СЕПТЕМВРИЙСКА весела дружина, първата половина мина!

• 26 568
  • 715
  •   1
Отговори
# 645
мама на Део, ихаааа...какво тегло...супер!!!  Heart Eyes Вие вярно сте   261uu   Crazy  Много обичам големите бебочета. Радвам се, че при теб всичко е наред.  Hug

Ние днес доста се разхождахме и бяхме и до новия Малечко на Околовръстното. Не знам дали на мен само така ми се струва, но в този магазин продават ужасно скъпи неща.  ooooh!

# 646
мама на Део, ихаааа...какво тегло...супер!!!  Heart Eyes Вие вярно сте   261uu   Crazy  Много обичам големите бебочета.
hahaha Мдааа и аз обичам, ама не питай как излизат после. (нали Део беше 4 550)
Не знаех, че вече са го открили този магазин. Да ти кажа ние наскоро ходихме до Бейби мол и  Shocked. Много хубави неща ама цените... (явно е като Малечко)

# 647

Shocked  Shocked  Shocked Нормално ли роди?

# 648
Shocked  Shocked  Shocked Нормално ли роди?
Мдааа.  Rolling Eyes

# 649

Лелеееее, героиня си, да знаеш !!!   bouquet   bouquet   bouquet

# 650
Привет на всички и на новопоявилите се мами  Simple Smile llyn и nansita!

sweet_maniche, на гръцкото в корема ти е наставало сиртаки  Mr. Green.
Добре, аз не мога да разбера - по принцип (не само за музика) бебето като ритка - добре ли се чувства или какво? Нали и те трябва с нещо да се занимават там, нали изучават, де да знам...  newsm78

sterretje, по-бързо да минава времето и да идват хубавите новини  Simple Smile. Аз така си повтарях последните дни, че да се държа в кондиция. Айде пак едни стиснати палчета от мен  Praynig!

За гърдите говорехте - на мен пък от няколко дни са ми покафенели тук-таме ареолите (а иначе са ми розови де  Laughing). А от около месец самата кожа на гърдите ми е леко зачервена, много леко, чудех се дали да посетя дерматолог. Ама не ме сърби поне.

мама на Део
, еей, вярно, че голяма мома ще се пръкне  Laughing. Аз пак да попитам, който разбира - понеже казваш, че вече е с главично придлежание - това значи ли, че вече не се обръщат нагоре-надолу? Защото аз мойта бебка, както и преди споменах, ме рита навсякъде, та си мислех, че се обръща често.  Thinking

Assi, честито розово щъркелче!

vany666, за корема, мисля, че е нормално да е така. Аз преди си имах леко коремче и съответно слой тлъстинки  Laughing, но откак ми се заформи бременното, си е по-твърдичко - пак можеш да го натиснеш леко с пръст, но не потъва така  Laughing. Вчера мъжа ми ме питаше и той що било толкова твърдо. А аз си усещам кога има контракция - горе-долу един път на ден или на два-три дни.

# 651
За мамите, които имат намерение да ползват слинг от типа на дългите шалове Wink http://www.youtube.com/watch?v=Hems-UTph5o . Между другото това е правилният начин, момченцето е готов да става батко  Simple Smile.

# 652
Аз пак да попитам, който разбира - понеже казваш, че вече е с главично придлежание - това значи ли, че вече не се обръщат нагоре-надолу? Защото аз мойта бебка, както и преди споменах, ме рита навсякъде, та си мислех, че се обръща често.  Thinking

Ааа, не мисля, че това ще е окончателното положение на бебето. Стига да има място може още да се върти. Но в интерес на истината Део в средата на 6 ти месец беше с главата на долу и така си остана.

# 653
Добро утро! Хайде по кафенце  Wink

Ох, аз вчера излязох на разходка уж за малко, а то мина цял ден  Laughing ! Видях се с една приятелка, която роди сега през Февруари и толкова полезни съвети ми даде. Даже виждам, че сте коментирали бибероните - тя ми каза, че е по-добре да е каучуков. Но като цяло доста положителни емоции ми вдъхна, все пак аз за първи път ще раждам, но тя ми каза, че няма нищо страшно, да се доверявам на интуицията си, както и на бебето  Wink !
Много приятен ден беше! Сега аз ви пожелавам приятен ден! Пак излизам на въздух! Чао   bouquet

# 654
Здравейте и от мен мами  Hug
Времето е супер за разходка, но аз не мога да накарам мъжа да излезем  Confused Много го изморявали моите разходки  Laughing
Ето и още някой неща, които съм взела за бебо  Crazy
http://september2010.snimka.bg/family/september2010.468998.18499379

# 655
Ще помоля за паролата на албумчето  Hug

# 656

Ето и още някой неща, които съм взела за бебо  Crazy
http://september2010.snimka.bg/family/september2010.468998.18499379
Точно същото пухкаво комплектче, но в розово имах и за Лора - много топли  Peace И същото одеалце  Laughing

# 657
sweet_maniche, на гръцкото в корема ти е наставало сиртаки  Mr. Green.
Добре, аз не мога да разбера - по принцип (не само за музика) бебето като ритка - добре ли се чувства или какво? Нали и те трябва с нещо да се занимават там, нали изучават, де да знам...  newsm78
В една от книгите за бременност, която четох пише, че движейки се бебето се успокоявало и приспивало! И аз все се питам като буйства вътре добре ли е, зле ли е....Не че аз усещам нещо кой знае колко осезаемо още де... Rolling Eyes
Честно ви казвам, тук изчитам толкова много полезна информация, че съм решила да си сложа един тефтер до компа и да записвам всичко, което ми се стори интересно, защото после иди го търси... ooooh!

# 658
Vany666 може ли паролата за албумчето:)

# 659
  • Варна
Ох, моето бебче днес определено протестираше с ритници или юмручета. След като обиколихме всите площадки, полянки и прочие места за игра през два квартала, та в трети, като се прибрахме бях като разглобена и се проснах напреко на спалнята по корем. Веднага усетих протеста и то доста добре, не можеш да се объркаш Laughing. Понякога дъщеря ми се събужда през ноща, идва в спалнята и ме тупа по крака за да се събудя и да я гушна. Потупването на бебо днес беше същото само че отвътре.

Общи условия

Активация на акаунт