започвам 2ри курс, пак ключови компетенции, само таблици в Exel.

Атракция, ето тук накратко за програмата. По принцип всяко заето лице на пълен работен ден има право да се запише в програмата, като се провеждат курсове за повишаване на ключови умения, или придобиване на професионална квалификация.
Ето сайта - http://www.haccp.bg/index.php?option=com_content&task=view&a … 27&Itemid=134

Общи условия

Активация на акаунт